27.Γιάννης Μυστακίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μα δεν χρειάζεται καλλιέργεια despe, χρειάζεται να μην υπάρχει αυτή η πηχτή βλακεία που συναντά κανείς τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον κόσμο των σόσιαλ μίντια. Εδώ, συνδυάζονται και τα δύο. Μιλάμε για νιτρογλυκερίνη.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ Aureliano , που παρεμπιπτόντως χαίρομαι αφάνταστα όταν διαβάζω τα σχόλια σου, δε νομίζω να είναι ανθρωποφαγία αυτά που γράφονται εδώ περί ηλιθιότητας των παιχτών μας!
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ παίχτης-ες μας, να κάθετε ν' ασχολείται (και μάλιστα υποστηρικτικά) προς κάποια δίποδη κουράδα που αποδεικνύει καθημερινά πόσο μεγάλο κακό μας έκανε, αλλά και πόσο μίσος και ειρωνεία βγάζει για τον προπονητή μας και όχι μόνο! Ως προς το άλλο σκέλος περί αμορφωσιάς και χαμηλής καλλιέργειας και πάλι δεν βλέπω πως μπορεί να δικαιολογήσει τις εν λόγω άστοχες κινήσεις των παιχτών μας. Μιλάμε για τα πολύ βασικά περί νοημοσύνης και όχι κάτι εξειδικευμένο που θέλει βαθιά καλλιέργεια ή σκέψη. Και ένα παιδί δημοτικού θα καταλάβαινε!
Τέλος πάντως, εγώ έχω πει την γνώμη μου για τον Γιάνναρο και δεν πρόκειται ν' αλλάξει αυτό!
Αλλά δεν θα δεχτώ με ΤΙΠΟΤΑ τον όρο ανθρωποφαγία (προσωπικά εννοώ), στο γεγονός ότι αν των δω από κοντά ή τον πάρω τηλέφωνο θα του πω : μα καλά ρε συ Γιάννη, μ@λάκας είσαι? Έλεος ρε φίλε, δεν σκέφτεσαι καθόλου?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Aureliano Buendia έγραψε:Μα δεν χρειάζεται καλλιέργεια despe, χρειάζεται να μην υπάρχει αυτή η πηχτή βλακεία που συναντά κανείς τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον κόσμο των σόσιαλ μίντια. Εδώ, συνδυάζονται και τα δύο. Μιλάμε για νιτρογλυκερίνη.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν τα όνειρα μας?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Tι iq πρεπει να εχεις για να κοψεις καθε επαφη με εναν τυπο που αποδειχθηκε τρυπιος;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

hasio_john έγραψε:Αδερφέ Aureliano , που παρεμπιπτόντως χαίρομαι αφάνταστα όταν διαβάζω τα σχόλια σου, δε νομίζω να είναι ανθρωποφαγία αυτά που γράφονται εδώ περί ηλιθιότητας των παιχτών μας!
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ παίχτης-ες μας, να κάθετε ν' ασχολείται (και μάλιστα υποστηρικτικά) προς κάποια δίποδη κουράδα που αποδεικνύει καθημερινά πόσο μεγάλο κακό μας έκανε, αλλά και πόσο μίσος και ειρωνεία βγάζει για τον προπονητή μας και όχι μόνο! Ως προς το άλλο σκέλος περί αμορφωσιάς και χαμηλής καλλιέργειας και πάλι δεν βλέπω πως μπορεί να δικαιολογήσει τις εν λόγω άστοχες κινήσεις των παιχτών μας. Μιλάμε για τα πολύ βασικά περί νοημοσύνης και όχι κάτι εξειδικευμένο που θέλει βαθιά καλλιέργεια ή σκέψη. Και ένα παιδί δημοτικού θα καταλάβαινε!
Τέλος πάντως, εγώ έχω πει την γνώμη μου για τον Γιάνναρο και δεν πρόκειται ν' αλλάξει αυτό!
Αλλά δεν θα δεχτώ με ΤΙΠΟΤΑ τον όρο ανθρωποφαγία (προσωπικά εννοώ), στο γεγονός ότι αν των δω από κοντά ή τον πάρω τηλέφωνο θα του πω : μα καλά ρε συ Γιάννη, μ@λάκας είσαι? Έλεος ρε φίλε, δεν σκέφτεσαι καθόλου?
Πρώτα απ' όλα, να ΄σαι καλά φίλε hasio, από εκεί και πέρα, το σημείο στο οποίο επί της ουσίας συντάσσομαι με τον Πλοηγό είναι το ότι οι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι για τα ανάθεμα ακόμη και σε ζητήματα στοιχειώδους εξυπνάδας και υποτυπώδους επαγγελματικής συμπεριφοράς. Πραγματικά, νομίζω ότι θα μπορούσαν να μας σοκάρουν σε καθημερινή βάση, αν είχαμε πιο άμεση επαφή μαζί τους. Πολύ καλά θα του έλεγες πάντως του Μυστακίδη και του κάθε Μυστακίδη, σε μία τέτοια περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

desperando έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Μα δεν χρειάζεται καλλιέργεια despe, χρειάζεται να μην υπάρχει αυτή η πηχτή βλακεία που συναντά κανείς τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στον κόσμο των σόσιαλ μίντια. Εδώ, συνδυάζονται και τα δύο. Μιλάμε για νιτρογλυκερίνη.
Χμμ, σύνθετο ζήτημα αυτό δεσπεράδο.
Αν ρωτάς εμένα, όπως υπονόηση και πιο πάνω, το αληθινά τραγικό είναι οι τύχες της ψυχολογίας μας σε μία καθημερινότητα γεμάτη πίεση, άγχος, διλήμματα, νοσταλγίες και χίλια δυο άλλα εναπόκεινται σε αυτούς τους ανθρώπους...
Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι μάλλον όχι είναι η απάντησή μου. Γενικότερα, γνώμη μου είναι σταθερά ότι για να ευοδωθούν τα όνειρά μας,στην πιο πρωτόλεια μορφή τους (να πάρουμε κανά πρωτάθλημα μιλάμε, όχι τίποτα μεγαλεία) πρέπει να υπάρξει σιδηρά στοχοπροσήλωση στα πάντα στην ομάδα. Από την day 1 ώς το τέλος της σεζόν. Για να το θέσω αλλιώς, δεν γίνεται να εμφυτεύσεις εξυπνάδα σε μυαλά με iq ραδικιού, αλλά γινεται να επιβάλεις μία στοιχειώδη πειθαρχία ούτως ώστε να μην εκθέτουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και την ομάδα. Κι όταν με το καλό έρθουν οι τίτλοι, όλα θα είναι πιο διαχειρίσιμα. Όταν φυσικά ο γιος του ιδιοκτήτη τουιτάρει σε ρυθμούς Αδώνιδος Γεωργιάδη, δύσκολα τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και κάτι ακόμα.
Μην ξανακούσω για την περίφημη/διαβόητη/όπως θέλετε περιγράψτε τη/ μουρμούρα της Τούμπας προς τους παίχτες.
Δεν με νοιάζει μία που πατάει ο καθένας like.
Το ζήτημα στην τελική δεν είναι αυτό.
Το ζήτημα είναι αν μπορούν να διαχειριστούν το backlash που προκαλεί.
Παίχτες που δεν έχουν κερδίσει τίποτα, ουτε ατομικά, ούτε πολύ περισσότερο ομαδικά, πάνε και ''προκαλούν'' (για άλλους δεν μπαίνουν τα εισαγωγικά) χωρίς λόγο.
E ρε παιδιά στη μπούκα θα σας έχουν και δεν χρειάζονται ΑΡΔ γι αυτό, μόνοι σας τα προ(σ)καλείτε.
Θες να πεις μπράβο στον Τζαβέλα; Θαυμάσια. Παρ τον ένα τηλέφωνο, πείτε τα όμορφα κι ωραία.
Δεν θα ασχολείται ολόκληρος ΠΑΟΚ μια βδομάδα με τα @@ του Πέλκα, τι είπε ο Ουαρντά, τα like των Μυστακίδη/jairo κτλ, ενώ έχει πει σημαντικά πράγματα ο Ιβάν.
Λίγο ρε Κυρ Κυρ και λοιποί get your fucking shit together.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μικρου IQ παικτες δυστυχως.Δεν γινεται να μην μπορουν να καταλαβουν ποσο λεπτη ειναι η θεση τους στο θεμα Τζαβελλα-Ιβιτς.

Αντε και να δεχτω οτι οντως δεν θελουν να την πουν και αυτοι στον Ιβιτς μεσω των "like" τους στην φωτογραφια του τζαβελλα,αλλα δεν γινεται να μην εχεις το μυαλο να καταλαβεις οτι θα προκυψει θεμα αν οχι στο εσωτερικο της ομαδας,τουλαχιστον απτα ΜΜΕ που θα βρουν την πρωτη ευκαιρια να βγαλουν θεμα.

Παντως και ενα γενικοτερο σχολιο,αλλα απτο σχολειο θυμαμαι πως αυτοι που ηθελαν να ασχοληθουν επαγγελματικα με τον αθλητισμο ηταν ανθρωποι μετριου προς χαμηλου επιπεδου.Συνηθως αυτοι που τους εκοβε λιγο,παρατουσαν το ποδοσφαιρο παρολο που το αγαπουσαν, για να αφοσιωθουν σε σπουδες η γενικοτερα σε καποιον αλλον τομεα. Ισως εξηγει για ποιον λογο οι εξυπνοι ποδοσφαιριστες τοσο εντος γηπεδων οσο και εκτος ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για σένα που σε θεωρούσα ένα απ τα μεγαλύτερα ταλέντα του Π.Α.Ο.Κ., ένα έχω πλέον να πω: Λυπάμαι!!!! :( :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Συνελθε μπορείς να αλλάξεις τις εντυπώσεις έχουμε υπομονή όχι όμως απεριόριστη
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:
Δυστυχως, μαλλον οχι. Η βλακεια αυτη θα βγει και οταν θα χρειαστει να κανει την εξυπνη επιλογη στο γηπεδο και ο χ βλακας παικτης, απλα δεν θα την κανει. Και γι αυτο αλλωστε θα παραμεινει συνηθως μια μετριοτητα παρα το οποιο ταλεντο και σωματικα του χαρισματα. Ειδικα στις θεσεις του κεντρου, οι παικτες πρεπει να ειναι ευφυεις.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Συμφωνω με Αουρελιανο κ Σικ..

Ειδικα μ'αυτο
Γενικότερα, γνώμη μου είναι σταθερά ότι για να ευοδωθούν τα όνειρά μας,στην πιο πρωτόλεια μορφή τους (να πάρουμε κανά πρωτάθλημα μιλάμε, όχι τίποτα μεγαλεία) πρέπει να υπάρξει σιδηρά στοχοπροσήλωση στα πάντα στην ομάδα. Από την day 1 ώς το τέλος της σεζόν. Για να το θέσω αλλιώς, δεν γίνεται να εμφυτεύσεις εξυπνάδα σε μυαλά με iq ραδικιού, αλλά γινεται να επιβάλεις μία στοιχειώδη πειθαρχία ούτως ώστε να μην εκθέτουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και την ομάδα. Κι όταν με το καλό έρθουν οι τίτλοι, όλα θα είναι πιο διαχειρίσιμα.

Δε λεω, μπορει να μη φαινεται τοοοοσο αθωο οταν προέρχεται απο παίκτες με ιδιο μανατζερ, αλλα παιδια μην ενδωσουμε τόσο ευκολα στην ανθρωποφαγια οταν ξερουμε οτι η βλακεια ειναι ανικητη..
Ειδικα σε "παιδια" τοσο απαιδευτα-ακαλλιεργητα (κλαρινογαμπρακια κιολα, αν δουμε λιγο γυρω μας θα καταλαβουμε), που ξαφνικα απεκτησαν φημη κ χρήμα, κ λειτουργουν "ασυδοτα" στα μύδια, χωρις να τους εχει επιβληθει μια στοιχειώδης πειθαρχια..Ακομα κ στα αυτονόητα, δλδ "δε δίνω πατημα για ΤΠΤ - προστατεύω τον εαυτο μου κ φυσικά την ομαδα π με ταιζει"...

Άιντε να πουμε, get your fucking shit together
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 27 Μαρ 2017, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

sic-4 έγραψε:
desperando έγραψε:
Δυστυχως, μαλλον οχι. Η βλακεια αυτη θα βγει και οταν θα χρειαστει να κανει την εξυπνη επιλογη στο γηπεδο και ο χ βλακας παικτης, απλα δεν θα την κανει. Και γι αυτο αλλωστε θα παραμεινει συνηθως μια μετριοτητα παρα το οποιο ταλεντο και σωματικα του χαρισματα. Ειδικα στις θεσεις του κεντρου, οι παικτες πρεπει να ειναι ευφυεις.
συγνώμη, μη το πάτε στο άλλο άκρο.
Το ότι κάποιος δεν στροφάρει στη διαχείριση των social media δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν στροφάρει σαν παίχτης στο γήπεδο. Κάθε βδομάδα σχεδόν, κάποιος παίχτης επιπέδου γράφει μια μαλακία και γίνεται σούσουρο, όχι επειδή είπε τίποτα έξυπνο αλλά επειδή είναι διάσημος (γιατί είναι καλός παίχτης). Μια χαρά συνεχίζει να παίζει.
Λίγες μαλακίες έχει πει ο Ζλάταν δηλαδή, απλά και μόνο για να προκαλέσει (τυχαίο παράδειγμα). Οι Πικέ και Ράμος έχουν πόλεμο στα social media σαν παιδάκια κάνουν.
Κι αυτός που ανακάλυψε το MRI scan ξέρω γω, πιστεύει ότι η Γη έχει ηλικία 10.000 χρόνων και τι να λέει δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως το τι θα γράφουν στα φ/β και τι όχι πρέπει να το καταλαβαίνουν και μόνοι τους. Δεν είναι σωστό να επιβληθεί, γιατί σιγά-σιγά οδηγούμαστε σε άλλες καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

κριμα ρε γιαννη
τον πρωην κολλητο δηλαδη απο κοντα ετσι
και ας βαζεις φιτιλια στην ομαδα μεσα
κριμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”