Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Αφού ακόμα δεν έχει τυφλωθεί μ αυτά που βλέπουν τα ματάκια του σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός!!!!
Οπότε, προς διάφορων τύπων επικριτές του, αλλόθρησκους αλλά και "ντεμί σεζόν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες ΑΡΔ":
Ήρθε για να μείνει χ@μούρες...Τον νου σας!!!!

Οπότε, προς διάφορων τύπων επικριτές του, αλλόθρησκους αλλά και "ντεμί σεζόν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες ΑΡΔ":
Ήρθε για να μείνει χ@μούρες...Τον νου σας!!!!

- Μπαρκαρούτσος
Διάβασα το άρθρο για την απολογία του...
"Δεν είπε bastards", λέει ο Μπίρδας, "είπε bungler" που σημαίνει ατζαμής κτλ...
Εγώ θα έλεγα "Είπε mustards γιατί έκανε παραγγελία να του φέρουν βρώμικο από τις καντίνες απ'έξω!"
Εντάξει, είναι που είναι γελοίο, ας τους κάναμε τουλάχιστον να γελάσουν...
"Δεν είπε bastards", λέει ο Μπίρδας, "είπε bungler" που σημαίνει ατζαμής κτλ...
Εγώ θα έλεγα "Είπε mustards γιατί έκανε παραγγελία να του φέρουν βρώμικο από τις καντίνες απ'έξω!"
Εντάξει, είναι που είναι γελοίο, ας τους κάναμε τουλάχιστον να γελάσουν...
Το σημερινο με τα λαικ στο κασμα,μονο σα τρυπημα στον προπονητη μπορω να το δω.Τελειωστε οσους δε νιωθουν απο την ομαδα.Στεναχωριεμαι γιατι τους συμπαθω και τους γουσταρω σα παιχτες,αλλα φαινεται οτι με αυτην τη νοοτροπια που εχουν δε προκειται να πρωταγωνιστησει ποτε η ομαδα.
Και δε ειναι τυχαιο που απ'αυτους κανενας δε ειναι βασικος,κρατανε μουτρα αντι να δουλεψουν και να βοηθησουν την ομαδα.
Και δε ειναι τυχαιο που απ'αυτους κανενας δε ειναι βασικος,κρατανε μουτρα αντι να δουλεψουν και να βοηθησουν την ομαδα.
Υπερτιμάτε τη νοημοσύνη τους. Δίνετε περισσότερη σημασία απ ότι πρέπει στο γεγονός. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.
Θα ήθελα να αναλογιστεί κάποιος εδώ μέσα κάθε φορά που πατάει ένα like στο istagramm, twitter, facebook ή δεν ξέρω και εγώ που αλλού πόση ώρα κάθεται και αναλύει τις προεκτάσεις, τις συνέπειες και τα θεμιτά ή αθέμιτα μηνύματα που ενδέχεται να προκαλεί!!!!
Εν το κάνει αυτό στο δέκατο του δευτερολέπτου που αφιερώνει στην κίνηση αυτή, εγώ αποσύρομαι από Αναπληρωτής Καθηγητής, σχίζω διδακτορικά μεταπτυχιακά και πτυχία γιατί όντως το ανθρώπινο IQ με έχει ξεπεράσει και ανήκω πλέον στο παρελθόν!
Η κριτική είναι εύκολη όταν βλέπεις με την άνεση του χρόνου και αποστασιοποιημένα τα αποτελέσματα των πράξεων άλλων!!!!
Εν το κάνει αυτό στο δέκατο του δευτερολέπτου που αφιερώνει στην κίνηση αυτή, εγώ αποσύρομαι από Αναπληρωτής Καθηγητής, σχίζω διδακτορικά μεταπτυχιακά και πτυχία γιατί όντως το ανθρώπινο IQ με έχει ξεπεράσει και ανήκω πλέον στο παρελθόν!

Η κριτική είναι εύκολη όταν βλέπεις με την άνεση του χρόνου και αποστασιοποιημένα τα αποτελέσματα των πράξεων άλλων!!!!
Νίκο δεν είναι ένα like σε μια συνηθισμένη ανάρτηση.
Το "ου γαρ οίδασι τι ποιούσι " ταιριάζει πιο πολύ στην περίπτωση, για να μην πω "αθώοι λόγω βλακείας ".
Το "ου γαρ οίδασι τι ποιούσι " ταιριάζει πιο πολύ στην περίπτωση, για να μην πω "αθώοι λόγω βλακείας ".
- navigator11
Συμφωνώ. Δίχως κι αυτό από μόνο του σαν δεδομένο να μην είναι αποθαρρυντικό για την προσωπικότητα των συγκεκριμένων παιχτών.KOSTAS54 έγραψε:Υπερτιμάτε τη νοημοσύνη τους. Δίνετε περισσότερη σημασία απ ότι πρέπει στο γεγονός. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 26 Μαρ 2017, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα μου αρκεί να έχουν ποδοσφαιρική ευφυία μέσα στο γήπεδο- να βλέπουν να προβλέπουν την πορεία της μπάλας, τη θέση συμπαίκτη και αντιπάλου, να διαβάζουν τη φάση κλπ - δεν τους θέλω ούτε για επικοινωνιολόγους ούτε για πυρηνικούς φυσικούς....
Τουναντίον όσο πιο κουτοί και αφελείς είναι σε αυτούς τους τομείς τόσο πιο εύκολα εκπαιδεύονται και χειραγωγούνται από τον Προπονητή!

Τουναντίον όσο πιο κουτοί και αφελείς είναι σε αυτούς τους τομείς τόσο πιο εύκολα εκπαιδεύονται και χειραγωγούνται από τον Προπονητή!
- ΑποστόληςΑ
...Επίσης επιβάλλει στον κ.LUBOS MICHEL, τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ, καθώς και την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών».
Δεν θα μπορεί να μπει εντός αγωνιστικού χώρου στους αγώνες:
1. ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (2 Απρ)
2. Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (5 Απρ)
3. ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (9 Απρ)
4. ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (12 Απρ)
Επιστρέφει στον αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (23 Απρ).
Δεν θα μπορεί να μπει εντός αγωνιστικού χώρου στους αγώνες:
1. ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (2 Απρ)
2. Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (5 Απρ)
3. ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (9 Απρ)
4. ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (12 Απρ)
Επιστρέφει στον αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (23 Απρ).
- Kostomanolis
- ΑποστόληςΑ
- Petros1988
Θα επιμενω και θα το λεω ο καλυτερος Τεχνικος Διευθυντης που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ!Με ποσοστο επιτυχιας στις μεταγραφες πανω απο 80% και με τελιο προγραμματισμο στα παντα!
να φυγεις να πας αλλου.. εχουμε κατι φυναντια εδω που μαςταλεγανε αλλα δεν ακουγαμε...