συμφωνω..τωρα αν ειναι να γινονται μεγα ζητημα τι κανει λαικ ο καθε παιχτης στο instagram..η καρδουλα στο συγκεκριμενο μεσο μπαινει σχεδον..ασυναισθητα και αυτοματα..δεν εχει την ιδια βαρυτητα ενος ριτουιτ..αναλυση social media για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ..ρε τι γινεται..nikolasf έγραψε:Ρε μάγκες η πιθανότητα να έκαναν like στην φωτο όπου mvp δείχνει το εθνόσημο, και όχι σε αυτά που έχει γράψει από κάτω δεν παίζει;;;
Ο μ@λ@κίες των ΜΜΔ μας έχουν γ@μήσει.. σαν γκομενάκια κάνουμε " ...γιατί έκανες like στον Γιώργο ενώ τα είχες με τον Μανώλη που του έκανε like η Τζίνα..."![]()
![]()
![]()
![]()
27.Γιάννης Μυστακίδης
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Μπορει κάποιος να επιβεβαιώσει πως like στην ανάρτηση του Τζαβελα εκτός του Μυστακιδη έκαναν και οι Πελκας, Κουλουρης, Κάτσε, Πουγγουρας, Ζαιρο, Σιαμπανης και Σταθόπουλος; Γιατί αν τελικα είναι όλοι αυτοί, έχουμε πρόβλημα.
σε υψηλά επαγγελματικά στάνταρ φυσικά και γίνεται ανάλυση της συμπεριφοράς των παικτών στα σόσιαλ μίντια.dtown έγραψε:τωρα αν ειναι να γινονται μεγα ζητημα τι κανει λαικ ο καθε παιχτης στο instagram..η καρδουλα στο συγκεκριμενο μεσο μπαινει σχεδον..ασυναισθητα και αυτοματα..δεν εχει την ιδια βαρυτητα ενος ριτουιτ..αναλυση social media για τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ..ρε τι γινεται..
από αυτά προκύπτουν τέτοια θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας και να διαταράξουν την αγωνιστική ηρεμία. Στο αθλητικό μάρκετινγκ πλέον είναι ολόκληρος τόμος η συμπεριφορά των υψηλά αμειβόμενων-επαγγελματιών παικτών στα σόσιαλ μίντια.
τώρα αν εσύ το βλέπεις και αυτό με την νοοτροπία ''έλα μωρέ μην γκρινιάζετε'' σου λέω αδερφέ ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα του χωριού του παππού μου αλλά επαγγελματική ομάδα που (απλά το λέω) χθες ο πρόεδρος της δήλωσε ότι θέλει να την βάλει στο τοπ20 παγκοσμίως.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και εσύ και ο άλλος for the festivals, μη γράψω τίποτα βαρύ. Από του χρόνου στη tzavelasfc πληρώνει καλα
Εγω ειμαι με τον Νικολα σε αυτο το θεμα. Εχω την εντυπωση οτι δεν πηγε το μυαλο τους καν στο τι ειχε γινει και πιο πιθανο ειναι να καταλαβαν απο το ποστ "ενταξει, ουτε καν ιδρωσαμε και πηραμε ισοπαλια" (για την εθνικη προφανως) 'η κατι τετοιο τεσπα. Μου ειναι αδιαφορο το τι εννοουσε ο αλλος αλλα δεν θα σταυρωσω τα δικα μας παιδια αν εκεινη την στιγμη δεν το συνδιασαν το ποστ με το σκηνικο που ειχε γινει επειδη φοραει και την φανελα της εθνικης.nikolasf έγραψε:Ρε μάγκες η πιθανότητα να έκαναν like στην φωτο όπου mvp δείχνει το εθνόσημο, και όχι σε αυτά που έχει γράψει από κάτω δεν παίζει;;;
Ο μ@λ@κίες των ΜΜΔ μας έχουν γ@μήσει.. σαν γκομενάκια κάνουμε " ...γιατί έκανες like στον Γιώργο ενώ τα είχες με τον Μανώλη που του έκανε like η Τζίνα..."![]()
![]()
![]()
![]()
Νομιζω υπερβολικη η ολη αντιδραση απο τους οπαδους μας, απο τα μιντια δεν περιμενα κατι διαφορετικο ετσι και αλλιως. Δεν γουσταρω αλλο πατημα για να κανουμε ΠΑΛΙ μπουρδελο την ομαδα, ειπαμε προστασια στα τρυπηματα. Λιγο πιο χαλαρα παιδια και λιγο πιο πολυ εμπιστοσυνη στους υπευθυνους να διαχειριστουν καταστασεις (αν αυτες υπαρχουν καταρχην).
ΕΕΕΕΤΣΣΣΙΙΙ!!!!!Marianov6 έγραψε:Εγω ειμαι με τον Νικολα σε αυτο το θεμα. Εχω την εντυπωση οτι δεν πηγε το μυαλο τους καν στο τι ειχε γινει και πιο πιθανο ειναι να καταλαβαν απο το ποστ "ενταξει, ουτε καν ιδρωσαμε και πηραμε ισοπαλια" (για την εθνικη προφανως) 'η κατι τετοιο τεσπα. Μου ειναι αδιαφορο το τι εννοουσε ο αλλος αλλα δεν θα σταυρωσω τα δικα μας παιδια αν εκεινη την στιγμη δεν το συνδιασαν το ποστ με το σκηνικο που ειχε γινει επειδη φοραει και την φανελα της εθνικης.nikolasf έγραψε:Ρε μάγκες η πιθανότητα να έκαναν like στην φωτο όπου mvp δείχνει το εθνόσημο, και όχι σε αυτά που έχει γράψει από κάτω δεν παίζει;;;
![]()
![]()
![]()
Νομιζω υπερβολικη η ολη αντιδραση απο τους οπαδους μας, απο τα μιντια δεν περιμενα κατι διαφορετικο ετσι και αλλιως. Δεν γουσταρω αλλο πατημα για να κανουμε ΠΑΛΙ μπουρδελο την ομαδα, ειπαμε προστασια στα τρυπηματα. Λιγο πιο χαλαρα παιδια και λιγο πιο πολυ εμπιστοσυνη στους υπευθυνους να διαχειριστουν καταστασεις (αν αυτες υπαρχουν καταρχην).
Δεν την φοράει απλά... δείχνει και το Εθνόσημο!!!!

Ρε σεις παμε καλα;; Μιλαμε για ενα ποδοσφαιριστη που τρυπησε την ομαδα!!! Τρυπησε τον συλλογο και κατ επεκταση και τους υπολοιπους ποδοσφαιριστες της ομαδας στηνοντας τον κωλο του!!!
Τι like και μαλακιες συζηταμε ουτε να τον βλεπουν δεν πρεπει να θελουν! Δεν θα δικαιολογουμε τα παντα! Προστιμο χθες αφου δεν βαζουνε μυαλο και αμα δεν τους αρεσει η πορτα ειναι απο εκει που πηγε και η λουλα!
Τι like και μαλακιες συζηταμε ουτε να τον βλεπουν δεν πρεπει να θελουν! Δεν θα δικαιολογουμε τα παντα! Προστιμο χθες αφου δεν βαζουνε μυαλο και αμα δεν τους αρεσει η πορτα ειναι απο εκει που πηγε και η λουλα!
Ειναι απλο.
Αν ειδαν μονο τη φωτο κ πατησαν λαικ, δν ειναι κατι το τραγικο (αν κ επρεπε ναναι πιο προσεκτικοι, κ να διαβαζουν τι γραφει, μετα τον ντορο που εγινε)..Δεν ξερω πως λειτουργουν αυτες οι μαλακιες, δλδ αν φαινεται κ το ποστ οταν ερχεται ειδοποιηση για φωτο, οποιος ξερει ας μας πει.
Αν ομως διαβασαν κ το κειμενο, τοτε ειναι κ πρεπει να γινει κατι γτ τα παιδια ειναι χαζα κ αυτο εξαπλωνεται..
μαμω τα σοσιαλ μυδια σας
Αν ειδαν μονο τη φωτο κ πατησαν λαικ, δν ειναι κατι το τραγικο (αν κ επρεπε ναναι πιο προσεκτικοι, κ να διαβαζουν τι γραφει, μετα τον ντορο που εγινε)..Δεν ξερω πως λειτουργουν αυτες οι μαλακιες, δλδ αν φαινεται κ το ποστ οταν ερχεται ειδοποιηση για φωτο, οποιος ξερει ας μας πει.
Αν ομως διαβασαν κ το κειμενο, τοτε ειναι κ πρεπει να γινει κατι γτ τα παιδια ειναι χαζα κ αυτο εξαπλωνεται..
μαμω τα σοσιαλ μυδια σας
- Sick Bastard
τσίμπησε κι ο Γιωργάκης ο Σαββίδης απάντησε κι αυτός, διογκώνοντας το ζήτημα.
Δεν μπορώ ρε πούστη μου, απλά δεν μπορώ.
Πάρτε ένα τίτλο γαμώ τα μυαλά μας μπας και στρώσει η κατάσταση γιατί θα υπάρχει αυτοανάφλεξη στο τέλος.
Δεν μπορώ ρε πούστη μου, απλά δεν μπορώ.
Πάρτε ένα τίτλο γαμώ τα μυαλά μας μπας και στρώσει η κατάσταση γιατί θα υπάρχει αυτοανάφλεξη στο τέλος.
Ε ένταξη να πούμε παιδιά είναι δεν πειράζει.... Τώρα να τους τριξουν λίγο τα δόντια γιατί αργότερα θα ξαναγίνει αν το αφήσουν.....
ρε εννοειται, πλακα κανεις, σιδηρα πειθαρχια θελει..το τριξιμο στα δοντια επρεπε να γινει πολυ νωριτερα μ'αυτα τα σοσιαλ..
Δεν νοιώθετε ντιπ ρε πούστη μου!
Βγαίνει ο προπονητής σου και τον κατηγορεί δημόσια ότι πούλησε την ομάδα, εσας δηλαδή πρώτα και μετά ολους εμάς κι εσείς έχετε ακόμα σχέσεις μαζί του? Δηλαδή τι πρέπει να σκεφτεί ο Ιβιτς, ότι σε εκφράζει το ''με μειωμένη απόδοση'' και τα παντελόνια ή ότι είσαι βλάκας?
Βγαίνει ο προπονητής σου και τον κατηγορεί δημόσια ότι πούλησε την ομάδα, εσας δηλαδή πρώτα και μετά ολους εμάς κι εσείς έχετε ακόμα σχέσεις μαζί του? Δηλαδή τι πρέπει να σκεφτεί ο Ιβιτς, ότι σε εκφράζει το ''με μειωμένη απόδοση'' και τα παντελόνια ή ότι είσαι βλάκας?
- desperando
- Επικοινωνία:
Ότι και απ τα δύο να σκεφτεί τους κάνει ανάξιους να φοράν την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ