Basketball Champions League

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Προμηθέας Πάτρας 25/03 19:30 (PAOKmania Web Rad

Δημοσίευση από kataramenos5 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/121160-tsepose-100-000-evro-o-paok
Που πηγαν τα λεφτα Μπανε?Γι αυτο αρχισαμε τις απλες με τα πενταευρα?
Μου βαλατε και αποσμητικο στις τουαλετες(μα το θεο)
Φερτε ασσο ρε και σταματηστε το δουλεμα.
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Προμηθέας Πάτρας 25/03 19:30 (PAOKmania Web Rad

Δημοσίευση από palok »

kataramenos5 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/121160-tsepose-100-000-evro-o-paok
Που πηγαν τα λεφτα Μπανε?Γι αυτο αρχισαμε τις απλες με τα πενταευρα?
Μου βαλατε και αποσμητικο στις τουαλετες(μα το θεο)
Φερτε ασσο ρε και σταματηστε το δουλεμα.

μου φαίνεται απίστευτο το νούμερο για αυτή την θλιβερή διοργάνωση. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Και φανταστείτε οτι το 40% των ομάδων έχει λακίσει ήδη για του χρόνου (ιταλικές σίγουρα και νομίζω και οι γαλλικές)
gman90

Re: Basketball Champions League

Δημοσίευση από gman90 »

Το ευροκαπ δεν έδινε τιποτα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ακριβώς γι αυτό λέω. βέβαια ίσως τους υποσχέθηκε ο μπεκρομέου για του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Κάπου είχα ακούσει πως ο στόχος της διοργάνωσης είναι για σταδιακή αναβάθμιση των ομάδων που παίζουν και φυσικά και του θεάματος. Δε γίνεται από την μία χρονιά στην άλλη να κεντράρεις την Ευρώ λίγκα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχουν ευρωπαικες διοργανωσεις που συμμετεχουν ομαδες που δεν εχουν φτασει μεσω καποιας διακρισης.τι ενδιαφερον εχει αυτο.δηλαδη δηλωνεις συμμετοχη σε ενα πραμα που ειναι κατι σαν φεστιβαλ?συμμετεχουν ομαδες που ως επι των πλειστων δεν τις ξερει η μανα τους κ πρεπει να τριγυρνας ανα την ευρωπη ,γιατι?
αντε το πηρες σου λεω εγω αυτο.τι κυρος εχει?
πραγματικα δεν καταλαβαινω.100 χιλιαρικα?σοβαρα τωρα?τα εξοδα για τις μετακινησεις τα πληρωνουν τουλαχιστον οι διοργανωτες?
δηλαδη θα αναβαθμιστουν οι ομαδες με 100 χιλιαρικα?πως?θα παρουν καλες μολτεν?παπουτσια με αεροσολες?
καποιος που δεν νικησε ακομα το μικροβιο του μπασκετ ας μου εξηγησει.μπορει να ειμαι τελειως λαθος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

t fucking v
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι τηλεοπτικα πηρε δηλαδη ο ΠΑΟΚ αυτον το θιασο?
ας κανουν ενα ριαλιτι δηλαδη.ενα ντοκιμαντερ.μια δημοπρασια.δυο τρεις συναυλιες.κατι.πιο πολλα θα βγαλουν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο ΠΑΟΚ τίποτα άξιο αναφοράς.
Η τιβί όμως γέμισε με ένα πρόγραμμα σχετικά φτηνά ολόκληρη σεζόν σε μία τουλάχιστον ήπειρο
dtown

Δημοσίευση από dtown »

barlow4 έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχουν ευρωπαικες διοργανωσεις που συμμετεχουν ομαδες που δεν εχουν φτασει μεσω καποιας διακρισης.τι ενδιαφερον εχει αυτο.δηλαδη δηλωνεις συμμετοχη σε ενα πραμα που ειναι κατι σαν φεστιβαλ?συμμετεχουν ομαδες που ως επι των πλειστων δεν τις ξερει η μανα τους κ πρεπει να τριγυρνας ανα την ευρωπη ,γιατι?
αντε το πηρες σου λεω εγω αυτο.τι κυρος εχει?
πραγματικα δεν καταλαβαινω.100 χιλιαρικα?σοβαρα τωρα?τα εξοδα για τις μετακινησεις τα πληρωνουν τουλαχιστον οι διοργανωτες?
δηλαδη θα αναβαθμιστουν οι ομαδες με 100 χιλιαρικα?πως?θα παρουν καλες μολτεν?παπουτσια με αεροσολες?
καποιος που δεν νικησε ακομα το μικροβιο του μπασκετ ας μου εξηγησει.μπορει να ειμαι τελειως λαθος.

απο τη στιγμη που η Ευρωλιγκα εχει γινει κλειστο κλαμπ και ρεαλιστικα για τα επομενα 10 χρονια ΔΕΝ υπαρχει τροπος να παιξουμε εκει(και 10 σερι πρωταθληματα να παρουμε Ευρωλιγκα δεν παιζουμε..οι θεσεις εχουν κλεισει),ναι η συμμετοχη στην ευρωπη δεν εχει καποιο νοημα...δλδ δεν υπαρχει στο μπασκετ η διαδικασια του ποδοσφαιρου,βγαινεις πρωτος παιζεις εκει,βγαινεις τριτος παιζεις στην αλλη διοργανωση..ενα απεραντο μπουρδελο ειναι το ευρωπαικο μπασκετ...για μενα παντως καλως παιζουμε εστω και σε αυτο το υποβαθμισμενο κυπελλο..Πρωτον η ομαδα αποκταει ρυθμο(εστω και αν παραπονουνται για κουραση) και δευτερον τα 13 εντος εδρας ματς συν ενα,δυο στα πλει οφ παραειναι λιγα για μια σεζον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Champions League”