Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από simba »

Ε, στις ανεφερα τις δουλειες που μπορει να κανει, δλδ αυτο π μας λειπει.. :mrgreen: εστω κ αν εχει εξιδανικευτει καπως..

καλο το χαμαλικι ρε παιδες, καλα τα τακτικά σωστος αλλα ενας ματος δε μπορεί συνεχεια να βγαζει το φιδι απτην τρυπα..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δεδομένα για τον στοχ υπάρχουν και είναι το φακ οφ στον προπονητή του με τα τριπλά του χρόνια
Όπως και το ότι μισή σεζόν δεν ήθελε να παιξει μπαλα για ένα καπρίτσιο απέναντι στον προπονητή του.
Αλλά όχι αυτά δεν δεδομένα,μαλακές ειναι που βγάζω απ το κεφάλι μου
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν κάτι παρόμοιο έκανε ο Τζαβέλας

Το θέμα δεν είναι ότι ειναι αλήτης ο στοχ.εξάλλου εμείς θέλουμε τους αλήτες.
Το πρόβλημα είναι ότι ειναι σκατοχαρακτηρας,παρτακιας και δεν σέβεται την ιεραρχία.
Να το χεσω το τεράστιο ταλέντο του που εξαετίας του παλιό χαρακτήρα του δεν τον άφησε να παίξει μπάλα ούτε στην μικρομεσαία μπουρσα όπου σε μια ολόκληρη σεζόν είχε το συνταρακτικό νούμερο των 2 γκολ.

Εγώ στον ΠΑΟΚ θέλω στρατιώτες και όχι κακομαθημένα τσογλανακια.
Χίλιες φορές ένας παίκτης με λιγότερο ταλέντο ο οποίος όμως θα πεθαίνει για την ΟΜΑΔΑ παρά ένα κακομαθημένο όλως ο στοχ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εχεις δικιο αλλα οταν μιλάμε για ενα μεμονωμένο περιστατικό, ενα ατοπημα στο οποιο ουκ ολιγες βεντετες εχουν υποπέσει, δε μιλαμε και για νορμα. Λιγα πιστεύεις εκανε ο λουκας? Διαφωνω μ'αυτο περι μισης σεζον.
Ασε που αυτο εγινε 4χρονια πριν, που λογικα ηταν πολυ πιο ανωριμος κ πιο αλαζονας. Τα χρόνια κ οι σφαλιαρες σε αλλάζουν, μεστωνεις..

Anw, ναχαμεναλεγαμε, μ'αυτο π εγραψε ο γιωργης δν υπαρχει περίπτωση ναρθει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 24 Μαρ 2017, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ο καλός Στοχ, απο όλα τα εξτρεμ που είχαμε/έχουμε, ειναι ο μόνος που θα μπορουσε να πλησιάσει σε αξία τον Βιερινια αν αξιοποιούσε το ταλεντο του. Και μόνο το γεγονός ότι μπορεί να απειλήσει απο οποιοδήποτε σημείο εκτός περιοχής είναι αρκετο. Η προηγουμενη πορεία του στον ΠΑΟΚ είχε βεβαια αρκετές μεταπτώσεις αλλα όντως στον τελικό ήταν απο αυτούς που πάσχιζε να ανατρέψει την κατασταση.

Εξτρεμ πάντως θα χρειαστουμε. Είτε θα είναι αυτός είτε κάποιος αλλος.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

desperando έγραψε:Δεδομένα για τον στοχ υπάρχουν και είναι το φακ οφ στον προπονητή του με τα τριπλά του χρόνια
Όπως και το ότι μισή σεζόν δεν ήθελε να παιξει μπαλα για ένα καπρίτσιο απέναντι στον προπονητή του.

Το πρόβλημα είναι ότι ειναι σκατοχαρακτηρας,παρτακιας και δεν σέβεται την ιεραρχία.
Να το χεσω το τεράστιο ταλέντο του που εξαετίας του παλιό χαρακτήρα του δεν τον άφησε να παίξει μπάλα ούτε στην μικρομεσαία μπουρσα όπου σε μια ολόκληρη σεζόν είχε το συνταρακτικό νούμερο των 2 γκολ.

Χίλιες φορές ένας παίκτης με λιγότερο ταλέντο ο οποίος όμως θα πεθαίνει για την ΟΜΑΔΑ παρά ένα κακομαθημένο όλως ο στοχ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ε, καλά, όχι ότι πεθαίνει και για την ομάδα ο Κάμπος...(με αυτά που έχασε όλη τη χρονιά, πιο κοντά στο θάνατο για τον ΠΑΟΚ βρεθήκαμε εμείς...)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μόνο αδιάφορος δεν είναι τα δίνει όλα όταν παίζει.....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

για μένα αν μπορεί να γυρίσει ο φανούρης (νομίζω είναι δανεικός) θέλουμε 2 μεταγραφές
οτιδήποτε άλλο θα είναι πολυτέλεια

1 ποιοτικότατο δημιουργικό 8άρι
1 αθλητικό σέντερ μπακ

υγ. μεγάλη βελτίωση στη θέση του τζαλμά θα χρειαστεί αρκετά χρήματα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

desperando έγραψε:Δεδομένα για τον στοχ υπάρχουν και είναι το φακ οφ στον προπονητή του με τα τριπλά του χρόνια

Γιατί εκνευρίζεσαι;
Το ζήτημα στο οποίο αναφέρομαι είναι ότι βάζεις τον χαρακτήρα του, που δεν έχεις ιδέα ποιός είναι, γιατί δεν τον ξέρεις, σαν ανασταλτικό παράγοντα της πορείας του ΠΑΟΚ και μάλιστα 10 βαθμούς κάτω απ τον ΠΟΚ!
Το οποίο είναι ακόμα πιο κουφό καθώς λες ότι θα είχε 10 γκολ και με βάση ότι βλέπουμε τη φετινή χρονιά, 10 γκολ μας λείπουν για την πρωτιά!

Δεν μου λείπει ο παίχτης, δεν τον υπερασπίζομαι, τα κουσούρια του είναι γνωστά όπως και οι αμιγώς ποδοσφαιρικές του αρετές, αλλά δεν ξέρουμε ποιό είναι το κουμπί του.
Κι αυτά που αναφέρεις πάντα υπάρχουν σε μια ομάδα, με την μία ή την άλλη μορφή, άλλοτε τα πιάνει ο φακός, άλλοτε δεν τα πιάνει και γίνονται και στον ΠΑΟΚ και μετά την αποπομπή του Τζαβέλα.
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

παικταρα ειναι ο στοχ,τωρα θα ηταν ταμαμ με τον ενρικε αριστερα ο ενας ποιο παλαβος απ τον αλλον
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sick Bastard έγραψε:

Γιατί εκνευρίζεσαι;
Το ζήτημα στο οποίο αναφέρομαι είναι ότι βάζεις τον χαρακτήρα του, που δεν έχεις ιδέα ποιός είναι, γιατί δεν τον ξέρεις, σαν ανασταλτικό παράγοντα της πορείας του ΠΑΟΚ και μάλιστα 10 βαθμούς κάτω απ τον ΠΟΚ!
Το οποίο είναι ακόμα πιο κουφό καθώς λες ότι θα είχε 10 γκολ και με βάση ότι βλέπουμε τη φετινή χρονιά, 10 γκολ μας λείπουν για την πρωτιά!

Δεν μου λείπει ο παίχτης, δεν τον υπερασπίζομαι, τα κουσούρια του είναι γνωστά όπως και οι αμιγώς ποδοσφαιρικές του αρετές, αλλά δεν ξέρουμε ποιό είναι το κουμπί του.
Κι αυτά που αναφέρεις πάντα υπάρχουν σε μια ομάδα, με την μία ή την άλλη μορφή, άλλοτε τα πιάνει ο φακός, άλλοτε δεν τα πιάνει και γίνονται και στον ΠΑΟΚ και μετά την αποπομπή του Τζαβέλα.
Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν τσατιζομαι
Από κει αι πέρα ναι μας λείπουν αυτά τα δέκα γκολ για το πρωτάθλημα αλλά με Ρεν μονή προϋπόθεση ότι δεν θα χάσουμε τίποτα από αυτά που έχουμε στον βωμό των δέκα αυτών γκολ.

Προσωπική άποψη εκφράζω και λέω ότι το κόστος των δέκα αυτων γκολ θα ήταν αρκετά μεγάλο στην συνολική εικόνα της ομάδας.

Θα μου πεις υποθέτεις. Ναι υποθέτω ,όπως υποθέτει αυτος που λέει ότι ο στοχ στον ΠΑΟΚ θα είχε τουλάχιστον 10γκολ.
Κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει χρονιά αντίστοιχη με την περσινή του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

slidar έγραψε: Το θεωρω αστειο καποιος να συγκρινει τζαλμα με στοχ.. η μερα με την νυχτα..
+1
Ο Stoch έπαιξε καλή μπάλα στον ΠΑΟΚ τον πρώτο μήνα, μέχρι να μαλώσει με τον Stephens και ξαναέπαιξε αφού έφυγε ο Ολλανδός. Ενδιάμεσα ήταν πολύ μέτριος. Όσο έπαιξε όμως η απόδοσή του δεν συγκρίνεται με αυτήν του Campos.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ε γι αυτό είπα ότι και οι δύο βασίζεστε σε βάσεις που δεν στηρίζονται από δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πιστευω μεχρι το γεναρη ηταν καλος (κ φυσικα στο φινις της σεζον), οχι μονο τον πρωτο μηνα..
Καλα στο γιουροπα λιγκ μαζι με ολη την ομαδα ηταν για τ'αναθεμα. .οπως κ μετα το γεναρη ολοι, λογω τραυματισμων, μεταγραφων υιου, μεγαλων ηλικιων, αναταράξεων κλπ

http://www.transfermarkt.com/miroslav-s ... erein/1091
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ουτε στο μυαλο του Ιβιτς ειμαι ουτε τον γνωριζω προσωπικα, αλλα με βαση την εως τωρα προπονητικη του διαδρομη, τις δηλωσεις του και τον χαρακτηρα που βγαζει η ομαδα, αποκλειω οποιαδηποτε πιθανοτητα να δωσει το οκ για τον ερχομο του Στοχ. Ειτε στην πραγματικοτητα προκειται για "κωλομπαρα" ειτε ειναι υποδειγμα αθλητη, η φημη και μονο που ακολουθει το ονομα του ειναι ικανη να διαταραξει το καλο κλιμα που εχει δημιουργηθει στην ομαδα μετα την φυγη του τζαβελλα.Δυσκολα να ρισκαρει ο Ιβιτς τοσα πολλα για τον ερχομο ενος παιχτη που εδω που τα λεμε δεν ειναι και κατι ιδιατερο( οσο και αν ενοχλει οσους τον εχουν πουλεν :) )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”