Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ο Villafanes έπρεπε να μην παίξει σε δύο από τους εξής αγώνες: ΑΕΚ - ΠΑΟ, ΠΑΟ - Πανιώνιος, ΠΑΟΚ - ΠΑΟ και ΠΑΟ - Ατρόμητος. Δεν θα παίξει στους δύο τελευταίους.
Ο Berg δεν θα έπαιζε σε έναν από τους αγώνες: ΠΑΟ - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - ΠΑΟ, ΠΑΟ - Πανιώνιος και ΠΑΟΚ - ΠΑΟ. Δεν θα παίξει μ' εμάς.
Ο Berg δεν θα έπαιζε σε έναν από τους αγώνες: ΠΑΟ - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - ΠΑΟ, ΠΑΟ - Πανιώνιος και ΠΑΟΚ - ΠΑΟ. Δεν θα παίξει μ' εμάς.
Εβγαλε ανακονωση η Καλαμαρια κατα του Ιβαν, κατι για χαλιφηδες κτλ. κριμα που τοτε τους υποστηριζαμε κιολας...!
Ρε τι γίνεται μέχρι και η καλαμαριά ασχολείται με τον Ιβάν και ζητάει βοήθεια έναντι της Δόξας Δράμας.... Με απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο
- The_Stalker
Ποιός σφογγοκωλάριος έβγαλε αυτό τον εμετό δεν ξέρω. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο "παλιός χαλίφης" χαρτζηλίκωσε καλά..
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Τα κότερα κουνιούνται, οι μάνες σας γ@μιούνται. Προσκυνημένοι.
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Τα κότερα κουνιούνται, οι μάνες σας γ@μιούνται. Προσκυνημένοι.
Μακριά και αγαπημένοι από τους τρυπιους της πόλης.....
Πού ήταν χαμένοι αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες της ομάδας της Καλαμαριάς; Μάλλον έπεσε το μπακίρι για να έγραψαν τέτοιο εμετό...
- sourmenetes
- Moderator
- painkiller4
Ντροπη ρε για το σιχαμα-ανακοινωση ειναι να ξερνας απο τα ματια μαυτον που την εγραψε.Τοσο τρυπιοι και προσκυνημενοι ειστε ρε ξεφτιλες. Κριμα γιατι μου ειναι συμπαθητικο σωματειο και δεν αξιζει να βρισκεται σε χερια τοσο ξεπουλημενων ανθρωπων.
Δεν ακούγεστε; μίλησε κανείς; είπε κάτι κάποιος; ας πάρει το μηδέν.
Αρετή η καρπαζοσυνη. Μάλιστα. Καλή διαλυση
Αρετή η καρπαζοσυνη. Μάλιστα. Καλή διαλυση
Συμφωνώpainkiller4 έγραψε:Ντροπη ρε για το σιχαμα-ανακοινωση ειναι να ξερνας απο τα ματια μαυτον που την εγραψε.Τοσο τρυπιοι και προσκυνημενοι ειστε ρε ξεφτιλες. Κριμα γιατι μου ειναι συμπαθητικο σωματειο και δεν αξιζει να βρισκεται σε χερια τοσο ξεπουλημενων ανθρωπων.
Ρε σεις, ο γάβρος προσλαμβάνει Τάκη Λεμονή και όλοι οι αντικειμενικοί θριαμβολογούν, κι εμείς μαλώνουμε;;

- The_Stalker
Νόμιζα ήταν πλάκα.. Και μετά είδα το άρθρο του σόμογλου στο σδνα (δεν κάθησα να το διαβάσω όλο, αρκούσε το "ο πιο υποτιμημένος προπονητής". Πόσο σανό τρώνε ρε, πόσο;
-
john4serres
αεκ παναθηναικος
5€ το εισιτηριο στα πεταλα (για αυτους που λενε οτι απαγορευεται κατω απο 10€)
οσον αφορά τον λεμονη, 3ετες κλειστό στον τάκη
5€ το εισιτηριο στα πεταλα (για αυτους που λενε οτι απαγορευεται κατω απο 10€)
οσον αφορά τον λεμονη, 3ετες κλειστό στον τάκη
Περιμένουν "απάντηση" από Γάλλο, και πρώτος σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική είναι ο Τάκης.
Σήμερα ήμουν σε έναν γνωστό και άκουγε Γεωργίου. Όσοι γάβροι πήραν, ήταν της γραμμής: Καλά έκανε ο πρόεδρός μας και άλλαξε μπέντο και βούζα. Από κάποιον ξένο, χιλιες φορές ο τάκης.
Δεν περιγράφω άλλο.
Σήμερα ήμουν σε έναν γνωστό και άκουγε Γεωργίου. Όσοι γάβροι πήραν, ήταν της γραμμής: Καλά έκανε ο πρόεδρός μας και άλλαξε μπέντο και βούζα. Από κάποιον ξένο, χιλιες φορές ο τάκης.
Δεν περιγράφω άλλο.