Ο Κούγιας πλέον δεν έχει καμία σημασία σε ότι λέει.
Φαντασμα έγραψε:καλε μου φιλε που να το βρει το consistency ο ΠΑΟΚ;...ξερεις πως χτιζεται αυτη η ποιοτητα; θελει να βρεις την ποιοτητα και τον σωστο συνδυασμο, να πετυχεις ενα στανταρ αποδοσης, να χτισεις πανω σε αυτο και μετα να εχεις σταθερη διαρκεια με συστημα και μεθοδο, οχι με φορμαρισμα. Εμεις αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα καθε χρονο σε ενα περιβαλλον οπου ολα κυριολεκτικα ειναι διαβρωμενα και αρρωστα,οπου κριτηριο σωστο δεν υπαρχει και βασιλευει ο καφρος ο ραδιοφωνατζης ο ασχετος ο ναχαμεναλεγαμε ο φωνακλας ο περιπου...
Ξέρω ναι.
Ξέρω επίσης, ότι η Chelsea πέρυσι δεν βγήκε καν Ευρώπη ενώ το έπαιρνε 2 φορές σερί.
Ξέρω επίσης, ότι δεν το πέτυχε με την πρώτη, απ την αρχή, αλλά έφαγε κάτι φάπες απ την Arsenal και λοιπούς που την ίσιωσαν κι έτρεξε ένα σερί 13-0-0 και δεν ξανακοίταξε πίσω.
Ξέρω επίσης, ότι έχει όλα εκείνα τα στεγανά που χρειάζονται για να μην ενοχλούνται -στον αναλογικό βαθμό που ενοχλούνται φυσικά- απ τον κάφρο ραδιοφωνατζή, άσχετο Merson, φωνακλά tade και τον κάθε ένα που σωστά αναφέρεις. Αν νομίζεις ότι αυτά δεν υπάρχουν εκεί -αναλογικά πάντα- κάνε μια βόλτα στο youtube.
Δεν συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με την Chelsea, λέω τι χρειάζεται για να πας στα σοβαρά για πρωτάθλημα σαν ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ δεν επέδειξε αυτή την συνοχή, την συνέπεια, την αποφασιστικότητα που απαιτείται γι αυτό εδώ το πρωτάθλημα. Αναλογικά πάντα, τα ίδια σκατά ήταν τα πράγματα και το 76 και το 85