Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από pilotos »

2 3 μέρες ρεπό...
Μάλιστα.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Βλαντο ξεκουραση και πολύ βιντεο απο εδω και πέρα.

Με την αεκ ησουν "αδιαβαστος" με τον νιονιο φανηκε οτι αργησες να αντιδράσεις
Σε χρειαζόμαστε ετοιμο πνευματικά και γενναιο για να προετοιμασεις την ομαδα σε πλευ-οφ και Κυπελλο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

από simba » Κυρ Μαρ 19, 2017 4:58 pm
Παιρνεις τον Μπισε απτο κεντρο που ειναι ο μοχλος σου κ τον ακυρωνεις στα ακρα που ξεκάθαρα δε λειτουργει εκει..τη στιγμη που θες ενέργεια κ απο τις 2 μπαντες..
Ειλικρινα δεν το καταλαβαίνω ρε βλαντο..
Ελα ντε.Επισης παικτης (Πελκας) που ναι σε καλο φεγγαρι πρεπει να παιρνει ευκαιριες,να παιζει εστω στο 60 οταν το παιχνιδι βαλτωνει.Το ιδιο και με Φακ στις αρχες.Αλλαγη στο 80' οταν εμφανως δε μπορουμε ?Α ρε Σαντος ζημια που μας εχει κανει.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

έκανε τραγικά λάθη σήμερα ο ίβιτς ,με το κορυφαίο αυτό που πήγε να τελειώσει την καριέρα του μπισέ βάζοντας τον στα ακρα :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Γιατί τέτοιος φόβος; Γιατί;
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

γυρνα στο 4-2-3-1 αν και καταλαβαίνω ότι φοβάσαι να ξεκινήσεις με 2 χαφ και αφάνα και κλάους γιατί μπροστά δεν θα πιέζει κανένας. Αλλα σε παρακαλώ, μην φοβάσαι, πίστεψε ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ξεκινα με 4-2-3-1 με δεκάρι και extrem και βάλε άμα θες μιστά η whatever for. Βάζε συνεχεια τους ιδιους, η ομάδα πρέπει να ρολάρει!

ps: Και τυφλός βλέπει ότι ο πέλκας όταν έρχεται από πίσω κάνει ζημια. Σαν δεκάρι δεν μπορεί.
Μήπως να ξεκινάει αριστερό extrem?
ps: Ο Leovac σήμερα δεν ήταν τόσο κακός. Αντίθετα ο Κρέσπο ήταν αρκετά κακός.

MVP Varela-Sakxof
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Επιτέλους και μια φορά τυχερός μέσα στην ατυχία σου ρε αρχιδ@τε Βλάνταρε... ;) :D :opaokara: Μ Π Ρ Α Β Ο !!!! Ηρέμησε κι εσύ πλέον, αλλά και την ομάδα τώρα με την διακοπή και βγάλε πρόγραμμα να ξαναπάρουμε μπρος!!!!
Κι αν κάνει κανένας μαγκιές ξέρεις εσύ...Στείλε τον Λιούμπος στην πόρτα της εξόδου...να κουνάει τα μαντήλια!!!!

:pano: :nairepaok:
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

Σε παρακαλώ πιο νωρίς τις αλλαγές και μην ξαναβαλεις τον κλαους δεν βλέπεις οτι σε εκθετει?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε γαμωτο, θέλω να αποφεύγω όσο μπορώ να γράφω άσκοπα. Τουλάχιστον το προσπαθώ! Αλλά, όποτε διαβάζω ... απλοϊκές παραινέσεις και προτροπές προς έναν άνθρωπο, που, αν μη τι άλλο, έχει δείξει ότι νιώθει από ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να μη χαμογελάω. Δεν ειναι θέμα ότι δε θέλω να υφίσταται κριτική. Τον καραγουστάρω τον Ίβιτς, όπως πιστεύω ότι τον γουστάρουν κι όσοι κάνουν τις οποιες συστάσεις - υποδείξεις. Αλλά δε βρίσκω το παραμικρό νόημα. Θα κάνει και έχει κάνει και ατυχείς επιλογές αναφορικά με το διάβασμα αντιπάλων ή τη διαχείριση μεσούντων κάποιων αγώνων. Αλλά κάποια πράγματα που γράφονται ώρες ώρες εδώ μέσα τα βρίσκω υποτιμητικά προς το πρόσωπό του. Εν πάση περιπτώσει, ευτυχώς κι ο ίδιος κι οι παίχτες κέρδισαν την υπερπολύτιμη ηρεμία τους χάρη στη σημερινή νίκη. Και ξώφαλτσα κι εμείς εδώ μέσα!
Ευτυχώς ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ξέχασα βέβαια Βλάντανε να σε μαλώσω για την λάθος κίνηση που κάνεις να βάζεις τον Πέλκα στα αριστερά που και που κι εκείνος πάει και βάζει καθοριστικά γκολ και μετά εκνευρίζονται ορισμένοι μεγάλοι μπαλαδόροι!!!! :roll:

Για δες το λίγο σε παρακαλώ πολύ...Να μην επαναληφθεί γιατί ψυχούλα έχουν κι αυτοί και σε στηρίζουν... 8-)

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ρε ναβι δεν κανουμε υποδειξεις!
Για την παρτη μας τα γράφουμε, σιγά να μην διαβαζει φορουμ ο Βλαντο.
Αντε μην μου την βαρεσει και παω να δωσω βιογραφικο την ΠΑΕ :lol:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Να πω κι εγώ το χαβά μου

Πέρα από συστήματα κτλ το Α και το Ω μιας ομάδας είναι η πειθαρχία
Κι αυτό ο Ίβιτς το προσέχει ως κορη οφθαλμού
Και πολύ καλά κάνει

Γι αυτό πήγε εξορία ο Τζαβέλλας
Γι αυτό ο αρχιδατος :mrgreen: Πελκας παίζει δεν παιζει
Γιατί στο παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή ήταν ο βασικός κρίκος της αποτυχίας μας - πέρα από τη γκάφα του Γλύκου

Η ομαδα εκανε κοιλιά -κάτι λογικό μετά από διομιση μήνες τέρμα γκάζι
Πηραμε όμως το ντέρμπι με το γαυρο - τυχόν αποτυχία εκεί θα προκαλούσε μέχρι και παρατράγουδα στην κερκίδα - και νικησαμε και σήμερα, χωρίς Τζαλμα και Πριγιοβιτς

Μια χαρά τα πάει το παλικάρι

Αν είναι δυνατον να γράφεται οτι κέρδισε δύο εβδομάδες. ..

Στο τέλος ξυρίζουν τον παπά

Με λιγότερο από την πρώτη θέση στα play off δε συμβιβάζομαι - γιατί έχω και πιο ακριβό ροστερ και ο Πόντιος πληρώνει πάντα στην ώρα του

Το κύπελλο είναι και πολύ τύχη - δε με χαλάει και τυχόν αποτυχία

Αν τα πετύχει αυτά και με δεδομένη τη χημεία με το Σλοβακο να κάτσει ο Ίβιτς

Τόσο απλά είνα τα πράγματα

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Την επόμενη αγωνιστική, με ΑΕΛ στην Τούμπα στις 2 Απριλίου, θα παίξουμε χωρίς:

1. Crespo
2. Cimirot
3. Πέλκα
4. Campos
5. Prijovic

Επανέρχεται βέβαια ο Μαλε, οπότε το δίδυμο θα είναι Μαλε - Βαρέλα. Οι δύο ακραίοι μπακ θα παραμείνουν (μάλλον) αν και εγώ θα προτιμούσα τον Κίτσιου, ώστε ο Matos να είναι ξεκούραστος, σε 3 ημέρες, που θα παίξουμε στο Περιστέρι.
Στα χαφ λογικά θα πάμε με τριάδα Canas - Shakhov και Biseswar και μπροστά με Henrique, Κουλούρη και Μυστακίδη. Μπορεί αντί του Bis (που θα χρειαστεί ανάσες για το Περιστέρι), να παίξει ο Warda.

Γλύκος
Κίτσιου - Varela - Μαλεζάς - Leovac
Shakhov - Biseswar (Warda) - Canas
Μυστα - Κουλούρης - Henrique
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Στην μοναδική σοβαρή ευκαιρία του νιονιού, Χάνει την μπάλα νομίζω ο κλάους στο κέντρο πιάνεται ανοργάνωτη η άμυνα και μας ανοίγουν με 2 πάσες.
1on: Τραγικός κλάους που χάνει την μπάλα σε transition.
2on: Κάποιο back σηκώνει χέρι για offside και μετά δεν τρέχει αλλα περπατάει. Δείγμα ότι κάτι παίζει! Μάλλον χρειάζεται ξεκούραση. Νομίζω είναι ο Ματός
3on: Η ομάδα μου φαίνεται ότι βιάζεται στο transition και αγχώνεται. Καταλαβαίνω ότι ευρώπη με κύπελλο και ελλαδιστάν είναι πολλά. Και ο pousto-γαύρος κλάταρε φέτος γιατί παίζει τα mats 50-50.

Συγγνώμη αλλα το roster μας δεν έχει τέτοιο βάθος για 3 διοργανώσεις. Μας λείπει extrem βασικό, μας λείπει δεύτερο for καλο, μας λείπει 1 center back, μας λείπει εξάρι, μας λείπει δεκάρι ( αν και πιστεύω στον Warda). A και "τερματας"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”