Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με καλες επιλογες ξενων του χρονου παλι πρωταθλητισμο θα κανουμε.

εδω φετος και δευτεροι ειμαστε,την ωρα που την βγαζουμε με εναμιση ξενο,
αληθεια ο γκομεζ μπορει να επιστρεψει;αν ναι,πολυ καλη κινηση
βεβαια θα ειναι 35στα 36,αλλα με τετοιο σωμα το χει,αλλωστε 2μιση χρονια διαφορα εχουν με αγκαμεζ δεν ειναι και μια αιωνιοτητα.

με δυο παιχταραδες αντι πετκοβιτς,νταντε παμε παλι για τιτλο
οι αλλο που εχουμε για ελληνικο πρωταθλημα ειναι οκ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εχω μια ανησυχια βεβαια,απο οτι καταλαβα εγινε πολυ ψησιμο στον προεδρο του βολευ γι ανα κανουμε την κινηση για τους συγκεκριμενους παιχτες(νταντε ιδιως)
και δεν βγηκε καθολου αυτη

οποτε παιζει ειτε να φευγει αυτος ειτε ο καλμα :?
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Έφυγα από το γήπεδο πικραμένος... Αυτός είναι ο αθλητισμός... Αλλά με αυτά που διαβάζω από μερικούς δεν έχω λόγια αν κάτσω και κάνω παράθεση θα θίξω κανέναν και δεν το θέλω... Σας στέρησε κανείς από αυτούς που πήγαν στο γήπεδο όπως και εγώ την πρόσκληση;;; Τι ατμόσφαιρα περιμένατε με οικογένειες παιδάκια κλπ;;; Ναι οκ ήρθαν και οι και καλά χούλιγκαν του γαύρου ο θεός να τους κάνει καμιά 50 άτομα το πολύ που έκαναν χειρονομίες εκεί δίπλα στα δημοσιογραφικά σε κάτι οικογένειες... Και όταν μιλούσαν φαντάζομαι ακουγόντουσαν στην τηλεόραση γιατί καθόντουσαν ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τι δεν καταλαβαίνεται;;; Και μας κάνουν κερκίδα οι γαύροι και πως θα το σηκώσουν στην Θεσσαλονίκη οι γαύροι πολύ ΜΙΖΕΡΙΑ!!! ΜΙΖΕΡΙΑ!!! ΜΙΖΕΡΙΑ!!! Σταματάω γιατί είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και στο τέλος εγώ θα εκτεθώ...

Αγωνιστικά δεν μ'άρεσε όπως μπήκε η ομάδα τρελό άγχος και με το που ξεκινάει το 2ο σετ βλέπω πάλι μετά από καιρό ΠΑΟΚ... Τον γούσταρα σε εκείνο το σετ γιατί ήταν ΠΑΟΚ... Και πάμε και στο τρίτο σετ που ήρθε για άλλη μια φορά το μπλακ αουτ και πάλι χωρίς λόγο... Όλα κάτω του 0... Το δε πάθος του 2 σετ στο τρίτο εξαφανίστηκε με την μία... Στο τέταρτό σετ απλά περίμεναν να τελειώσει ο αγώνας... Φέτος αυτά τα μπλακ άουτ της ομάδας είναι τραγικά και στοιχίζουν ΠΑΝΤΑ!!! Δύσκολα τα πράγματα φέτος αλλά η χρονιά φάνηκε από την αρχή... ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ!!!

Υ.Γ. Ευτυχώς που τραυματίστηκε ο Πέτκοβιτς και θα γλιτώσει την μουρμούρα σήμερα...

Υ.Γ.1 Με τα δικά μου μάτια είδα στο πρόσωπο του Καλμαζίδη να μην το πιστεύει... Έτσι ένιωσα και εκεί μ κόπηκαν τα πόδια... Είπα Απόστολε φέτος δεν... δεν... δεν...

Υ.Γ.2 Μη μιζεριάζετε τουλάχιστον σε αυτό το άθλημα που τα τελευταία 2 χρόνια μας χάρισε ΤΡΟΠΑΙΑ!!! 5 άτομα όλο και όλο ασχολιόντουσαν με το τμήμα του Βόλεϊ τραγικό μεν αλλά η αλήθεια δε και τώρα στενοχωριόμαστε όλοι... Δε βλέπετε ότι το τμήμα έχει υγεία και προxωράει σε σωστές βάσεις;;; Πολύ πιθανόν να χάσουμε και το πρωτάθλημα φέτος ε και;;; Να το παρατήσουμε του χρόνου και να έρθουμε στα στάνταρ των 5 ατόμων σε κάθε αγώνα;;;

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

απτην αρχη μεχρι κ το τελος του δευτερου σετ η κερκιδα μας ηταν κλασης καλυτερη.μετα ξεκινησε εκεινη η γελοιοτητα με την μουσικη συνεχεια στο τερμα..και με την ροη του αγωνα πεσαμε
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Κρίμα.

Η ήττα με πείραξει λιγότερο απο τις περσινές αυτοκτονίες στο Κύπελλο και τοΛίγκ Καπ. Στο φετινό τελικό ο αντίπαλος ήταν απλά ένα επίπεδο καλύτερος απο εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει στα Play Off του Πρωταθλήματος.

pilotos έγραψε:Ο Πιάτσα είχε πολύ καλύτερους αυτοματισμούς. Τώρα κουτουρού είναι, μόλις δεχτούν πίεση τα χάνουν
SM-G935F
ΣΥΜΦΩΝΩ. Ο περσινός τους προπονητής ήταν καλύτερος και μας έκλεψε δύο τίτλους. Ωστόσο ο περσινός γαύρος δεν είχε τις μονάδες που έχει φέτος. Δεν ξέρω αν η περσινή ομάδα του ΠΑΟΚ θα ήταν καλύτερη απο τον φετινό γαύρο, ωστόσο στη θέση του πασαδόρου, μετά τον Μυθικό Βασίλη Κουρνέτα δεν υπάρχει τίποτα.

Το κενό που άφησε ο Κουρνέτας είναι τρομακτικό
panpangr77 έγραψε:Βαρέθηκα να τον ακούω τον μαλάκα, ρε παιδιά ο Κοστα Κουβανός δεν είναι. Η ομάδα ήταν τυχερή που βρήκε τους Κουβανούς και είχε αποκτήσει πλεονέκτημα . Έλληνες πασαδόροι δεν υπάρχουν. Αν δεν πέσουν λεφτά θαύματα δεν γίνονται.
Βραζιλιάνος είναι ο Κόστα. Τον Κουβανό τον άλλαξαν πριν ακόμη ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μια χρονιά γεμάτη ατυχίες, τι να λέμε, κατηγορίες για βιασμό, τραυματισμοί κλπ...πειράζει αλλά δεν πειράζει κιόλας. Συνεχίζουμε. Έπαιξαν καλύτερα εδώ αυτοί. Το γιατί πια δεν έχει νόημα. Πιστεύω ότι εμείς έχουμε πιο πολλά περιθώρια βελτίωσης από αυτούς, οπότε και ελπίδες ηια το πρωτάθλημα. Πολλά μπράβο σε όσους ήταν εκεί και βοήθησαν. Να συνεχίσει η επένδυση στο τμήμα , όχι απογοήτευση, μπορούμε να ζήσουμε και άλλες χαρές.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

HOOL4IGAN έγραψε:Έφυγα από το γήπεδο πικραμένος... Αυτός είναι ο αθλητισμός... Αλλά με αυτά που διαβάζω από μερικούς δεν έχω λόγια αν κάτσω και κάνω παράθεση θα θίξω κανέναν και δεν το θέλω... Σας στέρησε κανείς από αυτούς που πήγαν στο γήπεδο όπως και εγώ την πρόσκληση;;; Τι ατμόσφαιρα περιμένατε με οικογένειες παιδάκια κλπ;;; Ναι οκ ήρθαν και οι και καλά χούλιγκαν του γαύρου ο θεός να τους κάνει καμιά 50 άτομα το πολύ που έκαναν χειρονομίες εκεί δίπλα στα δημοσιογραφικά σε κάτι οικογένειες... Και όταν μιλούσαν φαντάζομαι ακουγόντουσαν στην τηλεόραση γιατί καθόντουσαν ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τι δεν καταλαβαίνεται;;; Και μας κάνουν κερκίδα οι γαύροι και πως θα το σηκώσουν στην Θεσσαλονίκη οι γαύροι πολύ ΜΙΖΕΡΙΑ!!! ΜΙΖΕΡΙΑ!!! ΜΙΖΕΡΙΑ!!! Σταματάω γιατί είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και στο τέλος εγώ θα εκτεθώ...

Αγωνιστικά δεν μ'άρεσε όπως μπήκε η ομάδα τρελό άγχος και με το που ξεκινάει το 2ο σετ βλέπω πάλι μετά από καιρό ΠΑΟΚ... Τον γούσταρα σε εκείνο το σετ γιατί ήταν ΠΑΟΚ... Και πάμε και στο τρίτο σετ που ήρθε για άλλη μια φορά το μπλακ αουτ και πάλι χωρίς λόγο... Όλα κάτω του 0... Το δε πάθος του 2 σετ στο τρίτο εξαφανίστηκε με την μία... Στο τέταρτό σετ απλά περίμεναν να τελειώσει ο αγώνας... Φέτος αυτά τα μπλακ άουτ της ομάδας είναι τραγικά και στοιχίζουν ΠΑΝΤΑ!!! Δύσκολα τα πράγματα φέτος αλλά η χρονιά φάνηκε από την αρχή... ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ!!!

Υ.Γ. Ευτυχώς που τραυματίστηκε ο Πέτκοβιτς και θα γλιτώσει την μουρμούρα σήμερα...

Υ.Γ.1 Με τα δικά μου μάτια είδα στο πρόσωπο του Καλμαζίδη να μην το πιστεύει... Έτσι ένιωσα και εκεί μ κόπηκαν τα πόδια... Είπα Απόστολε φέτος δεν... δεν... δεν...

Υ.Γ.2 Μη μιζεριάζετε τουλάχιστον σε αυτό το άθλημα που τα τελευταία 2 χρόνια μας χάρισε ΤΡΟΠΑΙΑ!!! 5 άτομα όλο και όλο ασχολιόντουσαν με το τμήμα του Βόλεϊ τραγικό μεν αλλά η αλήθεια δε και τώρα στενοχωριόμαστε όλοι... Δε βλέπετε ότι το τμήμα έχει υγεία και προxωράει σε σωστές βάσεις;;; Πολύ πιθανόν να χάσουμε και το πρωτάθλημα φέτος ε και;;; Να το παρατήσουμε του χρόνου και να έρθουμε στα στάνταρ των 5 ατόμων σε κάθε αγώνα;;;

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΑΨΟΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ωραια φωτο εβγαλαν οι γαυροι μερα μεσημερι με τα πανο στον λευκο πυργο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Με μαύρες μπλούζες μεταμφιεσμενοι σκάσανε μύτη για 10 λεπτά με την συνοδεία της αστυνομίας.... Ξεφτίλα
Έτσι σκασανε και με την σαλκε 5 Σκοπιανοί μαύρο μπουφάν και από μέσα σκοπιανη μπλούζα.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η χθεσινη παρουσια των γαυρων με μοστρα τους μπατσους ηταν αλλη μια ευγενικη χορηγια του ταπ ΠΑΟΚ το οποιο για πολλοστη φορα σε θεματα οργανωσης και προστασιας της ομαδας κοιμηθηκε τον υπνο του δικαιου...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Γιατι φταιει η διοικηση για τους γαυρους?
80 προσκλησεις ειχαν και τις εδωσαν εκει που ηθελαν με Κουντουρη προεδρο του ερασιτεχνη....
Εμεις στη Συρο και περσυ γιατι δεν ειχαμε αυτους που επρεπε?
Επειτα ηρθαν 50 γαυροι στο πιο κεντρικο σημειο τηε Θεσσαλονικης με τους μπατσους αγκαζε και το μοστραρουν σαν επιτυχια....Κλαιν μαιν
Οι δικοι μας που κραζουν για αυτο δε το καταλαβα....Να τους βαρανε και να τους κυνηγανε τα φραπεδοποτηρα η να παιξουν το κωλο τους καποιοι για να ειμαστε εμεις περηφανοι?
-Η κερκιδα ηταν μια χαρα μεχρι τις αρχες του τριτου σετ
-Τα μαυρα για αλλο λογο τα φορανε οι γαυροι οπως τελευταια το καναν μοδα και τα σκουληκια....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γιατι ακριβως η διοικηση μας κατεβαινει παντα αθηνα ξεβρακωτη....

γιατι και σε αυτο το φαιναλ φορ δεν προεβλεψε να παρει εγγυησεις να μην πανε οι προσκλησεις σε οργανωμενους φιλαθλους...γιατι εμεις για να μπουμε χθες γηπεδο περασαμε απο 40 κυματα στην ιδια μας την πολη και δεν εμφανιστηκε ουτε ενας του ταπ...

γιατι ανεχεται να την πηδανε επανειλημμενα οι κοκκινοι και η ομοασπονδια ακομα και οταν εχει δικα της ατομα μεσα (γκουχου γκουχου περισυ)...

δεν με ενδιαφερουν καθολου οι γαυροι και ο λευκος πυργος αυτα ειναι για παιδακια...ισα ισα δειχνουν ποσο χεσμενοι και με το σκατο στην καλτσα ειναι...εμεις ουτε διαφημιζομαστε οταν κατεβαινουμε ουτε τιποτα...κατεβαινουμε ομορφα σουλατσαρουμε χωρις συνοδειες και δε μας πειραζει κανεις...και οποιος τολμαει μαζευει 3 πακετα σε ενα χρονο και προσπαθει να καλυψει τη γυμνια του...

οσον αφορα την κερκιδα μια χαρα ηταν....δεν ξερω απο τηλεορασεις και βλακειες αλλα γαβροι στο παλε ακουστηκαν στο 4ο σετ...αντιθετα οι παιχτες των γαβρων μπραβο πραγματικα γυαλιζε το ματι τους...οι δικοι μας ηταν live your myth in greece...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Συμφωνω σε οτι γραφεις εκτος απο το κομματι των εγγυησεων....Αυτο δε μπορει να γινει ειδικα οταν οι αλλοι εχουν τον μπροσταρη της Λ7 προεδρο του ερασιτεχνη...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:
γιατι και σε αυτο το φαιναλ φορ δεν προεβλεψε να παρει εγγυησεις να μην πανε οι προσκλησεις σε οργανωμενους φιλαθλους....
Και οι δικες μας προσκλησεις σε οργανωμενους δε πηγαν; Που ειναι το κακό;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν παιζει κανενα ρολο αυτο...πως δεχεται η ομοσπονδια να εκθεσει τα παιδακια του σχολειου σε εναν πιθανο 3ο παγκοσμιο??

που ειναι οι γραπτες εγγυησεις του ταπ για μη διεξαγωγη του τελικου σε ενδεχομενο παρουσιας οργανωμενων οπαδων??οταν εισαι ταπ διεκδικεις πραγματα δεν εισαι μονιμως δευτερος στις εξελιξεις...

εγω χθες ξερω οι γαυροι μπηκαν πουδρες στο γηπεδο και εμεις παιζαμε κυνηγητο...και πολλοι εμειναν και εξω τελικα...το ταπ ΠΑΟΚ που ηταν??απολαμβαναν τη θεα του παλε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”