Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
- buffalobill4
Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
καλα δεν νομιζω καποιος να αφοριζει, απλα λεμε οτι η ομαδα ειναι κατωτερη των προσδοκιων. και μαλιστα πολυ κατωτερη.
- PAOK_Antarctica
Κάποιος έπρεπε να πει στα παιδάκια στις κερκιδες πως αν δεν σκόπευαν να φωναξουν να άφηναν τις προσκλήσεις σε κανέναν σοβαρό οπαδο.
-
panpangr77
Βαρέθηκα να τον ακούω τον μαλάκα, ρε παιδιά ο Κοστα Κουβανός δεν είναι. Η ομάδα ήταν τυχερή που βρήκε τους Κουβανούς και είχε αποκτήσει πλεονέκτημα . Έλληνες πασαδόροι δεν υπάρχουν. Αν δεν πέσουν λεφτά θαύματα δεν γίνονται.
- Παλαιολόγος
τελος παντων ο καλμα του χρονου πιστευω θα το παρει πιο ζεστα,καταλαβε φετος πως με τα ονοματα μονο δεν κανεις την διαφορα ακομα και στο ελληνικο πρωταθλημα,θα το δει πιο ζεστα στις επιλογες
- Παλαιολόγος
ενταξει φετος το βλεπουμε οτι δεν αξιζει τιποτα η ομαδα,για αυτο δεν στενοχωριομαστε
περσι που χασαμε το κυπελο ηταν μεγαλυτερη στενοχωρια,ακομα δεν πιτευω πως το δωρισαμε εκεινο το τροπαιο
περσι που χασαμε το κυπελο ηταν μεγαλυτερη στενοχωρια,ακομα δεν πιτευω πως το δωρισαμε εκεινο το τροπαιο
+1PAOK_Antarctica έγραψε:Η ομάδα αυτη ειναι η ομάδα βολλευ του ΠΑΟΚ όπως η περσινή και η προπερσινη και η παραπροπερσινη.
- thanos-xanthi
τιποτα, καλο καλοκαιρι
του χρονου με καλυτερες επιλογες
τοσο μπορουν τοσο παιζουν
του χρονου με καλυτερες επιλογες
τοσο μπορουν τοσο παιζουν
- Παλαιολόγος
η ομαδα αυτη ειναι η ομαδα που αποτελειται απο αυτους τους παιχτες,περσι και προπερσι ειχαμε αλλη ομαδα
απλα ηθελες να πεις το βολευ του ΠΑΟΚ γενικοτερα,οχι για την συγκεκριμενη ομαδα.
φετος εχουμε πετκοβιτς,σαφρανοβιτς παιχτες αποτ ους οποιους δεν ειδε βοηθεια ο ΠΑΟΚ,ε του χρονου με δυο καλυτερες επιλογες παλι πιστευω καλα θα τα παει
απλα ηθελες να πεις το βολευ του ΠΑΟΚ γενικοτερα,οχι για την συγκεκριμενη ομαδα.
φετος εχουμε πετκοβιτς,σαφρανοβιτς παιχτες αποτ ους οποιους δεν ειδε βοηθεια ο ΠΑΟΚ,ε του χρονου με δυο καλυτερες επιλογες παλι πιστευω καλα θα τα παει
Βραζιλιάνος είναι αδερφέ, ξεκόλλα....!!panpangr77 έγραψε:Βαρέθηκα να τον ακούω τον μαλάκα, ρε παιδιά ο Κοστα Κουβανός δεν είναι. Η ομάδα ήταν τυχερή που βρήκε τους Κουβανούς και είχε αποκτήσει πλεονέκτημα . Έλληνες πασαδόροι δεν υπάρχουν. Αν δεν πέσουν λεφτά θαύματα δεν γίνονται.
ΑυτόPAOK_Antarctica έγραψε:Η ομάδα αυτη μας χάρισε 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο απο το πουθενά.
Κάποια στιγμή θα ερχόταν και μια χρονιά σαν τη φετινή.
Δεν πειραζει.
SM-G935F
-
lakisscorpio
Μια μεγαλη ευκαιρια για τιτλο χαθηκε σημερα...η ομαδα κατωτερη απο οτι ελπιζαμε να φανει....τελος παντων....αυτο μπορεσανε αυτο κανανε.....ειμαι απογοητευμενος γιατι περιμενα πιο πολυ "διψα" για νικη....μεγαλη η απουσια του Γκομεζ!!!
Ένα "ο αντίπαλος είναι ανώτερος" θα ηταν αρκετό.
Κατά τα λοιπά ένιωσα ότι είμαι σε φόρουμ του γαύρου.
Ήταν καλύτεροι και κέρδισαν,απλά όμορφα και ΠΑΟΚτσηδικα.
Μη μου αρχίσετε πάλι τα μα μου,δεν αναφέρθηκα επι προσωπικού και δεν θέλω καμία απάντηση από <<θιγμενους>>.
Κατά τα λοιπά ένιωσα ότι είμαι σε φόρουμ του γαύρου.
Ήταν καλύτεροι και κέρδισαν,απλά όμορφα και ΠΑΟΚτσηδικα.
Μη μου αρχίσετε πάλι τα μα μου,δεν αναφέρθηκα επι προσωπικού και δεν θέλω καμία απάντηση από <<θιγμενους>>.
Τι παρωδία είναι αυτή στην κερκίδα ρε. Μετά το 2ο σετ σταμάτησαν και τώρα κάθονται και κοιτάνε τα υπαλληλάκια της 7. Οπαδοί των νικών καταντήσαμε. Και όσο φώναζαν πιο πολύ για το μενίδι παρά για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε γίνει αυτό που κοροϊδεύαμε. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Η ομάδα φέτος ήταν άτυχη αλλά από ένα σημείο και μετά έχει αφεθεί στη μοίρα της. Πιο πολύ με προβλημάτισε η έλλειψη πάθους. Λες και κάναμε κατόρθωμα που πήραμε ένα σετ. Τι να πω. Καλύτερα να μη γίνονται εδώ τελικοί (πλην χάντμπολ).
Δυστυχώς οι κομβικές ατυχίες γι αυτή την ομάδα απ το καλοκαίρι ακόμα(Κάλβο, Γκόμεζ,Πέτκοβιτς) συν την ενίσχυση των αντιπάλων δέ μας αφήνουν να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι.Υπάρχει ακόμα η μάχη των play off για το πρωτάθλημα βέβαια, και πιστεύω ότι θα κάνουμε και εκεί ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Ελπίζω να μη χρεωθεί ο Κάλμα την αποτυχία στο τέλος και να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια, σχεδιάζοντας με προσοχή και μεθοδικότητα την απάντηση του Πρωταθλητή.
Ελπίζω να μη χρεωθεί ο Κάλμα την αποτυχία στο τέλος και να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια, σχεδιάζοντας με προσοχή και μεθοδικότητα την απάντηση του Πρωταθλητή.
Από αυτή την ομάδα, λείπουν 2 παίκτες. Ένας αρχηγός μέσα, πέρσι ήταν ο Κουρνετας, και ένας παίκτης ψυχολογίας που να ανεβάζει τους υπόλοιπους, αυτός ήταν ο Λι.
Με ξένο πασαδορο, που μια παίζει 100 δεν παίζει, μοιραία πήγες σε Έλληνα κεντρικό.
Κι ενώ δυνάμωσε συνολικά το ροστερ με παίκτες ρολιστες, η απουσία Γκομεζ έγινε μη διαχειρισιμη, παρόλο που σήμερα για όσο έπαιξες ως ομάδα, καλύτερος ήταν ο Σταροβιτς.
Ο gay, δεν είναι κι αυτός ανώτερος του περσινού, απλά εμείς είμαστε χάλια. Και ακόμα, όλη την σεζόν, δεν έχουμε πιάσει μια καλή απόδοση. Δεν έχουμε κάνει ένα ολόκληρο καλό ματς.
Μόνο με θαύμα θα επιστρέψεις στα πλέι οφ, εγώ πέρσι το πίστευα, φέτος όμως δυστυχώς η ομάδα δεν μου δείχνει ότι μπορεί...
SM-G935F
Με ξένο πασαδορο, που μια παίζει 100 δεν παίζει, μοιραία πήγες σε Έλληνα κεντρικό.
Κι ενώ δυνάμωσε συνολικά το ροστερ με παίκτες ρολιστες, η απουσία Γκομεζ έγινε μη διαχειρισιμη, παρόλο που σήμερα για όσο έπαιξες ως ομάδα, καλύτερος ήταν ο Σταροβιτς.
Ο gay, δεν είναι κι αυτός ανώτερος του περσινού, απλά εμείς είμαστε χάλια. Και ακόμα, όλη την σεζόν, δεν έχουμε πιάσει μια καλή απόδοση. Δεν έχουμε κάνει ένα ολόκληρο καλό ματς.
Μόνο με θαύμα θα επιστρέψεις στα πλέι οφ, εγώ πέρσι το πίστευα, φέτος όμως δυστυχώς η ομάδα δεν μου δείχνει ότι μπορεί...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 18 Μαρ 2017, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.