Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Τι ακριβώς είναι το «Ντενίλσον»; Είναι η μονάδα μέτρησης της ποικιλίας, της άσκοπής ντρίμπλας και του ποδοσφαιρικού νταχτιρντί. Ας πούμε μερικά χειροπιαστά παραδείγματα, για να καταλαβαινόμαστε: στο Ντενιλσονόμετρο, ο Καστίγιο φτάνει στο 55. Ο Μερίνο στο 64. Ο Ροναλντίνιο στο 72. Ο Μίλος Μάριτς στο 4. Είναι ο ορισμός του φαντεζί παίκτη (ο επονομαζόμενος και «φανταζής»), που ξεσηκώνει την εξέδρα, εξοργίζει τον προπονητή του και μπερδεύει τους συμπαίκτες του. «Θα τη δώσει τη μπάλα άραγε; Φυσικά θα τη δώσει, αφού είμαι μόνος μου. Αργεί όμως, γιατί αργεί; Εεεεε! Από δω είμαι, μόνος μου. Δεν μπορεί, τον έκλεισαν τρεις, αποκλείεται να προσπαθήσει να τους περάσει όλους. Μα τι κάνει; Θα τους περάσει και τους τρεις; Τους πέρασε το θηρίο! Τώρα θα τη δώσει, πού θα πάει. Εεεεε, εδώ είπαμε! Τι είναι αυτός ρε;» Αυτός είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης, ένα σπάνιο και συλλεκτικό κομμάτι, ένα κατασκεύασμα από ένα εργοστάσιο που δεν υπάρχει πια. Αν λέμε ότι το εργοστάσιο που έβγαζε «δεκάρια» έκλεισε, το αντίστοιχο που βγάζει «Ντενίλσον» όχι απλά έκλεισε, αλλά κατεδαφίστηκε και στη θέση του σηκώσανε Mall.

http://fightclub.blogs.sportnet.gr/archives/85
sepultura_4

Είναι παιχτηε γαλουχημενος μεσα στα μπαχαλα για αυτο οπου παει τα κανει μπαχαλο...ΠΑΟΚτσακι απο κουνια ελα στην τουμπα να τα κανεις ταναπου μαζι με γκαρσια και σερτζιο...Οσοι νιωθουν απο ΠΑΟΚ ειναι καλοδεχουμενοι :D
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

παιζει αριστερα ειναι βραζιλιανος εμεινε ελευθερος.γτ οχι?γτ να μην σκεφτω οτι αυτον θελουμε?και ουτε δινουν σημασια τωρα τον κουλιμπαλι
sepultura_4

Του κηπουρου δεν αρεσε ο κουλιμπαλι και για να ξανανιωσει ζητησε του ντενιλσον το καυλι
sepultura_4

gate4mitsos έγραψε:Θα δινει πασα μια φορα το μηνα κ προβλεπω ο γκαρσια να του την χωνει :lol:

1-2 φαπες θα του ριξει ο γκαρσια και θα στρωσει...και αν δεν περνει απο φαπες θα κοιματε στο ιδιο δωματιο με μπακαγιοκο :)
sepultura_4

Αν μπορουσαμε να φερουμε αυτο τον παιχταρα θα μπορουσε ο βιερινια να παιξει στο Β γυρο διπλα στον Μουσλι...πάντως το κασε του δεν ειναι απαγορευτικο αν δεν κανω λαθος...με 500 χιλιαρικα πιστευω οτι δεν θα πει οχι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε παιδιά, για να καταλάβω, έτσι???
Θέλουμε μεταγραφική ενίσχυση με τρελά λεφτά ή θέλουμε να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η ριμάδα η Αύξηση???

Το ότι ο Ζαγόρ είπε ότι ένα μικρό μέρος των χρημάτων για την αύξηση θα πάει για την ενίσχυση της ομάδας, σε σημαίνει απαραιτήτως ότι θα τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα και θα ξεσκιστούμε για να πάρουμε τον παικταρά..

Απλώνουμε τα πόδια μας όσο πάει.. Τέλος!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

free4 έγραψε:Ρε παιδιά, για να καταλάβω, έτσι???
Θέλουμε μεταγραφική ενίσχυση με τρελά λεφτά ή θέλουμε να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η ριμάδα η Αύξηση???

Το ότι ο Ζαγόρ είπε ότι ένα μικρό μέρος των χρημάτων για την αύξηση θα πάει για την ενίσχυση της ομάδας, σε σημαίνει απαραιτήτως ότι θα τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα και θα ξεσκιστούμε για να πάρουμε τον παικταρά..

Απλώνουμε τα πόδια μας όσο πάει.. Τέλος!!

+++1000
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Να παρτον να σου κανει κανα τέτοιο...

http://www.youtube.com/watch?v=5L7sz5iRkE8

να χορεύουμε ολοι βραζιλιανικα....και ας μην δώσει ποτε πασα.

Και με τον λαο μας θα τρελαθει και θα περνει την μπαλα απο τον χαλκια θα περναει ολη την ομαδα (πιος θα τον σταματάει???ο σαριεγκι???η ο λεμπο χα)
και θα δεινει την πασα στον μουσλι να σκοραρει (για να βγει πρωτος σκορερ)

ΝΤΕΝΙΛΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1+ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΑ.
:)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

πρεπει ομος να τον συγκρίνουμε με τα δεδομένα που εχουμε.
Ελληνικο πρωταθλημα......
εγω πιστεύω και να μην ειναι στην καλύτερη του κατασταση αν μπει γρηγορα στο κλιμα δεν θελει και πολλα πολλα.
να κανει αυτα που πρεπει απο την αριστερή μερια (που μόλις βγικε ο βιερινια ειμασταν χαος στα πλαγια εκτως απο κανα 2 ματς)

Και με τον κοσμο θα ανεβει κιολας πιστευω πολυ.

ομος....υπάρχει θεμα για αυτον και το συζητάμε η ετσι μας κατέβηκε??? :lol:
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Πάντως αν πάρουμε Denilson θα έχουμε και δικό μας διαιτητή..Δείτε την φάση 1.57 με 2.07 σε αυτό το video

http://www.youtube.com/watch?v=dLP8qc5sRm4 :) :) :)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ισως ειναι ο παικτης που ξερει τα πιο πολλα κιλα μπαλα απο οσους εχω δει την τελευταια δεκαετια. Φοβαμαι ομως εναν τετοιο παικτη στον ΠΑΟΚ, στο Μουντιαλ του 2002 δεν τον εβαζαν βασικο γιατι δεν εδινε πασα στο Ριβαλντο και το Ροναλντινιο. Θυμαμαι οταν μπηκε αλλαγη στο ματς με Τουρκια, ειχε 3 συμπαικτες ελευθερους γυρω του και αυτος ετρεχε μονος προς το κορνερ και τον κυνηγουσαν 4 Τουρκοι!!!
Αν ειχε μυαλο θα επαιζε στις μεγαλυτρες ομαδες και θα ειχε παρει σβαρνα τις χρυσες μπαλες...Αλλα αυτος ο χαρακτηρας μπορει να ειναι επικινδυνος για το οικογενειακο κλιμα της ομαδας..Ασε που μπορει να βρεθουμε μπροστα σε μια νεα περιπτωση Αμοροζο.
Μακαρι να λεω μαλακιες, τετοιο μπαλα-δωρο ποιος δεν θελει στην ομαδα του για χριστουγεννιατικο δωρο...
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

gate4mitsos.... respet... Εξαιρετικη δουλεια!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Εγω παντος θα τον ηθελα τον ντενιλσον και ας εκανε ατομισιες.. (αλοστε αυτος ο παιχτης το εχει και το κανει)

ΠΣ.Η εικόνα Δεν ειναι δικό μου δημιούργημα.... :wink:
η ιδεα ειναι δικη μου και δημιούργημα blackterror
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”