Vladan Ivic
- Notorious4
Re: Vladan Ivic
Και πάλι αγνοείς τι ακριβώς εννοώ για το άμπαλος αλλά είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου.Το ποστ μου για τον ΑΑ έχει κάποια εμπάθεια η βγήκε εν τέλει λάθος ; Γιατί δεν νομίζω κάτι από τα γραφόμενα μου να ήταν άδικα.Απλά σαν γνήσιος προπαγανδιστής που θα μπορούσες κάλλιστα να δουλεύεις και στο γραφείο τύπου της ΝΔ προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις ενώ το στυλ σου High class συνδυασμένο με ζωή θαλλασοδαρμένου καπετάνιου και ''γνώσεις τον 7 σοφών'' σε κάνει να νομίζεις οτί κάθε λεγόμενο σου είναι το σωστό.
Τέσπα νομίζω άκρη μαζί σου δεν πρόκειται να βγάλει κανείς οπότε ανούσιο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση.
Καλημέρα.
Τέσπα νομίζω άκρη μαζί σου δεν πρόκειται να βγάλει κανείς οπότε ανούσιο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση.
Καλημέρα.
- ΑποστόληςΑ
-
Τα στατιστικα του προπονητη μας ειναι τα εξης
Σε 54 επισημους αγωνες απο την ημερα που ανελαβε εχει
30 νικες 12 ισοπαλιες 11 ηττες με συντελεστη 84 υπερ 39 κατα... ο πρωτος προπονητης μεχρι τα 100 παιχνιδια ειναι ο γκουαρντιολα με 61 νικες 23 ισοπαλιες 16 ηττες νομιζω τον ξεπερναει αν συνεχισει ο βλαντο!!!
Αστειευομε ος το παραπανω γιατι οχι ομως...Τσπ στηριξτε τον προπονητη και οχι οτι δεν εχει καταφερει κατι ισα ισα που ειναι ενα κλικ να καταφερει τα μεγιστα..
Σε 54 επισημους αγωνες απο την ημερα που ανελαβε εχει
30 νικες 12 ισοπαλιες 11 ηττες με συντελεστη 84 υπερ 39 κατα... ο πρωτος προπονητης μεχρι τα 100 παιχνιδια ειναι ο γκουαρντιολα με 61 νικες 23 ισοπαλιες 16 ηττες νομιζω τον ξεπερναει αν συνεχισει ο βλαντο!!!
Αστειευομε ος το παραπανω γιατι οχι ομως...Τσπ στηριξτε τον προπονητη και οχι οτι δεν εχει καταφερει κατι ισα ισα που ειναι ενα κλικ να καταφερει τα μεγιστα..
Ο Ίβιτς είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και έως τώρα έχει ενεργήσει τελείως διαφορετικά από τους προηγούμενους.
Το βασικό είναι να μείνει για 4-5 χρόνια, βελτιώνοντας βήμα βήμα το ρόστερ.
Για τις επιλογές του στην 11άδα δε θα κάτσω καν να ασχοληθώ, όπως και για ποιούς παίκτες πιστεύει ή όχι. Θα μιλήσω μόνο για την γενική ιδέα και όσα έχω δει ως τώρα από τον Ίβιτς που δείχνουν ελπιδοφόρα σημάδια.
1) Ότι είναι ο πρώτος μετά το Σάντος που βγάζει στη φόρα ότι δε χρειάζεται και δεν κάνει για την ομάδα. Με το σπαθί του κέρδισε και έδιωξε 6 παίκτες από τον ΠΑΟΚ που δε μπορούσαν να προσφέρουν.
2) Δοκιμάζει πράγματα με θέσεις παικτών και τακτικά, που δε μεταβάλλουν ιδιαίτερα την δυναμική της ομάδας, ενώ παράλληλα προσφέρουν γνώση για το ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση.
3) Δίνει αρκετές ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές, πριν αποφασίσει αν χρειάζονται στο ρόστερ ή όχι.
4) Θεωρώ ότι τα παραπάνω του δίνουν γνώση για να βελτιώνει την εικόνα της ομάδας μέσα στο χρόνο, αλλά επιπλέον να βελτιώνεται και αυτός.
5) Ξέρω τί σύστημα παίζει η ομάδα: 4231 ή 352. Εκεί πάνω δουλεύει. Άν κάποιοι παίκτες δεν αποδίδουν, θα πάνε αλλού, για να έρθουν καινούριοι.
6) Δείχνει ότι τον ακούν στη διοίκηση και έχει καλή σχέση με τον Μίχελ σε θέματα μεταγραφών. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ παίρνει παίκτες σε θέσεις που πονάει.
Αυτά που θέλω να δω στον μέλλον από τον Ίβιτς είναι:
1) Να βελτιώνει ακατάπαυστα το ρόστερ, τόσο μέσω προπόνησης όσο και μέσω μεταγραφών.
2) Να προσέξει και να βρει ανθρώπους που θα δουλεύουν με τις υποδομές του ΠΑΟΚ, ώστε να βγαίνουν παίκτες πολύ καλύτεροι από τους τωρινούς.
3) Να παραδέχεται τα λάθη και να προχωράει σε λύσεις. Π.χ. οι τραυματισμοί και οι θλάσεις οι περσινές, είναι το καλύτερο παράδειγμα, από το τί εννοώ.
Θεωρώ ότι η επίτευξη των στόχων, όπως και η ύπαρξή τους είναι θέμα ετοιμότητας ομάδας και βελτιώσης. Δε χρειάζομαι να μου πουν ότι πάω για πρωτάθλημα. Άν μπουν και βάζουν 3 γκολ στους μικρούς και νικάει η ομάδα με σταθερό ρυθμό, παίρνω τις απαντήσεις μου ως οπαδός. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Όλοι χάνουν και όλοι κερδίζουν.
Για τα playoff θέλω απλά να δω σταθερότητα και αποφασιστικότητα, όπως και πολύ καλή άμυνα.
Το βασικό είναι να μείνει για 4-5 χρόνια, βελτιώνοντας βήμα βήμα το ρόστερ.
Για τις επιλογές του στην 11άδα δε θα κάτσω καν να ασχοληθώ, όπως και για ποιούς παίκτες πιστεύει ή όχι. Θα μιλήσω μόνο για την γενική ιδέα και όσα έχω δει ως τώρα από τον Ίβιτς που δείχνουν ελπιδοφόρα σημάδια.
1) Ότι είναι ο πρώτος μετά το Σάντος που βγάζει στη φόρα ότι δε χρειάζεται και δεν κάνει για την ομάδα. Με το σπαθί του κέρδισε και έδιωξε 6 παίκτες από τον ΠΑΟΚ που δε μπορούσαν να προσφέρουν.
2) Δοκιμάζει πράγματα με θέσεις παικτών και τακτικά, που δε μεταβάλλουν ιδιαίτερα την δυναμική της ομάδας, ενώ παράλληλα προσφέρουν γνώση για το ποιές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση.
3) Δίνει αρκετές ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές, πριν αποφασίσει αν χρειάζονται στο ρόστερ ή όχι.
4) Θεωρώ ότι τα παραπάνω του δίνουν γνώση για να βελτιώνει την εικόνα της ομάδας μέσα στο χρόνο, αλλά επιπλέον να βελτιώνεται και αυτός.
5) Ξέρω τί σύστημα παίζει η ομάδα: 4231 ή 352. Εκεί πάνω δουλεύει. Άν κάποιοι παίκτες δεν αποδίδουν, θα πάνε αλλού, για να έρθουν καινούριοι.
6) Δείχνει ότι τον ακούν στη διοίκηση και έχει καλή σχέση με τον Μίχελ σε θέματα μεταγραφών. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ παίρνει παίκτες σε θέσεις που πονάει.
Αυτά που θέλω να δω στον μέλλον από τον Ίβιτς είναι:
1) Να βελτιώνει ακατάπαυστα το ρόστερ, τόσο μέσω προπόνησης όσο και μέσω μεταγραφών.
2) Να προσέξει και να βρει ανθρώπους που θα δουλεύουν με τις υποδομές του ΠΑΟΚ, ώστε να βγαίνουν παίκτες πολύ καλύτεροι από τους τωρινούς.
3) Να παραδέχεται τα λάθη και να προχωράει σε λύσεις. Π.χ. οι τραυματισμοί και οι θλάσεις οι περσινές, είναι το καλύτερο παράδειγμα, από το τί εννοώ.
Θεωρώ ότι η επίτευξη των στόχων, όπως και η ύπαρξή τους είναι θέμα ετοιμότητας ομάδας και βελτιώσης. Δε χρειάζομαι να μου πουν ότι πάω για πρωτάθλημα. Άν μπουν και βάζουν 3 γκολ στους μικρούς και νικάει η ομάδα με σταθερό ρυθμό, παίρνω τις απαντήσεις μου ως οπαδός. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Όλοι χάνουν και όλοι κερδίζουν.
Για τα playoff θέλω απλά να δω σταθερότητα και αποφασιστικότητα, όπως και πολύ καλή άμυνα.
Παράταση ζωής καμια βδομαδα δυο τυχερός
Δεν παμε καλα κ προφανώς ούτε η απουσία κανιας ήταν όσο νομίζαμε όσο η ολική μας καθίζηση
Κ τωρα με τα αμπαλα φορ που ναι διαθεσιαμ περαστικά μας
Τυχεροί σημερα αν κ στο β μπήκαμε Δυνατά
Δεν παμε καλα κ προφανώς ούτε η απουσία κανιας ήταν όσο νομίζαμε όσο η ολική μας καθίζηση
Εξακολουθω να σου αναγνωριζω πως αν εξαιρεσεις το γνωστο πολυ κακο διμηνο, που η γιομα πηγε συνεφο, η ομαδα ακομα και στα κακα βραδια της προσπαθει να παιξει κανονικο ποδοσφαιρο, ομως εδω και λιγο καιρο διαβαζεις λαθος τα παιχνιδια και χειριζεσαι με περιεργο τροπο το ροστερ.Χρησιμοποιησε την διακοπη για να καθαρισει το κεφαλι σου και παμε παρακατω.
Λαθος που μείνε ο ουαρντα εκτος αν ήταν καλα
Κ λιγο δεν ξερω γιατι αλλαζει σχηματισμούς συνεχεια
Κ λιγο δεν ξερω γιατι αλλαζει σχηματισμούς συνεχεια
Ποιος ουαρντα Ρε μανιακε τραυματιας είναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 19 Μαρ 2017, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τυχεροι με 2 δοκαρια παντως δεν τον λες και παρα πολυ.MANIAKOS έγραψε:Παράταση ζωής καμια βδομαδα δυο τυχερός

Ιβιτς κάλυψε τον πελκα. Επίσης για πρώτη φορά ανέφερε ότι έχει και τον Μυστακιδη για φορ...
SM-G935F
SM-G935F
- navigator11
4 δοκάρια μόνο με το κυανέρυθρο παράρτημα φέτος!
Πολύ λογικό ο,τι ανέφερε για τον Πέλκα!
Πολύ λογικό ο,τι ανέφερε για τον Πέλκα!
- sourmenetes
- Moderator