9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Βουντου βουντου και μια καρφίτσα μαύρη μόνο που αυτή η καρφίτσα στον @άτο μας έχει καρφωθεί και δεν λέει να βγει!!!
- kataramenos5
Καταραμενη ομαδα,καταραμενη πολη ,καταραμενος λαος.Να μη χαρουμε ποτε.
Κατι ξερω κι εγω.
Κατι ξερω κι εγω.
- ΑποστόληςΑ
Μην υπερβάλετε. Συμβαίνουν αυτά τα ατυχήματα. Σ' εμάς συνέβησαν τώρα μαζεμένα (Canas, Πέλκας, θλάση του Campos, Prijo). Προέχει η υγεία του παίκτη και η ηρεμία εντός της ομάδας. Τα ντέρμπυ τα έχουμε στην έδρα μας.
- Petros1988
Τοση χαρα που πηρα με τον Παικταρα και ελεγα επιτελους εχουμε Επιθετικαρα και δε θα ξαναδω Κλαους 11αδα να που παλι θα τον δω τον Κλαους!
Ευτυχως εχει και διακοπη πρωταθληματος. Δυστυχως το κυπελλο αποχαιρεταμε χωρις υπερβολη αφου μεχρι να ερθιε ο πριγιο δε βαζαμε γκολ ουτε με αιτηση στον οηε
- ΑποστόληςΑ
Για να σηκώσεις το Κύπελλο είναι 3 αγώνες... Και να είναι έτοιμος στον τελικό στις 6 του Μάη δεν πιστεύω ότι θα παίξει αλλά και χωρίς αυτόν είναι επαναλαμβάνω 3 αγώνες μην ακούω τώρα το παρατάμε και τέτοια ρε ΑΔΕΡΦΙΑ!!! Αυτά μόνο εμείς...
-
Κάθε εμπόδιο σε καλό ευκαιρία να δούμε στα δύσκολα κατα ποσό μπορούν η δεν μπορούν και αν είναι να μας χαιρετήσουν και να πάρουμε καλύτερους για αλλαγή του πριγιοβιτς και να μην πιάνουν τζάμπα χώρο στο μπατζετ της ομάδας μόνο και μόνο γιατι τρώνε ξύλο και είναι φιλότιμοι γκολ να βάλουν
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Τι με λες τωρα ρε Μπανε .Τρεις λεξεις θα σου πω να καταλαβεις Κιθ Κλαντον Τενεριφη.obanebane έγραψε:Σταματα ρε φαρμακογλωσσε.

- aspromaura ioannina
Και γω καπου ακουσα οτι αφου εδωσε πρωτα κλωτσια στο δοκαρι ο Σερβος, στη συνεχεια εβγαλε στιλετο και απειλουσε τον Μπρικιτς μεχρι που παρενεβη ο ετερος Σερβος και γλιτωσαμε τα χειροτερα..σοβαρευτειτε!Notorious4 έγραψε:Γνωστός μου που εργάζεται στο προπονητικό μου το είπε οτί αυτά τα πράγματα ούτε σε αντίπαλο δεν τα κάνεις τι να σου πω..........DimitrisS έγραψε:Νταξει αν μιλας σοβαρα οτι να ναι! Ακομα και αν ισχυε αυτο που λες. Ειναι ποδοσφαιρο και μπορει να γινει οτιδηποτε σε οποιονδηποτε. Το να τον αποκαλεις ταγαρι χωρις καν να ξες τι εχει γινει ειναι τουλαχιστον αδικο για τον Μπρικιτς. Και η φαση ειναι οτι γραφουν οτι πηγε να αποφυγει τον Μπρικιτς και επεσε πανω στο ιδιο του το χερι.Notorious4 έγραψε:Μπρίκιτς ταγάρι τον σκότωσες !
Καλη αποθεραπεια μικρε Ζλαταν