9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
ενταξει... για να μην τρελαθουμε τελειως ας το δουμε θετικα... θα βγαλει ματια ο Κλαους τωρα και θα ερθει προταση γι αυτον 5 μυρια το καλοκαιρι....
ΥΓ: Ο φιλος που ελεγε ταγαρι τον Μπρκιτς και οτι ενας φιλος του που δουλευει στο προπονητικο τον ειπε οτι αυτο που εκανε δεν το κανεις ουτε σε αντιπαλο... Μαλλον πρεπει να ειναι ψευτακος ο φιλος σου γιατι στο video δεν διακρινεται κατι εγκληματικο... οπως σε εκανε ρομπα αυτος λοιπον καντον κι εσυ ρομπα τωρα και πες μας ποιος ειναι ο ψευτακος.. εκτος αν δεν υπαρχει φιλος στο προπονητικο τελικα...
ΥΓ: Ο φιλος που ελεγε ταγαρι τον Μπρκιτς και οτι ενας φιλος του που δουλευει στο προπονητικο τον ειπε οτι αυτο που εκανε δεν το κανεις ουτε σε αντιπαλο... Μαλλον πρεπει να ειναι ψευτακος ο φιλος σου γιατι στο video δεν διακρινεται κατι εγκληματικο... οπως σε εκανε ρομπα αυτος λοιπον καντον κι εσυ ρομπα τωρα και πες μας ποιος ειναι ο ψευτακος.. εκτος αν δεν υπαρχει φιλος στο προπονητικο τελικα...
- john4serres
Καλή ανάρρωση Πρίγιο
* Καμία ευθύνη ο Μπρκιτς, λέτε μαλακίες, λέτε και ψέματα.

* Καμία ευθύνη ο Μπρκιτς, λέτε μαλακίες, λέτε και ψέματα.
Εμένα ρε ΑΔΕΡΦΕ sic με τρελαίνει η ΑΤΥΧΙΑ μας!!! Ας μπει και ο Κουλούρης και ας τα καρφώσει αυτός το ίδιο θα πανηγυρίσω... Φυσικά και ο τερματάς μας δεν έκανε τίποτα...
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην αριστερή κλείδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Στον ποδοσφαιριστή έγινε οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες και ο χρόνος αποθεραπείας του αναμένεται να είναι έξι εβδομάδες.
Η οικογένεια του #PAOK εύχεται περαστικά και την καλύτερη δυνατή ανάρρωση στον Πρίγιοβιτς.
Πάλι καλά να λέμε για τις 6 εβδομάδες. Θα αντέξουμε!
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην αριστερή κλείδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Στον ποδοσφαιριστή έγινε οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες και ο χρόνος αποθεραπείας του αναμένεται να είναι έξι εβδομάδες.
Η οικογένεια του #PAOK εύχεται περαστικά και την καλύτερη δυνατή ανάρρωση στον Πρίγιοβιτς.
Πάλι καλά να λέμε για τις 6 εβδομάδες. Θα αντέξουμε!

- hasio_john
Τι άλλο μπορούμε να πούμε... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον παιχταρά μας και γρήγορα πίσω σιδερένιος!
Δυνατή η στιγμή στο βίντεο που τον δείχνει να κλωτσάει το δοκάρι, καταλαβαίνοντας κάπως το εύρος της ζημιάς που έπαθε!
Ας ελπίσουμε ο πάγκος να έκανε καλό στον αρχηγό και να βοηθήσει όσο μπορεί μιας και χρειαζόμαστε επειγόντως ένα καλό φορ για τα επόμενα παιχνίδια!
Και επειγόντως μια ξεματιάστρα, έναν ξεΒουντού, έναν οποιοδήποτε μπορεί να βγάλει αυτή την κατάρα από πάνω μας!
Δυνατή η στιγμή στο βίντεο που τον δείχνει να κλωτσάει το δοκάρι, καταλαβαίνοντας κάπως το εύρος της ζημιάς που έπαθε!

Ας ελπίσουμε ο πάγκος να έκανε καλό στον αρχηγό και να βοηθήσει όσο μπορεί μιας και χρειαζόμαστε επειγόντως ένα καλό φορ για τα επόμενα παιχνίδια!
Και επειγόντως μια ξεματιάστρα, έναν ξεΒουντού, έναν οποιοδήποτε μπορεί να βγάλει αυτή την κατάρα από πάνω μας!

Αμαν ρε πουλακι μου, η ψυχη μου μ'επιασε με την τρελα/πονο που εβγαλε στο βιδεο...
Περαστικα κ μακαρι ναναι ετοιμος για 2-3 ματς στα πλειωχ
Καλα ρε γμτ, κανα επιθεμα/προστατευτικο δε μπορουσε να φοραει για ενα διαστημα στις προπονησεις, μετα απ'αυτο που επαθε το χειμωνα?
Περαστικα κ μακαρι ναναι ετοιμος για 2-3 ματς στα πλειωχ
Καλα ρε γμτ, κανα επιθεμα/προστατευτικο δε μπορουσε να φοραει για ενα διαστημα στις προπονησεις, μετα απ'αυτο που επαθε το χειμωνα?
- navigator11
Στήριξη και στον Αλέξανδρο και σε όποιον επωμιστεί το βάρος στην επίθεση εφεξής. Τι να πεις, κλασικά πράγματα για ΠΑΟΚ αυτά! Σιγά που θα επηρεαστούμε. Βδομάδες είναι, θα περάσουν!!
- Notorious4
Αυτό που μου είπε είναι οτί στη ροη του αγώνα σε αληθινό χρόνο φάνηκε να του πιάνει το πόδι όταν πέρασε από πάνω , εγώ απλά είπα τη μου είπε η άκρη μου.sic-4 έγραψε:ενταξει... για να μην τρελαθουμε τελειως ας το δουμε θετικα... θα βγαλει ματια ο Κλαους τωρα και θα ερθει προταση γι αυτον 5 μυρια το καλοκαιρι....
-
Ακριβώς το ίδιο χτύπημα είχα κ γω το 2006.Έκανα 2,5 μήνες να παω για δουλειά.Θέλει προσοχή,ψυχική κ σωματική δύναμη στις φυσιοθεραπείες.Ελπίζω να επανέλθει πολύ πιο γρήγορα.Περαστικά Μπριγιο.
- kataramenos5
Εγκληματικο οχι απλα σηκωνει το ποδι πολυ ψηλα .Συμβαινει....Αλλα μονο σε μας θα χει τετοια καταληξηsic-4 έγραψε: στο video δεν διακρινεται κατι εγκληματικο...

Τα καλα στον ΠΑΟΚ κρατανε λιγο το παμε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τι να πει κανεις;
Περαστικα ρε Κοτσιδα.
Ελπιζω να βγει πιο δυνατη η ομαδα απο ολο αυτο.
Περαστικα ρε Κοτσιδα.
Ελπιζω να βγει πιο δυνατη η ομαδα απο ολο αυτο.
- painkiller4
Eνταξει δεν υπαρχει αυτο με μας ρε γαμω την γκαντεμια μας μεσα.
Ειναι για να σαλταρεις ρε πανω που βρισκεις τους παικτες που θες και γουσταρεις παρε κατω Κανιας και τωρα ο κοτσιδας.Μου ρχεται να τα σπασω ολα απ τα νευρα.
Δεν ξερω τι γινεται γαμωτο βουντου εχουν κανει ενα ευχελαιο-ξορκισμο κατι επιτελους επειγοντως.
Τεσπα περαστικα ρε παλικαρε να γυρισεις σιδερενιος να τους πατησεις ολους!

Δεν ξερω τι γινεται γαμωτο βουντου εχουν κανει ενα ευχελαιο-ξορκισμο κατι επιτελους επειγοντως.
Τεσπα περαστικα ρε παλικαρε να γυρισεις σιδερενιος να τους πατησεις ολους!