9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από sic-4 »

ενταξει... για να μην τρελαθουμε τελειως ας το δουμε θετικα... θα βγαλει ματια ο Κλαους τωρα και θα ερθει προταση γι αυτον 5 μυρια το καλοκαιρι....

ΥΓ: Ο φιλος που ελεγε ταγαρι τον Μπρκιτς και οτι ενας φιλος του που δουλευει στο προπονητικο τον ειπε οτι αυτο που εκανε δεν το κανεις ουτε σε αντιπαλο... Μαλλον πρεπει να ειναι ψευτακος ο φιλος σου γιατι στο video δεν διακρινεται κατι εγκληματικο... οπως σε εκανε ρομπα αυτος λοιπον καντον κι εσυ ρομπα τωρα και πες μας ποιος ειναι ο ψευτακος.. εκτος αν δεν υπαρχει φιλος στο προπονητικο τελικα...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καλή ανάρρωση Πρίγιο :cry:

* Καμία ευθύνη ο Μπρκιτς, λέτε μαλακίες, λέτε και ψέματα.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Εμένα ρε ΑΔΕΡΦΕ sic με τρελαίνει η ΑΤΥΧΙΑ μας!!! Ας μπει και ο Κουλούρης και ας τα καρφώσει αυτός το ίδιο θα πανηγυρίσω... Φυσικά και ο τερματάς μας δεν έκανε τίποτα...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην αριστερή κλείδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Στον ποδοσφαιριστή έγινε οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες και ο χρόνος αποθεραπείας του αναμένεται να είναι έξι εβδομάδες.
Η οικογένεια του #PAOK εύχεται περαστικά και την καλύτερη δυνατή ανάρρωση στον Πρίγιοβιτς.

Πάλι καλά να λέμε για τις 6 εβδομάδες. Θα αντέξουμε! :pano:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τι άλλο μπορούμε να πούμε... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον παιχταρά μας και γρήγορα πίσω σιδερένιος!
Δυνατή η στιγμή στο βίντεο που τον δείχνει να κλωτσάει το δοκάρι, καταλαβαίνοντας κάπως το εύρος της ζημιάς που έπαθε! :cry:
Ας ελπίσουμε ο πάγκος να έκανε καλό στον αρχηγό και να βοηθήσει όσο μπορεί μιας και χρειαζόμαστε επειγόντως ένα καλό φορ για τα επόμενα παιχνίδια!
Και επειγόντως μια ξεματιάστρα, έναν ξεΒουντού, έναν οποιοδήποτε μπορεί να βγάλει αυτή την κατάρα από πάνω μας! :twisted:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αμαν ρε πουλακι μου, η ψυχη μου μ'επιασε με την τρελα/πονο που εβγαλε στο βιδεο...
Περαστικα κ μακαρι ναναι ετοιμος για 2-3 ματς στα πλειωχ

Καλα ρε γμτ, κανα επιθεμα/προστατευτικο δε μπορουσε να φοραει για ενα διαστημα στις προπονησεις, μετα απ'αυτο που επαθε το χειμωνα?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στήριξη και στον Αλέξανδρο και σε όποιον επωμιστεί το βάρος στην επίθεση εφεξής. Τι να πεις, κλασικά πράγματα για ΠΑΟΚ αυτά! Σιγά που θα επηρεαστούμε. Βδομάδες είναι, θα περάσουν!!
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

sic-4 έγραψε:ενταξει... για να μην τρελαθουμε τελειως ας το δουμε θετικα... θα βγαλει ματια ο Κλαους τωρα και θα ερθει προταση γι αυτον 5 μυρια το καλοκαιρι....

ΥΓ: Ο φιλος που ελεγε ταγαρι τον Μπρκιτς και οτι ενας φιλος του που δουλευει στο προπονητικο τον ειπε οτι αυτο που εκανε δεν το κανεις ουτε σε αντιπαλο... Μαλλον πρεπει να ειναι ψευτακος ο φιλος σου γιατι στο video δεν διακρινεται κατι εγκληματικο... οπως σε εκανε ρομπα αυτος λοιπον καντον κι εσυ ρομπα τωρα και πες μας ποιος ειναι ο ψευτακος.. εκτος αν δεν υπαρχει φιλος στο προπονητικο τελικα...
Αυτό που μου είπε είναι οτί στη ροη του αγώνα σε αληθινό χρόνο φάνηκε να του πιάνει το πόδι όταν πέρασε από πάνω , εγώ απλά είπα τη μου είπε η άκρη μου.
nagbeΠΑΟΚ80

Δημοσίευση από nagbeΠΑΟΚ80 »

Ακριβώς το ίδιο χτύπημα είχα κ γω το 2006.Έκανα 2,5 μήνες να παω για δουλειά.Θέλει προσοχή,ψυχική κ σωματική δύναμη στις φυσιοθεραπείες.Ελπίζω να επανέλθει πολύ πιο γρήγορα.Περαστικά Μπριγιο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sic-4 έγραψε: στο video δεν διακρινεται κατι εγκληματικο...
Εγκληματικο οχι απλα σηκωνει το ποδι πολυ ψηλα .Συμβαινει....Αλλα μονο σε μας θα χει τετοια καταληξη :evil:
Τα καλα στον ΠΑΟΚ κρατανε λιγο το παμε.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή τώρα πριγιοβιτς στα πλέι οφ και αν; γιατί σε μας; γιατί;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Η κραυγη που βγάζει με εκανε να ανατριχιάσω... περαστικά Παικταρά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι να πει κανεις;
Περαστικα ρε Κοτσιδα.
Ελπιζω να βγει πιο δυνατη η ομαδα απο ολο αυτο.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Eνταξει δεν υπαρχει αυτο με μας ρε γαμω την γκαντεμια μας μεσα. :o Ειναι για να σαλταρεις ρε πανω που βρισκεις τους παικτες που θες και γουσταρεις παρε κατω Κανιας και τωρα ο κοτσιδας.Μου ρχεται να τα σπασω ολα απ τα νευρα.
Δεν ξερω τι γινεται γαμωτο βουντου εχουν κανει ενα ευχελαιο-ξορκισμο κατι επιτελους επειγοντως.
Τεσπα περαστικα ρε παλικαρε να γυρισεις σιδερενιος να τους πατησεις ολους!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑΑ τηλεφωνα.... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”