13.Στέλιος Μαλεζάς

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
apple64

Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς

Δημοσίευση από apple64 »

stavrospgr έγραψε:Είναι φοβερό πόσο εύκολο κάποιοι μηδενίζουν ή αποθεώνουν κάποιους παίκτες...
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν υπάρχει αποθέωση και μηδενισμός.
Όλοι συμφωνούμε ότι ο Μαλεζάς είναι πολύ χρήσιμος ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ σέντερ μπακ.
Δεν μπορεί να είναι ο βασικός σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ.
Όταν παίρνει συνεχόμενες συμμετοχές σε κρίσιμα ματς ως βασικός κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι σαν το σημερινό. Ήταν αναπόφευκτο.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δηλαδή όσοι κρίναμε την αδικαιολόγητη - αχρείαστη κάρτα (ειδικά για την εμπειρία του Στέλιου) που πήρε και μας κρέμασε σε μια ανύποπτη στιγμή .... τον μηδενίσαμε???? Μάλλον, αυτός μηδένισε τις όποιες ελπίδες είχαμε να πάρουμε το ματς! ;)
Ήταν επιπόλαιος και για μένα ΈΠΡΕΠΕ να βγει να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίχτες του, τον προπονητή και τους οπαδούς! Τα περί έλλειψης συγκέντρωσης και κτλ, είναι πλέον κλισέ μετά από μια ήττα!
Ωστόσο, εγώ προσωπικά τον στηρίζω τον Στελάρα και τον γουστάρω ....., αλλά δεν βλέπω κάτι επιλήψιμο στο να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω : ρε συ, τι μ@λάκας είσαι! Είναι δυνατόν? Τι σκεφτόσουν στην φάση? (σα να την λέω φιλικά στον αδερφό μου κάτι) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 13 Μαρ 2017, 00:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ειναι απο τα ματς που πραγματικα αδικουν την εικονα σου. εισαι πολυ αργος ρε στελιο και εκτιθεσαι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sera4 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα...μου ειναι αδιανοητη η εμμονικη χρησιμοποιηση σου ρε στελιο...

ενταξει ολοι σε αγαπαμε, αλλα αγωνιστικα δεν μπορω να δικαιολογησω ουτε αυτα που βλεπει ο βλανταν ουτε οι συνοπαδοι μου που σε βγαζουν πουδρα συνεχως...

τελος παντων ειμαι πολυ πικραμενος για να πω κατι παραπανω...
Μόλις γίναμε δύο... :(
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Όποιος έχει υπάρξει αθλητής ξέρει πως το λάθος του Μαλεζά σήμερα είναι μέσα στο παιχνίδι. Συμβαίνουν αυτά. Γνωρίζει και ο ίδιος πως έκανε λάθος. Προφανώς ήταν ενστικτώδη κίνηση. Άνθρωποι είναι και όχι ρομπότ.

Ο Μαλεζάς φέτος είναι πάρα πολύ καλός. Αν υπήρχε καλύτερος θα έπαιζε αυτός. Δεν νομίζω πως ο Ίβιτς είναι ηλίθιος και δεν θέλει να κάνει καριέρα για τον Μαλεζά. Προφανώς δεν υπάρχει καλύτερος. Θα μου πεις, υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Χατζηισαϊα καλύτερο του Μαλεζά... τι να πεις.

Το πρόβλημα σήμερα δεν ήταν τα 2 στόπερ αλλά η γενική λειτουργία της ομάδας αμυντικά (και επιθετικά) και τα προσωπικά λάθη. Κάποια προσωπικά λάθη μπροστά στα 2 στόπερ ήταν ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εσείς στεναχωρεθήκατε λιγότερο από τον Μαλεζά για την αποβολή;
Χώρια που αυτός ήταν βασικός και στον αγώνα με τον γαύρο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

episimos73 έγραψε:Η συμμετοχή του στα τελευταία δύσκολα παιχνίδια μου θυμίζει τη συμμετοχή Σαβίνι σε κάτι πλεϋ οφ που θέλαμε ύψος και δύναμη. Τότε έπαιξε ο Κοντρέρας δεξιά, τώρα ο Κρέσπο αριστερά.
Τότε παίζαμε 3-5-2 με 3 στόπερ: Savinni (αριστερό στόπερ), Μαλεζάς και Contreras (δεξιό στόπερ). Δεν σχετίζεται με το χθεσινό σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

stavrospgr έγραψε:Είναι φοβερό πόσο εύκολο κάποιοι μηδενίζουν ή αποθεώνουν κάποιους παίκτες... Ναι έκανε ένα λάθος, αλλά γενικά ήταν και πάλι καλός σήμερα όσο έπαιξε.
Και λοιπόν;
Μας έδωσε την χαρακτηριστική βολή και μας αφαίρεσε την δυνατότητα να παλέψουμε το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο που η ΑΕΚ κάνει πάντα κοιλιά.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Στελλάρα λάθος μεγάλο κάνεις στην δεύτερη κίτρινη που δεν το περίμενα από σένα αλλά η μισή σου κόκκινη ανήκει στον γλύκο
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Δεικτης IQ ραδικιου.......δυστυχως δεν εχουμε καλυτερο, συμπερασμα αφηστε τον σερβο κανα δυο χρονια να δημιουργησει την ομαδα που θελει και μετα μιλαμε.........για μενα ο προπονητης ΑΚΟΜΑ ειναι σε φαση ασυλίας οσο παραξενο ακουγεται αυτο.
Meteos

Δημοσίευση από Meteos »

Το λάθος είναι του Ίβιτς όχι του Μαλεζά νομίζω, ο Μαλε είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει και τι όχι, το μαρκάρισμα του Αραούχο ήθελε Κρέσπο ή Βαρέλα που ναι γρήγοροι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο ΠΑΟΚ εχει το καλυτερο αμυντικο διδυμο στην ελλαδα...δυτυχως τελευταια ψιλοχαραμιζεται...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Παρεμπιπτόντως τον Αραούχο πρέπει να τον πιάνει το ακραίο μπακ και να έρχεται σε μπακ-απ το στόπερ που είναι από εκείνη την πλευρά.
Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σεντερ φορ επαιζε ο αραουχο. Τι δουλεια εχουν τα ακραια μπακ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”