Α.Ε.Κ-Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Re: Κουλα-Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευση από episimos73 »

Όλα στραβά σήμερα από την αρχή, είμαστε καιρό ντεφορμέ, το ήθελαν πολύ και αυτοί...

Εξακολουθώ να είμαι πολύ αισιόδοξος για του χρόνου, όταν θα κάνουν όλοι μαζί προετοιμασία από την αρχή.

Για φέτος μικρό καλάθι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Pr.Jon έγραψε: Aporo mia kalh klotsia den vrethike ena xaf na riksei ston araouxo sto 1' na toy fugei ligo h magkia?
afoy aytos o paikths paizei gia thn kariera toy einai ksekatharo.
THELOYME TERMATA-CB-EXTREM-6ri
ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλω
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

pgetsos έγραψε:
Pr.Jon έγραψε: \Απορώ μια καλή κλοτσιά δεν βρέθηκε ένα χαφ να ρίξει στον araouxo στο 1' να του φύγει λίγο η μαγκιά?
αφού αυτός ο παίκτης παίζει για την καριέρα του είναι ξεκάθαρο.
ΘΕΛΟΥΜΕ TERMATA-CB-EXTREM-6ri
ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλω
sry Eίμαι USA χωρίς ελληνικό PC
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο Τσίμιροτ είπαμε καίγεται γιατί λείπει ο Κάνιας. Μόλις επιστρέψει θα επιστρέψει και αυτός στις καλές εμφανίσεις, μη τα ξαναλέμε. Μεγάλη μαλακία που όλοι βλέπαμε ότι θέλουμε backup του Κάνιας αλλά δεν πήραμε αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά, αυτούς έχουμε τώρα.

Επίσης, φτάνει η γκρίνια με τα εξτρέμ και τον Πέντρο. Μη ξεχνάμε ότι έχει ήδη 2 γκολ και 2 ασσίστς, χαλαρώστε λίγο. Και επίσης, δε δέχεται τις βοήθειες και τη συνεννόηση που είχε ο Γκάρι με τον Λέοβατς. Αυτό γίνεται μόνο με τριβή και θέλει χρόνο. Όσο για τον Τζάλμα, ήταν μια λάθος επιλογή και θα διορθωθεί το καλοκαίρι.

Καλύτερη η ΑΕΚ, άξιζε τη νίκη, μπράβο της. Έχουμε κύπελλο και πλέι οφ μπροστά. Συνεχίζουμε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

χάσαμε από το χανούμι στην έδρα του.... μάλιστα...

με 3 γκολ από τραγικά ατομικά λάθη.... μάλιστα....

η ομάδα κάνει κοιλιά εδώ και ένα μήνα και είναι κουρασμένη... λογικότατο

το τόσο κράξιμο όμως για ποιο λόγο γίνεται?

θα κάνει η ομάδα και άσχημα παιχνίδια. στο οακα πότε έκανε παιχνιδάρες και δεν τις θυμάμαι? είναι εύκολη έδρα?

προς τι τόσος ντόρος? μην αυταπατάστε, δε γίναμε μπάρτσα (που και η μπάρτσα έφαγε σφαλιάρα δυνατή. άραγε στο μπαρτσελομάνια τι να γίνεται....?)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αχ, να χαρείτε σταματήστε αυτές τις ανούσιες συγκρίσεις.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Στο πιο σημαντικο ματς της χρονιας (για μενα) ετσι οπως εξελιχθηκε η χρονια μεχρι τωρα που η ομαδα επρεπε να Δειξει πραγματα δεν εδειξε τιποτα. Σημερα επρεπ να δειξεις οτι εισαι εδω να φωναξεις οτι του χρονου παω για πρωταθλημα οτι εγω ειμαι η ανερχομενη δυναμη και πρεπει να με φοβασαι. Και συ δεν εδειξες απολτως τιποτα.Η ιδια φοβικη νοοτροπια δε μας πηγε κ η μπαλα κ στην πρωτη φαση φαγαμε γκολ και ακυρωθηκαν ολα....Κριμα απλα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

bottom line, ναι θα έρθουν και αυτές οι ήττες και αυτές οι εμφανίσεις, παντού συμβαίνει
μην τρελαινόμαστε

δεν είναι ακόμα η ομάδα έτοιμη να κερδίζει αέρα στα εκτός με τους μεγάλους
κάπου θα κερδίσει, κάπου θα χάσει

ούτε όλοι άχρηστοι, ούτε τίποτα.
κακή εμφάνιση, πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τι αερα βρε αδερφε,μας καναν 4 κλασικες σε ενα ημιχρονο και δεχτηκαμε γκολ σε 45 δευτερα

εμεις ειπαμε απλα να δηλωσεις παρουσια,τι αερα
αερα πατερα
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Αυτό το σημερινό, η σφαλιάρα που ακούστηκε και πόνεσε να μας γίνουν μάθημα! Ένα σωστό καθαρό αμυντικό χαφ θέλει η ομάδα, στις άλλες θέσεις είμαστε καλά θεωρώ. Πόσα έχεις ρε φίλε; 2, 3 εκατομμύρια για μεταγραφικό πλάνο; Ένα παίχτη! Ένα παιχταρά ηγέτη να δίνει και καμιά φάπα, γιατί η ομάδα έχει πάρα πολλούς καλούς παίχτες(καθαρά σαν παιχτικά χαρακτηριστικά) αλλά, λείπει ακόμα πρωσοπικότητα θαρώ...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kataramenos5 έγραψε:Οσους παικταραδες κι αν μαζεψεις δε προκειται ποτε να κερδισεις μια ομαδα που παιζει πιο συγκεντρωμενα ,πιο μυαλομενα και κυριως παθιασμενα απο σενα.Τα παθηματα μαθηματα.

Δεν έχω μαζέψει παικταράδες.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Κρίμα..
τε'ς πα / δεν ήταν για 3/ μαλακ..του Μαλεζά
Εγώ ξέρω ότι δεν τρώγαμε γκολ στην άμυνα με Βαρελά-Κρέσπο στο κέντρο , και Λέοβατς -Μάτος στα άκρα. Δεν ξέρω γιατί άλλαξε αυτό.
Τραγικό το λάθος του Τσίμιροτ αλλά ,αν θυμάμαι καλά , δεν υπήρχε κανεις πίσω του ή έστω ξεμαρκάριστος για πάσα και μπλόκαρε.
Δεν θέλω Μαλεζά για βασικό.
Πάμε παρακάτω. Δεν άλλαξε τίποτα. Μας μάταξιαν .
edit
μην δίνετε μεγάλη σημασία / χάνουμε απο δικά μας τραγικά λαθη, όχι γιατί οι άλλοι παίζουν καλύτερα σαν ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramolimendo την Κυρ 12 Μαρ 2017, 23:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Καλητερη η κουλα και παπαριες.....
Για το χερι πεναλτι....τις κλωστιες και τις καρατιες που δεν "" εβλεπε"" ο Αθηναιος Παπαπετρου ...
....τιποτα .ετσι ;...ολα καλα;
Με το βαμβακι σε καθαρισε το κορακι....με το βαμβακι....

Τα αισχοι στο γαυρο σημερα τα ειδατε ...η μηπως και εκει κερδισε ο καλυτερος...

Τα λεγαμε εδω και κια εβδομαδα....επρετε να χασεις....και εχασες....
Επρεπε να κερδισει η κουλα και ο Μελισσανιδης για να "" κρατηθουν ζωντανοι"" ....και κερδισαν.....

Πρωτα θα ξεβρωμισει η ΕΠΟ και μετα θα δουμε καθαρο ποδοσφαιρο....

....αυτα...

Υ.Γ. στειλε μας ρε πουτανα κληρωση τον γαυρο στο κυπελλο....να τον ξευτιλισω...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 12 Μαρ 2017, 23:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Ρε παιδια τι πατε να δικαιολογησετε τωρα;τι σημαινει οτι και οι ηττες ειναι στο προγραμμα;για ποιο γαμημενο λογο κατεβαινουμε εκει κατω και παιζουμε ετσι.δεν εχει συμβει μια και δυο φορες,συμβαινει Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α.δεν φταιει καμια διαιτησια.γιατι ρε πουστη μου μπαινεις σαν ομαδα β εθνικης;εχω βαρεθει να βλεπω αυτην την ιστορια καθε χρονο.σημερα χασαμε 3 0 απο τον μανταλο τον μπακασετα τον μπαρκα κλπ..ποιος μπορει να μου απαντήσει τον λογο που πας σε βαζελο και κουλα και παιζεις σαν αδερφη ενω εχεις δυο κλασεις καλυτερη ομαδα;ποιος μ@λ@κ@ς εχει ποτίσει την ομαδα μας με αυτην την νοοτροπια γαμωτο;εχω βαρεθει πλεον.τον τελικο χεσμενοι,σημερα χεσμενοι καθε φορα που πατας εκει χεσμενος εισαι,ε δεν παει αλλο ρε γαμωτο αγανακτησα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”