9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Σήμερα επειδή όλη η ομάδα ήταν εκτός δεν συμμετείχε και πολύ και λογικό. Αυτό δεν σημαίνει οτί δεν είναι παίχτης κλάσης=παιχταράς.
Οταν λεμε οτι τσιμπησα ειναι οτι στην πρωτη αναγνωση νομιζα οτι το εγραψες επειδη αυτη ειναι η γνωμη σου. Συμφωνω δυστυχως σε αυτο που γραφεις, δεν θα αργησουν τα αμπαλα το κραξιμο και ατον Πριγιο.kataramenos5 έγραψε:Μα δε το γραψα να τσιμπησουν .Το γραψα γιατι θα τα γραψουν καποιοι.Αν οχι σημερα σε λιγο καιρο.Ευκολο ειναι να παιρνεις ενα γεγονος ,οτι δεν ακουμπησε μπαλα και να του δινεις την ερμηνεια που βολευει(συμμετοχικοτητα)
-
Δηλαδη η ομαδα χανει οπως χανει κι εδω καποιοι κανουν χαβαλε με τον κοσμο του ΠΑΟΚ .......
aoratos έγραψε:Οταν λεμε οτι τσιμπησα ειναι οτι στην πρωτη αναγνωση νομιζα οτι το εγραψες επειδη αυτη ειναι η γνωμη σου. Συμφωνω δυστυχως σε αυτο που γραφεις, δεν θα αργησουν τα αμπαλα το κραξιμο και ατον Πριγιο.kataramenos5 έγραψε:Μα δε το γραψα να τσιμπησουν .Το γραψα γιατι θα τα γραψουν καποιοι.Αν οχι σημερα σε λιγο καιρο.Ευκολο ειναι να παιρνεις ενα γεγονος ,οτι δεν ακουμπησε μπαλα και να του δινεις την ερμηνεια που βολευει(συμμετοχικοτητα)
Ο σωστός ο φορ αφού παίρνει τη μπάλα απο το κέντρο, τους περνάει όλους και σκοράρει αφού

Να μην πω, πως πρέπει να κατέβει στην περιοχή μας να βοηθήσει το φτιάξιμο του παιχνιδιού.

Και επειδη μιλαμε για υπομονη ο Ντεπαι,ενα τεραστιο ταλεντο για τον οποιο η μανου εσκασε ενα καρο λεφτα με 1 κακη σεζον αποχωρησε,ενω εμεις εδω πρεπει να κανουμε υπομονη 1-2 χρονακια για παικτες που αναλογικα κοστιζουν οσο ο Ντεπαι σε σχεση με το τι κυκλοφορει στην υπολοιπη λιγκα. (το ποστ μου φυσικα δεν αναφερεται στον Πριγιοβιτς)
- thanos-xanthi
μακαρι να ειναι μικρος ο τραυματισμος ...
θα μεινουμε αλλιως χωρις σεντερ φορ
θα μεινουμε αλλιως χωρις σεντερ φορ
Ποσο ΠΑΟΚ γαμω την μπανακολα μου..
Μη δε μαμηθει κάθε χρονο ο διας στο κρισιμο σημειο,
θα μαμηθουν οι σταθερες του σύμπαντος..
Μακαρι να μην ειναι τπτ..
Μη δε μαμηθει κάθε χρονο ο διας στο κρισιμο σημειο,
θα μαμηθουν οι σταθερες του σύμπαντος..
Μακαρι να μην ειναι τπτ..
Θελει πααααααρα πολυ προσοχη η περιπτωση του οπως και οποιοσδηποτε τραυματισμος σε προσφατα χτυπημενο σημειο.Παντως οντως το ενος κακου μυρια επονται για τον ΠΑΟΚ πρεπει να βγηκε...
Εύχομαι να ναι κάτι περαστικό και μάλιστα γρήγορα ρε παλίκαρε!!!!
Η γκαντεμιά μας δεν υπάρχει ούτε στην φαντασία του πλέον φαντασιόπληκτου ρε π@@στη μου!!!!

Η γκαντεμιά μας δεν υπάρχει ούτε στην φαντασία του πλέον φαντασιόπληκτου ρε π@@στη μου!!!!

Αν είναι δυνατόν... Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και χάσει τα ματς με νιόνιο και λαγό... Πάνω που πετάξαμε τα κολλύρια...
- Notorious4
- paokovios1974
Αυτα μονο σε μας.
Βαρεθηκα ρε πστη μου.
Αντε ξανα το διλημα κλαους η κουλουρη.
Δεν μπορω αλλο ρε
Βαρεθηκα ρε πστη μου.
Αντε ξανα το διλημα κλαους η κουλουρη.
Δεν μπορω αλλο ρε
- Sick Bastard