Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αμα παντως συνεχιζει να ειναι φοβικος και να θολωνει,να μην ειναι ορθολογικος στα ντερμπι(πραγμα που δεντ ο περιμενα να ιεμαι ειλικρινης)
και να περναει μια νοοτροπια σε νεους παιχτες που εχει ζησει και την οποια θελουμε να ξεχασουμε

δενε χω κανενα προβλημα να τον αποχαιρετησουμε

θα κριθει και αυτος στα ματς φωτια που ερχονται.οχι με τις λειβαδιες

στο τελος

οτιε χει πολλα θετικα εχει,αλλα και αυτο το αρνητικο δεν ειναι λιγο,τεραστιο μειονεκτημα ειναι και τον μεσι να φερεις αν του μπολιασεις λανθασμενη νοοτροπια,απλα δεν.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Taseos έγραψε:Ε καλα δεν σε ειχε κ ποτε. Εσυ εισαι φαν κωστενογλου εξαλου
Μάγκα χαλάρωσε, δεν με είχε και ποτέ του ναι! γιατί κέρδισε κάτι?
και μόνο που σου έρχεται το όνομα του σκούλιξ πρώτο να πείς δείχνεις και που ανήκεις.
άντε με τις ειρωνίες όλοι οι αγάμητοι μαζεμένοι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

prjon εσυ αυτο το τραγουδουσες? ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ?
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

sn0ufel4 έγραψε:prjon εσυ αυτο το τραγουδουσες? ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ?
Ναι το τραγουδησα με λάρισα.
όχι με γαύρο ρε φίλε στο 60 γιατί δεν παίζαμε μπάλα.
ούτε κέρδισα τίποτα όταν δεν μπόρεσα να κερδίσω πρίν.
και στο τέλος άμα γίνει κάνα κλαρίνο 0-1 απ το νιόνιο τότε θα είμαστε οι μόνοι που τραγουδούσαμε πω λαός και τι ομάδα, και μείναμε 6οι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι θεμα φοβου.Αν ηταν αυτο θα ξεκινουσε πχ με Κατσε,Τσιμιροτ,Σαχοφ στο κεντρο αναγνωριζοντας το κενο που εχει αφησει ο Κανιας.Επιλογη του ηταν απλα,τωρα το γιατι, το ξερει αυτος.Η ομαδα δεν μπηκε με σκοπο να περιμενει για να τον χαρακτηρισουμε φοβικο,αλωστε αν περιμενε δεν θα αντιμετωπιζαμε και τα προβληματα που αντιμετωπισαμε πισω, με τους παικτες της κουλας να βγαινουν για πλακα στην πλατη της αμυνας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οτι ναναι διαβαζω, φτανει τοσο.
Σε ματς που τρως γκολ απο λαθος, σε ματς με 2 τραυματισμους, σε ματς που για 40 λεπτα εισαι με 10, σε ματς που εχει τον βασικο σου χαφ Κανιας εξω, ψαχνετε εξιλαστηρια θυματα.
ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ, ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ??
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Pr.Jon έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:prjon εσυ αυτο το τραγουδουσες? ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ?
και στο τέλος άμα γίνει κάνα κλαρίνο 0-1 απ το νιόνιο τότε θα είμαστε οι μόνοι που τραγουδούσαμε πω λαός και τι ομάδα, και μείναμε 6οι
γενικα το λεω

ξερεις ο υπευθυνος για αυτο το συνθημα ειναι ο Ιβιτς. Το ξες ετσι?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

GoMaRoS έγραψε:οταν τρως γκολ στο 45ο δευτερολεπτο, ολα τα σχεδια συστηματα κτλ πηγαινουν στο διαολο

το ρεπο που εδωσες στην ομαδα, αντι να τους φρεσκαρει τους κοιμησε
Αυτο απο που προκυπτει? Τετοια ακουτε στα ραδια καθε μερα?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

sn0ufel4 έγραψε:prjon εσυ αυτο το τραγουδουσες? ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ?
Από τότε που ξεκίνησε το τραγούδι, άρχισε σιγά σιγά και η καθίζηση.
Μεγάλο οπαδικό fail, ένα τέτοιο σύνθημα στα μέσα του πρωταθλήματος. Κλασική παρόρμηση ΠΑΟΚτσή, που αν συνεχιστεί η φάση, σε λίγο καιρό θα κάνει επισκέψεις στην προπόνηση.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

sn0ufel4 έγραψε:
Pr.Jon έγραψε:
γενικα το λεω

ξερεις ο υπευθυνος για αυτο το συνθημα ειναι ο Ιβιτς. Το ξες ετσι?
φίλε ο ίβιτς και ο κάθε ίβιτς όμως έπαιξε μπάλα με χωριά χώρια τις κηδείες.
Ξέρεις οτί σαν λαός πάμε για πρωτάθλημα κάθε Σεπτέβρη.
Ξέρεις πόσους παίκτες χαρακτήρησαμε όλοιιι μαραντόνα αλλα βγήκαν πΑιλτά.
Δεν λέω να φύγει, λέω οτι με έχασε ρε φίλε. πως να το κάνουμε δηλαδή. Δεν τον πιστεύω. αυτό.
Αν τον πιστεύουν οι παίκτες θα φανεί. αυτό μετράει.
Πάντως για τραγικό κοουτσάρισμα, να τα λέμε αυτά.
Για νοοτροπία? να τα λέμε και αυτά. 3 μάτς στη σειρά με γριά-ξάνθη-ΑΕΚ δεν βλέπεσαι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Pr.Jon έγραψε: αδερφέ, κέρδισα έναν γαύρο διαλυμένο- ενώ θα μπορούσε άνετα να είναι 0-2 στο 10'.
Διαλυμενος, οκ..
Με ΑΕΚ κέρδισα στο 91.
Και;
εκεί το έχασαν οι Ιταλοί εκτός και αν πιστεύεις οτί αν πραγματικά το ήθελαν οι Ιταλοί δεν θα το καθάριζαν 3-0 όπως η Σάλκε.
Ναι προφανως και το πιστευω,τι θα πει αν το ηθελαν; Επαιξες καλα και το πηρες, τοσο απλα, αν δε το ηθελαν ο προπονητης του δε θα εκανε ετσι, ειπαμε
Θες να πούμε και αυτά που έχασα?
Ατρόμητος 3-1 γίνεται 3-4.
Με τη γνωστη συνεντευξη μετα βεβαια, αυτο ομως γιατι ηταν με πιεση και μεγαλο ματς;
ΠΑΟ 1-0 χωρίς ΣΟΥΤ.
Ναι ημασταν τραγικοι και λογω Μπρικιτς χασαμε κιολας, απο εναν οχι καλυερο βαζελο
Ξάνθη, τον μοναδικό σου στόχο 0-1 στην έδρα σου.
Περασες; Κερδισες εκει μεσα η οχι; Μηπως 4 μερες μετα ειχες ντερμπι ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ; Και επαιζες με αλλαγες σε χαμηλους ρυθμους; :roll:
ΑΕΚ-Νίονις 3-0 και 2-0
Θες να πούμε απ τους ανταγωνιστές σου?
ΠΑΟ ΑΕΚ ΓΑΥΡΟΣ, άλλαξαν προπονητές 3-2-3 αντίστοιχα χωρίς να κάνουν οι ίδιοι προετοιμασία και έσυ 4 πόντους πίσω απ το Νιόνιο.
Α, θες να φυγει ο Ιβιτς; Οκ, γιατι δε το λες λιγο πιο ξεκαθαρα; Γιατι εγω χεστηκα αν αλλαξαν η οχι προπονητη οι αλλοι. Επισης ο "Νιονιος" εχει μια χαρα ομαδα για αμυντικο ποδοσφαιρο, αλλα ας συνεχισουμε να υποτιμαμε ΟΛΟΥΣ τους αντιπαλους

Α, και ο "Νιονιος", περα οτι ειναι μπροστα και απο ΑΕΚ και απο Βαζελο, κερδισε ποσα με τους μεγαλους φετος; :roll:

Η μονο εμας;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:Οτι ναναι διαβαζω, φτανει τοσο.
Σε ματς που τρως γκολ απο λαθος, σε ματς με 2 τραυματισμους, σε ματς που για 40 λεπτα εισαι με 10, σε ματς που εχει τον βασικο σου χαφ Κανιας εξω, ψαχνετε εξιλαστηρια θυματα.
ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ, ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ??
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ
Έλα κανένας συνταξιούχος εθισμένος στην παντόφλα θα είσαι και εσύ όπως λέει μέλος του φόρουμ..... Κράξε ισοπέδωσε βρίσε να φύγουν όλοι να λες.... Αλλιώς είσαι εθισμένος στην παντόφλα.....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μονο ο γλυκος το καταλαβαινει το συνθημα αντε κ ο μυστακιδης. Πως ακριβως οδηγησε σε καθιζηση;
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

sourmenetes έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Εγώ θα την κάνω την κρητική από την δική μου οπτική γωνία.

Αρχικά ξεκαθαρίζω οτι δεν θέλω να φύγει ο Ίβιτς.

Η χρονιά ακόμα δεν έχει κριθεί άμα δεν είναι θετική ή αρνητική.Ένας αποκλεισμός από το κύπελλο η/και μια κακή θέση στα Πλέυ οφ αυτομάτως θα την κρίνουν ως αποτυχημένη.Αυτή τη στιγμή πέρα από κάποιους περιόδους καλής μπάλας που είναι έργο του Ίβιτς δεν μπορώ να δω κάτι άλλο θετικό.Εγώ δεν θέλω να βλέπω καλή μπάλα αυτά τα χρόνια.Θέλω να παίρνω τίτλους γιατί οι τίτλοι σε αλλάζουν επίπεδο και οι τίτλοι μένουν.Τι να την κάνω την καλή μπάλα ! Ο ίβιτς με κάποιες εμμονές και λάθος στησίματα έχει χάσει κάποια σημαντικά παιχνίδια ενώ δεν ξεχνώ την μη απόκτηση σοβαρού φορ το καλοκαίρι στηρίζοντας μέχρι πρότινος τον πολύ κακό Κλάους.

Αυτό το πράγμα που σε σοβαρά ματς μπαίνουμε μετά το 20 - 25 στο ματς δεν μπορώ να χωνέψω.Όποια σοβαρή ομάδα μας πιέζει μπροστά η ομάδα γίνεται τραγική.Η έλλειψη Κάνιας κάνει το κέντρο μας ανύπαρκτο και ελπίζω να επανέλθει και να είναι στο 100%.

Η ερώτηση τους ενός εκκατομυρίου είναι : Αν αποκλειστούμε από το Κύπελλο με τέτοια εμφάνιση όπως η σημερινή θα φύγει ο Ίβιτς η όχι ;
Εσυ την εβγαλες απο μονος σου αποτυχημενη.
Δε θες να φυγει,αλλα με ολα οσα λες,λες να φυγει.
Όχι Σούρμε δεν θέλω να φύγει γιατί δεν υπάρχει λόγος να φύγει.Και 20 προπονητές να αλλάξουμε η ομάδα δεν αλλάζει επίπεδο.Ο προπονητής είναι η βάση αλλά χωρίς παίκτες μεγάλης αξίας αυτά τα αποτελέσματα και αυτή η βαθμολογική συγκομιδή είναι δεδομένη.Άλλωστε το έχουμε αποδείξει με τις τόσες αλλαγές προπονητών.Τό έχω πει και παλιότερα , αν δεν έχεις budget σαφώς ανώτερο των άλλων ομάδων πρωτάθλημα δεν πρόκειται να δούμε.

Τώρα για την ανανέωση Μαλεζά όταν έγινε ήμουν πολύ προβληματισμένος απλά δεν ήξερα οτί πρέπει να τα αναφέρω και εδώ συγνώμη.Εγώ γράφω κυρίως μετά τις πίκρες γιατί τότε θέλω να ξεδώσω και να συζητήσω με συνοπαδούς και όχι γιατί με το πρώτο λάθος έρχομαι να κράξω όπως υπονοείται πολλοί γιαυτούς που γράφουν μόνο στις στεναχώριες.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

pgetsos έγραψε:
Pr.Jon έγραψε: αδερφέ, κέρδισα έναν γαύρο διαλυμένο- ενώ θα μπορούσε άνετα να είναι 0-2 στο 10'.
Διαλυμενος, οκ..
Με ΑΕΚ κέρδισα στο 91.
Και;
εκεί το έχασαν οι Ιταλοί εκτός και αν πιστεύεις οτί αν πραγματικά το ήθελαν οι Ιταλοί δεν θα το καθάριζαν 3-0 όπως η Σάλκε.
Ναι προφανως και το πιστευω,τι θα πει αν το ηθελαν; Επαιξες καλα και το πηρες, τοσο απλα, αν δε το ηθελαν ο προπονητης του δε θα εκανε ετσι, ειπαμε
Θες να πούμε και αυτά που έχασα?
Ατρόμητος 3-1 γίνεται 3-4.
Με τη γνωστη συνεντευξη μετα βεβαια, αυτο ομως γιατι ηταν με πιεση και μεγαλο ματς;
ΠΑΟ 1-0 χωρίς ΣΟΥΤ.
Ναι ημασταν τραγικοι και λογω Μπρικιτς χασαμε κιολας, απο εναν οχι καλυερο βαζελο
Ξάνθη, τον μοναδικό σου στόχο 0-1 στην έδρα σου.
Περασες; Κερδισες εκει μεσα η οχι; Μηπως 4 μερες μετα ειχες ντερμπι ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ; Και επαιζες με αλλαγες σε χαμηλους ρυθμους; :roll:
ΑΕΚ-Νίονις 3-0 και 2-0
Θες να πούμε απ τους ανταγωνιστές σου?
ΠΑΟ ΑΕΚ ΓΑΥΡΟΣ, άλλαξαν προπονητές 3-2-3 αντίστοιχα χωρίς να κάνουν οι ίδιοι προετοιμασία και έσυ 4 πόντους πίσω απ το Νιόνιο.
Α, θες να φυγει ο Ιβιτς; Οκ, γιατι δε το λες λιγο πιο ξεκαθαρα; Γιατι εγω χεστηκα αν αλλαξαν η οχι προπονητη οι αλλοι. Επισης ο "Νιονιος" εχει μια χαρα ομαδα για αμυντικο ποδοσφαιρο, αλλα ας συνεχισουμε να υποτιμαμε ΟΛΟΥΣ τους αντιπαλους

Α, και ο "Νιονιος", περα οτι ειναι μπροστα και απο ΑΕΚ και απο Βαζελο, κερδισε ποσα με τους μεγαλους φετος; :roll:

Η μονο εμας;
Φίλε απάντησα.
Δεν έχω άποψη για τον ίβιτς να μείνει η να φύγει.
Έχει στόχους και θα κρίθεί εκεί!
Το θέμα είναι οτί εγώ είδα μια ομάδα απείθαρχει, αλλού να πατάει και αλλού να βρίσκεται.
Εμένα με ΕΧΑΣΕ είπα. Αν έχασε και τους παίκτες θα φανεί αυτό...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”