Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από CCCP »

Α ρε Βλανταν...αφου ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ η ομαδα το συντηρητικό...ασε το το κολημα γαμω το. Πανε να παιξεις μπαλα λεμε και χασε 3-0. Οπως ειδες Βλανταν, παλι 3 φαγαμε...δεν εχει νοημα βρε αγορι μου. Την κοιμίζει την ομαδα.

[*]Καλος χρυσος ο Μαλεζας και τον αγαπαμε ολοι αλλα δεν ειναι ρε Βλανταν βασικο σεντερ μπακ. Ελπιζω να τελοιωσαμε με αυτο σημερα.
[*]Καλο ταλεντο αλλα δεν ειναι για βασικος ο Ουαρντα ακομα ρε Βλανταν...
[*]Δεν γινεται με κεντρο Σακχοφ-τσιμι-ουαρντα ρε βλανταν...κανε εχει τις αλχημιες αν πρεπει

Δεν με νοιαζει το αποτελεσμα εμενα, το οτι δε κατεβαινουμε να παιξουμε μπαλα για να παμε και καλα στο λαου λαου ενω δε το εχει η ομαδα και μονοι μας χανουμε αυτο με τρελαίνει.

Ειχε δυσκολο προγραμα και δυσκολο ροτεισον η ομαδα και ηταν κατανοητα καποια αποτελεσματα και εμφανισεις αλλα you overthink it ρε Βλανταν...
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Το τακτικό κομμάτι είναι αμελητέο, το πολύ ένα 10%. Το 90% είναι νοοτροπία και λόγω αυτής χάσαμε σήμερα. Σε όλες τις μονομαχίες πρώτοι οι της ΑΕΚ.

Οι δικοί μας δεν πήγαν ποτέ πρώτοι στην μπάλα, γλιστρούσαν όλη την ώρα, έτρωγαν αστείες κάρτες, τράκερναν μεταξύ τους και αυτοτραυματίζονταν. Δυστυχώς αυτή είναι εικόνα τριτοτέταρτου. Ο μόνος παίκτης CL που έχουμε είναι ο Πρίγιοβιτς.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

οταν τρως γκολ στο 45ο δευτερολεπτο, ολα τα σχεδια συστηματα κτλ πηγαινουν στο διαολο

το ρεπο που εδωσες στην ομαδα, αντι να τους φρεσκαρει τους κοιμησε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τραγικός σήμερα.
Αισθάνομαι τεράστια ντροπή με την ομάδα που κατέβασες.
Σε έσβησε όλα τα ατού ο χιμενες και ούτε κατάλαβες τι έγινε
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχεις μια φοβική αντιμετώπιση στα μεγάλα παιχνιδια που γεμίζει με κόμπλεξ κατωτερότητας όλη την ομάδα.
Η αρχή έγινε στο ματς με την σαλκε.
Ξύπνα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

pgetsos έγραψε:
Pr.Jon έγραψε: 1 χρόνο ο ίβιτς, μάτσ σημαντικό δεν κερδίσαμε.
Τωρα σε αυτο θες αποδειξη και ηρεμο λογο γιατι κανεις λαθος;

Γαμωτο, 7 μερες εχει απο το γαμωπαιχνιδο με γαυρο εκει δε κερδισες; Ημαρτον
Με ΑΕΚ 1ο ματς δε κερδισες;
Φιορεντινα δε κερδισες;
Πλει οφφ περσι 1ος δε βγηκες;

Ας το βαλω και εδω

τα πλει οφ ειναι το παρασημο του,αλλα μην ξεχναμε πως δεν ειχε πιεση τοτε τρομερη,ουδεις περιμενε απο τον ΠΑΟΚ να κανει τετοιο come back,το τελευταιο ματς που ειχε οντως πιεση και περιμεναμε ανετη επικρατηση χ και μας εσωσε ο γλυκος

φιορεντινα επισης ανευ πιεσης κανεις δεν περιμενε τιποτα

πιεση ειχε με αζερους,που ολοι περιμεναν το αυτονοητο,με αγιαξ και σαλκε εντος εδρας
στα τελευταια κατεβασε φοβικα την ομαδα
με σαλκε ειχε τραγικο κοουτσαρισμα
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δυστυχως σημερα το παιχνιδι το εχασε ο Ιβιτς...με τον γαυρο δεν το πληρωσαμε, σημερα ομως το πληρωσαμε ακριβα..κριμα..δεν γινεται να βλεπουμε πιο πολλα πραγματα εμεις απο την τηλεοραση και αυτος να μην βλεπει τιποτα. Ας μαθει τουλαχιστον απο τα λαθη του και να μην τα επαναλαμβανει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είναι από τις στιγμές που φλερτάρω με τον πειρασμό να γράψω όσα σκέφτομαι και ίσως να χάσω το δικαίωμα να ξαναγράψω το ο,τιδήποτε εδώ μέσα! Ας πάει στην ευχή για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αδυναμία μου ο Ίβιτς, και μου αρέσει η μπάλα που παίζουμε γενικά.

Σήμερα όμως με έβγαλες από τα ροούχα μου. Η άμυνα φώναζε ότι χρειαζότανε ταχύτητα. Ρίξε μέσα Λέοβατς. Μετά ο Ενρίκιε έπαιζε για την αεκ και βγάζεις Ουάρντα?? WTF? Πραγματικά έλεος.

Η αεκ έκανε ένα από καλύτερα φετινά της παιχνίδια - ίσως το καλύτερο και μπορούσαμε να φάμε 5 γκολ με τα τόσα λάθη. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Ο Ενρίκιε με ξενέρωσε απίστευτα σήμερα (και όχι μόνο σήμερα). Ίσως καλύτερα με Πέλκα ή Μύστα στο πλάι.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

μαθαίνει και αυτός στου κασίδι το κεφάλι.Αλλά δεν μαμείς,ΠΑΟΚ είσαι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Pr.Jon έγραψε:βλάνταν, εμένα σήμερα με έχασες μάγκα...
ότι να ναι κάνεις!
Δηλαδή τυφλός βλέπει την ταχύτητα της ΑΕΚ. Δηλαδή πόσο πιό βαριά κορμιά να βάλεις? Δηλαδή βάζεις τον Μαλεζά με 2 προπονήσεις και όχι τον κάνιας με 1 βδομάδα προπόνηση.
ΕΝΡΙΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΥΑΡΝΤΑ?
ΤΣΙΜΙΡΟΤ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
Αυτο ειναι το επιπεδο μας γενικως...
Για αυτο τοσα χρονια γυροβοσκουμε σαν ομαδα.

Απο το τοπικ του αγωνα που ειπες για τα μεγαλα ματς,μεχρι τωρα που λες οτι σε εχασε βγαζεις αυτη τη νοοτροπια που για μενα ειναι λαθος.

Και γω συμφωνω οτι εκανε λαθη σημερα αλλα αυτο τι σημαινει;;;
Να τον διωξουμε;;;
Αν δεν αλλαξει αυτη η νοοτροπια δε θα αλλαξουμε σαν ομαδα.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Πρωταθλητισμος με ενα 6αρι δεν εκανε ποτε κανεις. Εχεις τεραστια ευθυνη σε αυτο.Ουτε με εμμονες σε παικτες που δεν αποδισουν εδω και 7 μηνες παιρνεις πρωταθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 12 Μαρ 2017, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Al Bandy έγραψε:Το τακτικό κομμάτι είναι αμελητέο, το πολύ ένα 10%. Το 90% είναι νοοτροπία και λόγω αυτής χάσαμε σήμερα. Σε όλες τις μονομαχίες πρώτοι οι της ΑΕΚ.

Οι δικοί μας δεν πήγαν ποτέ πρώτοι στην μπάλα, γλιστρούσαν όλη την ώρα, έτρωγαν αστείες κάρτες, τράκερναν μεταξύ τους και αυτοτραυματίζονταν. Δυστυχώς αυτή είναι εικόνα τριτοτέταρτου. Ο μόνος παίκτης CL που έχουμε είναι ο Πρίγιοβιτς.
υπερβολες,ιδιο εργο με σαλκε ειδαμε,βαρυ σχημα...
επρεπε να γεμισει το κεντρο με πιο γρηγορους παιχτες και αριστερα να εχει τον λεοβατς,ο μαλεζας περισσευε
επισης και ο μυστακιδης επρεπε να ξεκινησει,ενω ο μπισε δεν επρεπε να μπει καθολου!τα ιδια λαθη με σαλκε εκανε.

επισης αφου δεν εχεις τον κανιας,ε βαλε ισως τον κατσε...σκυλια θες στα χαφ.και στην θεση του τον τσιμιροτ.
λαθος που δνε πηρε εναν ισαξιο του κανιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 12 Μαρ 2017, 21:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Εγώ θα την κάνω την κρητική από την δική μου οπτική γωνία.

Αρχικά ξεκαθαρίζω οτι δεν θέλω να φύγει ο Ίβιτς.

Η χρονιά ακόμα δεν έχει κριθεί άμα δεν είναι θετική ή αρνητική.Ένας αποκλεισμός από το κύπελλο η/και μια κακή θέση στα Πλέυ οφ αυτομάτως θα την κρίνουν ως αποτυχημένη.Αυτή τη στιγμή πέρα από κάποιους περιόδους καλής μπάλας που είναι έργο του Ίβιτς δεν μπορώ να δω κάτι άλλο θετικό.Εγώ δεν θέλω να βλέπω καλή μπάλα αυτά τα χρόνια.Θέλω να παίρνω τίτλους γιατί οι τίτλοι σε αλλάζουν επίπεδο και οι τίτλοι μένουν.Τι να την κάνω την καλή μπάλα ! Ο ίβιτς με κάποιες εμμονές και λάθος στησίματα έχει χάσει κάποια σημαντικά παιχνίδια ενώ δεν ξεχνώ την μη απόκτηση σοβαρού φορ το καλοκαίρι στηρίζοντας μέχρι πρότινος τον πολύ κακό Κλάους.

Αυτό το πράγμα που σε σοβαρά ματς μπαίνουμε μετά το 20 - 25 στο ματς δεν μπορώ να χωνέψω.Όποια σοβαρή ομάδα μας πιέζει μπροστά η ομάδα γίνεται τραγική.Η έλλειψη Κάνιας κάνει το κέντρο μας ανύπαρκτο και ελπίζω να επανέλθει και να είναι στο 100%.

Η ερώτηση τους ενός εκκατομυρίου είναι : Αν αποκλειστούμε από το Κύπελλο με τέτοια εμφάνιση όπως η σημερινή θα φύγει ο Ίβιτς η όχι ;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια βλανταν μου τελευταια...αν δεν ειχαμε και το ματσακιον με το γαυρο τα πραγματα θα ηταν πολυ δυσκολα...η ομαδα εχει τεραστια θεματα νοοτροπιας...εκτος αυτου καταφερες να αποσυντονισεις το καλυτερο αμυντικο διδυμο του πρωταθληματος για τα ματια του....μαλεζα...

καθαρισε το κεφαλι σου και τις σκεψεις σου και μετα καθαρισε και τα αντιστοιχα θεματα στην ομαδα...ειμαστε διπλα σου καια υτο δεν αλλαζει...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως το ματς ήταν τεστ νοοτροπίας κ χάσαμε για μια ακομα φορα σε τετοιο τεστ οπνως το χ με γριά

Λάθη Ίβιτς μεγαλα σημερα

Δεν υπηρχε λόγος να φυγει ο γρήγορος κρεσπο απο το κεντρο άμυνας
Ψηλή ομαδα δεν ειναι κ ο Αραούχο που ναι π καλος παίκτης εκανε παρτι

Η νοοτροπία μ πείραξε κ παλι δυστυχως κ δεν ξερω τι λύση μπορει να υπάρξει γι αυτο

Καλη μας χώνεψη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”