A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03-19:30, NS1 & NS1HD
- Aureliano Buendia
Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03-19:30, NS1 & NS1HD
Σοβαρά δεν μπορώ να δεχτώ ότι θεωρείς πέναλτι αυτή τη φάση φίλε μου. Δεν γίνεται.Kourdos έγραψε:Η σφαλιάρα και το σπρώξιμο στην περιοχή δεν είναι πέναλτι;;;
Δεν έχει νόημα να λέμε τώρα για το ΛΑΘΟΣ του ΙΒΙΤΣ να ξεκινήσει συντηρητικά απο αριστερά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι καλύτερη ακομη και με δεκα και έχει άλλα 15 λεπτά.
Λέτε να στηρίξουμε για αλλαγή?
Έτσι για το χαβαλε...
Έτσι για το χαβαλε...
Ο χειρωτερος παικτης του γηπεδου σημερα ειναι με διαφορα ο Τσιμιροτ δυστηχως
Ενημερωτικά λοιπόν η κρίση εμπεριέχει θυμικό.pgetsos έγραψε:Επειδη λοιπον το φορουμ ΔΕΝ ειναι κλειστο η πριβε, ΟΟΟΟΟΛΟΙ μπορουν να κρινουν τα γραπτα ολων οπως το επιθυμουνPr.Jon έγραψε: Ρε μάγκες άμα δεν γουστάρετε να λέμε αυτά που θέλουμε κλείστο το η κάντε το πριβέ
Αντε να πούμε έχουμε τον πόνο μας έχουμε και τους έξυπνους να κρίνουν τους άλλους. αντε κοιτάτε τη δουλειά σας
Ενημερωτικα
Μπορείς να πείς αν διαφωνείς και γιατί με επειχήρηματα και όχι να σχολιάζεις τον λόγο μου.
άντε απορώ πόσο χαμηλό επίπεδο να σχολιάζεις συνέχεια την κάθε πρόταση του άλλου.
αμα πιστεύεις οτί έχω άδικο και λεω οτι το μάτς το έχασε ο ίβιτς ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
- aspromaura ioannina
Που κολλαει αυτο;Το να παρατηρουμε τα λαθη δεν σημαινει οτι δεν στηριζουμε!Macho έγραψε:Δεν έχει νόημα να λέμε τώρα για το ΛΑΘΟΣ του ΙΒΙΤΣ να ξεκινήσει συντηρητικά απο αριστερά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι καλύτερη ακομη και με δεκα και έχει άλλα 15 λεπτά.
Έτσι για το χαβαλε...
Macho έγραψε:Δεν έχει νόημα να λέμε τώρα για το ΛΑΘΟΣ του ΙΒΙΤΣ να ξεκινήσει συντηρητικά απο αριστερά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι καλύτερη ακομη και με δεκα και έχει άλλα 15 λεπτά.
Έτσι για το χαβαλε...
Μπα δεν εχει περαση η στηριξη!!!τι ειμαστε ΛΙβερπουλ η Μιλαν!!!
- Aureliano Buendia
Τα στατιστικά δεδομένα ήταν ξεκάθαρα, το ξέραμε όλοι όσοι διαβάζουμε λίγο παραπάνω για τον ΠΑΟΚ, το ήξερε και ο Ίβιτς προφανώς, η αεκ μετά το 60' δεν έχει δυνάμεις στην καλύτερη, στη χειρότερη παραδίδει πνεύμα.
Και προφανώς θέλαμε να το πάμε λάου λάου μέχρι εκεί.
Μόνο που εμείς καταλήξαμε να φάμε γκολ στα 47'' και να μείνουμε με δέκα.
Κρίμα, θα το πω μία ακόμη φορά.
Πολύ με πληγώνει η διαχρονική εικόνα του ΠΑΟΚ σε αυτό το γήπεδο.
Και προφανώς θέλαμε να το πάμε λάου λάου μέχρι εκεί.
Μόνο που εμείς καταλήξαμε να φάμε γκολ στα 47'' και να μείνουμε με δέκα.
Κρίμα, θα το πω μία ακόμη φορά.
Πολύ με πληγώνει η διαχρονική εικόνα του ΠΑΟΚ σε αυτό το γήπεδο.