A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03-19:30, NS1 & NS1HD
- TylerDurden
Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03-19:30, NS1 & NS1HD
Τράβηγμα το αυτάκι, και μπαίνουμε στο Β όπως μπήκαμε με τον γαύρο. Τραγική εικόνα, μόνο μερικές εκλάμψεις είχαμε.
xpan έγραψε:και εγώ για το iq αυτών που τον επιλέξανε...DimitrisS έγραψε:Εχω βασιμες υποψιες για το iq του Ενρικε.
Τι μας λες ρε φιλε αλήθεια?
Το ματς το χάνει σήμερα ο Ίβιτς. Δεν κατάλαβα γιατι εν έβαλε Λέοβατς. Με γαύρο θέλαμε ύψος και άλλο παιχνίδι. Σήμερα χρειαζόμασταν γρήγορη άμυνα. Η κλασική μας τετραδα δηλαδή Ματος - Βαρέλα - Κρέσπο - Λέοβατς. Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με Κρέσπο αριστερά. Ο Ενρίκιε πολύ κακός σήμερα με πολλά λάθη και αργεί να γυρίσει να μαρκάρει - ξεχνιέται.
Πολύ καλοί οι Μπίσεσβαρ και Ουάρντα.
Μπορούμε να το γυρίσουμε πάντως αν το πιστέψουμε
Πολύ καλοί οι Μπίσεσβαρ και Ουάρντα.
Μπορούμε να το γυρίσουμε πάντως αν το πιστέψουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 12 Μαρ 2017, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε αποκλειστικα υπευθυνοι για την μεχρι τωρα εικονα του παιχνιδιου.Απο δικα μας τραγικα λαθη βγαζει φασεις η αεκ και απο δικη μας λαλακια καταστρεφεται οτι καλο παμε να κανουμε στην επιθεση.Τεραστιο προβλημα στον αξονα οπου για αλλο ενα παιχνιδι το κενο του Κανιας ειναι οφθαλμοφανες,ακατανοητη η επιμονη σε Κρεσπο αριστερο μπακ και τουλαχιστον αφελης ο τροπος παιχνιδιου του Ενρικε.Προφανες ειναι ομως πως ειναι στο χερι μας αποκλειστικα να αλλαξει η εικονα του παιχνιδιου στο δευτερο ημιχρονο.
Δεν είναι μπάλα αυτό που βλέπουμε. Κάποιοι παίκτες μας έχουν χάσει τη θέση τους. Ο Ενρίκε είναι παντού. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ας κάτσει στην γραμμή, εκεί είναι καλός, δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει και μπερδεύεται παντού. Εμφανές πρόβλημα: δεν υπάρχει 6άρι, και μας εχουν κάνει άνω κάτω εκεί μπροστά από τα σεντερ μπάκ. Αυτό έχει χαλάσει όλη την ομάδα. Οπως και στο ξεκίνημα με γκέι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αναλογα με την Κυριακη παει το αν ενας παιχτης ή η διοικηση ειναι καθυστερημενοι
Μαλιστα
Οκ ρε παλικαρια, να πω και γω για το iq οσων λενε για το iq?
Μαλιστα
Οκ ρε παλικαρια, να πω και γω για το iq οσων λενε για το iq?
Τραγικό 1ο ημίχρονο, ο Ενρίκε με τον Κρέσπο αρνητικοί από αριστερά, ο Γλύκος έκανε 2 πολύ καλές αποκρούσεις αλλά πάλι δίνει δωράκι στους αντιπάλους, μόνο ο Βαρέλα σώζεται, τα χαφ εξαφανισμένα, ο Πρίγιοβιτς να παλεύει άχαρα μόνος του και η αεκ να μας κλείνει σαν την Ρεάλ. Στο τέλος χάσαμε κ 2 φάσεις να σώσουμε τα προσχήματα! Με τέτοια τραγική εμφάνιση και το Χ θα μοιάζει άθλος...
ΥΓ. Ο Κρέσπο αριστερό μπακ με τέτοιες ομάδες με γρήγορους επιθετικούς και χαφ δεν μπορεί να μαρκάρει καλά, πότε θα το καταλάβει ο Βλάνταν;
ΥΓ2. Το κέντρο εξαφανισμένο για άλλο ένα ματς...
ΥΓ. Ο Κρέσπο αριστερό μπακ με τέτοιες ομάδες με γρήγορους επιθετικούς και χαφ δεν μπορεί να μαρκάρει καλά, πότε θα το καταλάβει ο Βλάνταν;
ΥΓ2. Το κέντρο εξαφανισμένο για άλλο ένα ματς...
Λαθος μου η εκφραση την επεξεργαστηκα ηδη την δημοσιευση.
Για το live στην κεντρική μια απορία. Στη φάση στο 45' στη σέντρα του μπίσεσβαρ, ο μάτος πέφτει πάνω στον ενρίκε ή το ανάποδο; Γιατί εγώ είδα τον μάτος να έρχεται να το καρφώσει. Ο ενρίκε δε μπορούσε να κάνει πολλά ακόμα και να έπαιρνε τη μπάλα.
- efthimis_paok
Από την πρώτη στραβή μιλάει υποτιμητικά το τύπος από εδώ. Είμαστε χάλια αλλά τα σχόλια δεν είναι οπαδού του ΠΑΟΚ που θέλει η ομάδα του να κερδίσει.sn0ufel4 έγραψε:xpan έγραψε:και εγώ για το iq αυτών που τον επιλέξανε...DimitrisS έγραψε:Εχω βασιμες υποψιες για το iq του Ενρικε.
Τι μας λες ρε φιλε αλήθεια?
Εγώ πάντως δεν την βλέπω τόσο χάλια την ομάδα..
Έχουμε βγει καλά μπροστά αλλά το χαλάμε λίγο στην τελική..
Δεν είναι το καλύτερο μας ματς.. αλλά πέρα απτην αρχική τρικυμία πήραμε μέτρα στο γήπεδο
Θα βάλουμε γκολ πιστεύω..
Τα απαξιωτικά σχόλια και το κράξιμο σε Ίβιτς, Ενρίκε, Γλύκο και τα λοιπά παίχτες της ομάδας μας δηλαδή
κάνω πως δεν τα βλέπω..
Πάμε δυνατά
Έχουμε βγει καλά μπροστά αλλά το χαλάμε λίγο στην τελική..
Δεν είναι το καλύτερο μας ματς.. αλλά πέρα απτην αρχική τρικυμία πήραμε μέτρα στο γήπεδο
Θα βάλουμε γκολ πιστεύω..
Τα απαξιωτικά σχόλια και το κράξιμο σε Ίβιτς, Ενρίκε, Γλύκο και τα λοιπά παίχτες της ομάδας μας δηλαδή
κάνω πως δεν τα βλέπω..
Πάμε δυνατά
- Kostomanolis
Ενταξει ειναι κακος σημερα αλλα μην λεμε και οτι θελουμε αδερφε... Συνομωτησε οκο το συμπαν για να παρει εκει την μπαλα ο Αραουχο. Αληθεια στην αεκ το εκοψε το ποτο η ειναι η αρχη;paok87 έγραψε:Εχει τεραστια ευθυνη στο γκολPablito έγραψε:Μεχρι στιγμης ο Ενρικε ειναι ο χειροτερος
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ