Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
α) σε ποια μέσα δουλεύουν τα πρωτοπαλίκαρα της νόβα;...
β) προφανώς και μεταδίδει για τους γαύρους συνδρομητές - να γίνουν όλοι σαν τον άλλον τον καραγκιόζη που κάνει όπως τα δουλικά του χοντρού στη Β.Κορέα όταν μεταδίδει
β) προφανώς και μεταδίδει για τους γαύρους συνδρομητές - να γίνουν όλοι σαν τον άλλον τον καραγκιόζη που κάνει όπως τα δουλικά του χοντρού στη Β.Κορέα όταν μεταδίδει
Ωραίο πλεονέκτημα λολ. Τους τρολάρει άσχημα ο διαιτητής. Πραγματικά σε κάποιες φάσεις γελάω. Πόσο ντροπή είναι να είναι κάποιος οπαδός της ΕΟ...Σιχάματα
Αυτόν τον Λιμνιό θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Τον αφήνεις 1 χρόνο στον Ατρόμητο δανεικό να ψηθεί.
Πραγματικά τον Πλατέλλα πώς τον χρίσανε διεθνή (από αεκ μεριά)? Ούτε στον Ατρόμητο δε στέκεται..
Αυτόν τον Λιμνιό θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Τον αφήνεις 1 χρόνο στον Ατρόμητο δανεικό να ψηθεί.
Πραγματικά τον Πλατέλλα πώς τον χρίσανε διεθνή (από αεκ μεριά)? Ούτε στον Ατρόμητο δε στέκεται..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 12 Μαρ 2017, 18:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι αλλά δεν τους έχει δώσει πέναλτι...
SM-G935F
SM-G935F
MVP οι επόπτες σε κάθε ματς του γαύρου. Ελπίζω αυτά τα 50-50 για όλους που λέει ο Γραμμένος να μην ισχύουν. Αν πάρουμε την ΕΠΟ, σε κάθε αγωνιστική επιβάλλεται σφαγή των γαύρων. Τουλάχιστον για μια 20ετία.
Συμφωνώ απεριόριστα, Θέλω να τους κερδίζει ακόμα και η Καστοριά με στημένους όλους τους κορακες
SM-G935F
SM-G935F
- efthimis_paok
- paokovios1974
Εγω οταν τα πα αυτα μου την πεσανε κιολας.Mīngus έγραψε:MVP οι επόπτες σε κάθε ματς του γαύρου. Ελπίζω αυτά τα 50-50 για όλους που λέει ο Γραμμένος να μην ισχύουν. Αν πάρουμε την ΕΠΟ, σε κάθε αγωνιστική επιβάλλεται σφαγή των γαύρων. Τουλάχιστον για μια 20ετία.
Δεν εννοουσα φυσικα να ευνοουμαστε εμεις.
Αλλα θελω ρε παιδι μου αυτους να τους γ@μαει η διαιτησια 20 χρονια για να ερθουμε καπως στα ισια μας
-
john4serres
τελικά αποτελέσματα
γαύρος 2:0 ατρόμητος
πλατανιάς 1:0 βέροια
γαύρος 2:0 ατρόμητος
πλατανιάς 1:0 βέροια
- sourmenetes
- Moderator
Μην τρελαινεστε...
Τι περιμενατε;;;μεσα σε μια χρονια δεν πεφτουν τα παντα κυριοι.
Εμεις να κανουμε αυτα που πρεπει και θα δουμε που θα βγει.
Τι περιμενατε;;;μεσα σε μια χρονια δεν πεφτουν τα παντα κυριοι.
Εμεις να κανουμε αυτα που πρεπει και θα δουμε που θα βγει.
Ο γαύρος πήρε το πρωτάθλημα σήμερα.εμεις όμως πρέπει να χτίζουμε μέταλλο για του χρόνου και να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι σαν να κρίνεται το πρωτάθλημα
Χτιστηκε το μεταλλο οπως χτιζεται καθε χρονο.Κερδισαμε τον γαυρο στην Τουμπα,ολα καλαalp920 έγραψε:Ο γαύρος πήρε το πρωτάθλημα σήμερα.εμεις όμως πρέπει να χτίζουμε μέταλλο για του χρόνου και να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι σαν να κρίνεται το πρωτάθλημα
Τι σήμερα το πήρε το πρωτάθλημα ρε παιδιά πλάκα κάνετε; Από Νοεμβρη το έχει τσεπωσει ο χοντρός και απλά σπάει πλάκα και κονομαει από πωλήσεις και ποιος ξέρει τι άλλο...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Ρισβάνης δεν θα παίξει στον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιώνιος λόγω καρτών (7).
- Sick Bastard
Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους οι Μάρκους Μπεργκ και Δημήτρης Κουρμπέλης. Με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο ο Ζέκα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
++paokovios1974 έγραψε:Εγω οταν τα πα αυτα μου την πεσανε κιολας.Mīngus έγραψε:MVP οι επόπτες σε κάθε ματς του γαύρου. Ελπίζω αυτά τα 50-50 για όλους που λέει ο Γραμμένος να μην ισχύουν. Αν πάρουμε την ΕΠΟ, σε κάθε αγωνιστική επιβάλλεται σφαγή των γαύρων. Τουλάχιστον για μια 20ετία.
Δεν εννοουσα φυσικα να ευνοουμαστε εμεις.
Αλλα θελω ρε παιδι μου αυτους να τους γ@μαει η διαιτησια 20 χρονια για να ερθουμε καπως στα ισια μας
Αλλα και τους αλλους 2 που παιρνουν(κατα καιρους τα υπολοιπα οταν βρισκουν την ευκαιρια)τα περισσοτερα σπορια(κιτρινοκοκκινες-φαουλ-πεναλτι) και με εμας τουλαχιστον δεν αδικουνται,οπως και αν ειναι αγωνιστικα.