Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚμάνια
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Re: Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚμάνια
Τι χρονια πολλα λετε μωρε ,πλακα κανετε?4 ωρες διαβασμα (εκτος μεταγγραφων, εκει 10ωρα) καθε μερα επι 8 χρονια 2-3 πτυχια ακομα θα χαμε .Τηλεοραση εχουμε ξεχασει πως ειναι,το παιδι μας μας, βριζει ολη την ωρα που μαστε στον υπολογιστη,η γυναικα μου νομιζω μετακομισε(δεν παιρνω ορκο που να σηκωνεσαι τωρα), εχω χαθει με συγγενεις και φιλους.
Πλεον περναω τις μερες μου καυγαδιζοντας με ανθρωπους που δε ξερω και δε μου χουν κανει τιποτα, ενω τα βραδυα πλεον δε κοιμαμαι απ το αγχος μη ξανακολλησει ο server και δε μπαινω μεσα,ωστε να μπορεσω αυριο να καυγαδισω παλι.
Το σαιτ εγινε η αιτια που αποκτησα κριση ταυτοτητας.Δε ξερω πλεον ποιος ειναι ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ , ο Πιλοτος η ο Κατ5.Ειμαι γω ,ειναι αλλος ,ειναι πολλοι?Ενα μπερδεμα ολα.Το σαιτ εγινε η αιτια να γνωριστω με ατομα οπως ο Γκοραν(ξερω με συμπονατε αλλα...) ο Ρομαν (με κασκολ και σκουφο απαραιτητα), καποιον που δε γουσταρα και καποιο που πεινουσε συνεχεια .Α κι ενα τρελο απο τη Κρητη που βγαινει τα βραδια και μας παιρνει τα αυτια φωναζοντας "ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ??"
Μετα απ ολα αυτα θελετε να σας ευχηθω κιολας?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?
ΥΓ Τι σας φταιξαμε ρε?Γιατι σε μας?Στα διαλα....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ
Πλεον περναω τις μερες μου καυγαδιζοντας με ανθρωπους που δε ξερω και δε μου χουν κανει τιποτα, ενω τα βραδυα πλεον δε κοιμαμαι απ το αγχος μη ξανακολλησει ο server και δε μπαινω μεσα,ωστε να μπορεσω αυριο να καυγαδισω παλι.
Το σαιτ εγινε η αιτια που αποκτησα κριση ταυτοτητας.Δε ξερω πλεον ποιος ειναι ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ , ο Πιλοτος η ο Κατ5.Ειμαι γω ,ειναι αλλος ,ειναι πολλοι?Ενα μπερδεμα ολα.Το σαιτ εγινε η αιτια να γνωριστω με ατομα οπως ο Γκοραν(ξερω με συμπονατε αλλα...) ο Ρομαν (με κασκολ και σκουφο απαραιτητα), καποιον που δε γουσταρα και καποιο που πεινουσε συνεχεια .Α κι ενα τρελο απο τη Κρητη που βγαινει τα βραδια και μας παιρνει τα αυτια φωναζοντας "ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ??"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 12 Μαρ 2017, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- V-olakiotis
H καθημερινή πηγή ενημέρωσης μου για την ΠΑΟΚΑΡΑ σχεδόν από την έναρξη της...Χρόνια πολλά ασπρόμαυρα και θριαμβευτικά!!!
PAOK for ever.
PAOK for ever.
- hasio_john
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .. σας ευχαριστούμε για όλα!
Ελπίζω αύριο η ομάδα να μας χαρίσει ένα δωράκι νίκης για να γουστάρουμε εδώ όλοι μαζί.
Ελπίζω αύριο η ομάδα να μας χαρίσει ένα δωράκι νίκης για να γουστάρουμε εδώ όλοι μαζί.
kataramenos5 έγραψε:Τι χρονια πολλα λετε μωρε ,πλακα κανετε?4 ωρες διαβασμα (εκτος μεταγγραφων, εκει 10ωρα) καθε μερα επι 8 χρονια 2-3 πτυχια ακομα θα χαμε .Τηλεοραση εχουμε εξεχασει πως ειναι,το παιδι μας μας βριζει ολη την ωρα που μαστε στον υπολογιστη,η γυναικα μου νομιζω μετακομισε(δεν παιρνω ορκο που να σηκωνεσαι τωρα), εχω χαθει με συγγενεις και φιλους.
Πλεον παιρναω τις μερες μου καυγαδιζοντας με ανθρωπους που δε ξερω και δε μου χουν κανει τιποτα, ενω τα βραδυα πλεον δε κοιμαμαι απ το αγχος μη ξανακολλησει ο server και δε μπαινω μεσα,ωστε ν α μπορεσω αυριο να καυγαδισω παλι.

- Μπαρκαρούτσος
12thPlayer έγραψε:Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚμάνια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να 'σαι καλά και καλώς όρισες! Διάβασε σιγά σιγά τους κανόνες συμπεριφοράς, που τους έχω και εγώ στην υπογραφή μου..
- Lacedaemonian
Κι αφοπλισμό Παναγιά μου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέχασες την ειρήνη...Kourdos έγραψε:... Υγεία, Πρόοδο, Αγάπη!
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Να τα ΧΙΛΙΑΣΕΙ το Paokmania !!
Εύχομαι Υγεία και Δύναμη στους δημιουργούς και στους διαχειριστές του δικού μας, αυτού του όμορφου, παραγωγικού ιστότοπου.
Σας ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά.

Εύχομαι Υγεία και Δύναμη στους δημιουργούς και στους διαχειριστές του δικού μας, αυτού του όμορφου, παραγωγικού ιστότοπου.
Σας ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά.

Kourdos έγραψε:Κι αφοπλισμό Παναγιά μου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ξέχασες την ειρήνη...Kourdos έγραψε:... Υγεία, Πρόοδο, Αγάπη!

Ευχαριστουμε για την προσπαθεια και το τρεξιμο που ριχνετε για να μας ενημερωνετε και να εχουμε ενα βημα να τα λεμε.Γεροι να ειστε και καλο κουραγιο,μακαρι να τα εκατοστησει το σαιτ.
- sourmenetes
- Moderator
Οι scouters ειδικα ειναι απιθανοι...gkaletsi έγραψε:Γίνεται καλο scouting και προσεκτικές κινήσεις. Έχουμε έναν κορμό και κάνουμε στοχευμένες μεταγραφές.RoMaN έγραψε:Αυτό που με εντυπωσιάζει στο PAOKmania, είναι ότι είναι πλέον έχει αυτάρκεια η σελίδα.
Άλλοι το ξεκίνησαν, άλλοι το συνέχισαν και άλλοι συνεχίζουν να το ζουν τώρα! Από τους πρώτους-πρώτους που το έτρεχαν, έχουν μείνει απειροελάχιστα άτομα, ενώ τώρα η ομάδα είναι τελείως διαφορετική. Και σε 5 χρόνια μπορεί να είναι άλλοι πάλι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος