A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03-19:30, NS1 & NS1HD
- Sick Bastard
Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03, 19:30, NS1
Αύριο νομίζω ότι θα γκελάρει ο γαύρος, η νίκη είναι επιτακτική.
Τον Πούγγουρα τον εχει χρησιμοποιήσει στην Κ20, καθώς και στην προετοιμασία και ως ακραίο μπακ.
Αύριο είναι το πιο σημαντικό ματς μέχρι τέλους του πρωταθλήματος με διαφορά από το δεύτερο.
Καλοί αλλά ναι μεν αλλά κ τέτοια δε χωράνε.
3 βαθμοί κ μόνο
Καλοί αλλά ναι μεν αλλά κ τέτοια δε χωράνε.
3 βαθμοί κ μόνο
η ομαδα ξεκουραστηκε, δουλεψε σε τακτικη, παει πληρης, το επομενο παιχνιδι σε 7 ημερες
μονο νικη, τιποτα αλλο
μονο νικη, τιποτα αλλο
- sourmenetes
- Moderator
Να σου ζησει αδελφε...theo86 έγραψε:Μόλις αυξήσαμε τα ΠΑΟΚτσακια της Κρήτης κατα ενα!!
Στο πρωτο του βλέμμα ηταν ξεκάθαρο το "ΠΑΟΚ γαμα την ΑΕΚ την πουτανα..."
- sourmenetes
- Moderator
Διολου απιθανο...Tupac έγραψε:Εγώ θέλω τριάδα κέντρο με Κανιας Τσιμιροτ Σακχοφ και μπροστά Ουαρντα Ενρίκε και Πριγιοβιτς.
- kataramenos5
theo86 έγραψε:Μόλις αυξήσαμε τα ΠΑΟΚτσακια της Κρήτης κατα ενα!!

Διαβαζω οτι ο Ιβιτς σκεφτεται και παλι να βαλει τον Κρεσπο στα αριστερα και τους Βαρελα-Μαλε στα στοπερ και μου κολλησε στο μυαλο το "τρικ" του Σαντος με Κοντρερας, το οποιο εκανε κυριως στα πλει οφ το 2010.
Ειναι σιγουρο οτι με τον Κρεσπο στα αριστερα εισαι πιο συμπαγης, και δυσκολα θα δεχτεις αντεπιθεση για να εκτεθεις. Επισης με τα ανεβασματα του Λεο Ματος(βλ. Λινο το 2010) γινεται τριαδα πισω μπετον αρμε.
Λετε ο Ιβιτς να το ετοιμαζει/δοκιμαζει για να το εφαρμοσει στα δυσκολα ματς σε πρωταθλημα ( και πλευ οφ θεωρητικα
) και Κυπελλο;
Κατι τετοιο υποψιαζομαι.
Υ.Γ. Να σου ζησει φιλε μου!
Ειναι σιγουρο οτι με τον Κρεσπο στα αριστερα εισαι πιο συμπαγης, και δυσκολα θα δεχτεις αντεπιθεση για να εκτεθεις. Επισης με τα ανεβασματα του Λεο Ματος(βλ. Λινο το 2010) γινεται τριαδα πισω μπετον αρμε.
Λετε ο Ιβιτς να το ετοιμαζει/δοκιμαζει για να το εφαρμοσει στα δυσκολα ματς σε πρωταθλημα ( και πλευ οφ θεωρητικα

Κατι τετοιο υποψιαζομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Κυρ 12 Μαρ 2017, 01:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- painkiller4

Εκείνο το τρικ όπως λες μας οδήγησε να δούμε live ένα από τους μεγαλύτερους πονόματους όλων των εποχών απέναντι σε μια ανήμπορη ΑΕΚ ... τελικό σκορ 0-0 στο ΟΑΚΑ και τσάμπα χαμένες 2 ώρες από τη ζωή μας.DimitrisS έγραψε:Διαβαζω οτι ο Ιβιτς σκεφτεται και παλι να βαλει τον Κρεσπο στα αριστερα και τους Βαρελα-Μαλε στα στοπερ και μου κολλησε στο μυαλο το "τρικ" του Σαντος με Κοντρερας, το οποιο εκανε κυριως στα πλει οφ το 2010.
Λετε ο Ιβιτς να το ετοιμαζει/δοκιμαζει για να το εφαρμοσει στα δυσκολα ματς σε πρωταθλημα ( και πλευ οφ θεωρητικα) και Κυπελλο;
Κατι τετοιο υποψιαζομαι.
Δεν υπάρχουν τρικ στο ποδόσφαιρο. Αν είναι να βάλουμε κεντρικό αμυντικό και στα εξτρεμ για να καλύπτει καλύτερα.
Δυο οψεις εχει το νομισμα. Εσυ λες οτι η χρησιμοποιηση του Κοντρερας εκει σου εφερε ενα ματς πονοματο και αλλος θα σου πει οτι σου εδωσε εναν βαθμο πολυ σημαντικο για να κερδισεις περπατωντας τα πλει οφ.
Κι οταν λες ανημπορη αεκ, μηπως ανημπορη την εκανε να φαινεται η ομαδα; Και μηπως ο Σαντος πραγματικα δεν ειχε κανενα προβλημα να παρει μια ισοπαλια μεσα στο ΟΑΚΑ τοτε σε ενα τετοιο μινι πρωταθλημα, απο το να ρισκαρει ισως περισσοτερο επιθετικα και να το χασει;
Κι οταν λες ανημπορη αεκ, μηπως ανημπορη την εκανε να φαινεται η ομαδα; Και μηπως ο Σαντος πραγματικα δεν ειχε κανενα προβλημα να παρει μια ισοπαλια μεσα στο ΟΑΚΑ τοτε σε ενα τετοιο μινι πρωταθλημα, απο το να ρισκαρει ισως περισσοτερο επιθετικα και να το χασει;
Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει όχι τόσο το σκορ, όσο η αντιμετώπιση του ματς. Αν πάμε όπως στο τηγάνι, σημαίνει ότι όντως αλλάξαμε επίπεδο. Αλλιώς, πάλι παίκτες ηγέτες θα ψάχνουμε
Να σ ζήσει ΑΔΕΡΦΕ μου!!!

θα ηθελα να δω ουαρντα δεξια αντι καμπος παντως... παλι τα ματια μας θα πονεσουν απο τα δεξια με ανελεητο χαραμισμα επιθεσεων
ΠΑΜΕ για την ΝΙΚΗ..ας βαλει οποιον νομιζει ουαρντα θα ειναι τζαλμπα θα ειναι; Ο Ιβιτς ξερει!