CLUB ΠΑΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κορίνθου
Κάποτε οργανώσαμε και εκδρομές. Μακριά πριν ΤΟ 2000 διατηρουσαμε και γραφεία. Αργότερα μεταφερθήκαμε στην πιτσαρία του προέδρου. Έπειτα στήθηκε και ομάδα η οποία κατέβηκε στα τοπικά με την ονομασία ΑΟΦ ΠΑΟΚ. Τα παλιά μέλη σιγά σιγά οι υποχρεώσεις τα ανάγκασαν να αδρανοποιηθουν . Τα νεότερα φύγαν για άλλες πολιτείες. Η καψούρα όμως μένει. Οι δυνατότερες φιλίες μου είναι από το σύνδεσμο. Απίστευτες στιγμές.
- Kostomanolis
Σας ειχα επισκευτει και εγω με την ιδιοτητα του μελους του ΣΦ ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, μαζι με τον προεδρο τον Νικο ( για οσους ξερουν). Αν δεν κανω λαθος ηταν κοπη πιτας και ειχε ερθει και ο αειμνηστος ο Ποικιλιδης. Μακαρι να μαζευτειτε να ξαναανοιξετε. Η ομαδα υφισταται ακομα;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Δεν ηΜουν ιδιαίτερα ενεργός σε αυτή την προσπάθεια. ΤΟ οικονομικό ήταν πάντα πρόβλημα. Κάποιοι μάτωσαν και όσο άντεξαν αυτοί υπήρχε και η ομάδα. Τώρα πια κατεβαίνω λίγες μέρες το χρόνο - όπως τώρα για παράδειγμα -
-
- Επικοινωνία:
Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΎ . ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΊΞΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
-
Σημερα κιολας εχουμε συναντηση για να βρουμε προσφορο εδαφος για να ξανα ανοιξει ο συνδεσμος....Οργανωση και ο Army απο κοντα!!!!
Ουτε η ομάδα υπάρχει.Kostomanolis έγραψε:Σας ειχα επισκευτει και εγω με την ιδιοτητα του μελους του ΣΦ ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, μαζι με τον προεδρο τον Νικο ( για οσους ξερουν). Αν δεν κανω λαθος ηταν κοπη πιτας και ειχε ερθει και ο αειμνηστος ο Ποικιλιδης. Μακαρι να μαζευτειτε να ξαναανοιξετε. Η ομαδα υφισταται ακομα;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Γίνεται μια σκέψη για να ξανανοίξει ο συνδεσμος. Σήμερα έχουμε συγκέντρωση στο Λουτράκι Ψάχνουμε κάποιους από τους παλιούς, κάποιοι έχουν φύγει στο εξωτερικό, κάποιοι σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και κάποιοι δεν είναι και τόσο δυνατοί και σύμφωνοι με την επαναλειτουργία. Όσους ξέραμε ή είχαμε στοιχεία τους ειδοποιήσαμε. Ίσως να έρθουν και κάποιοι νεώτεροι, θα δούμε το απόγευμα.
Μια πρώτη συνάντηση - επαφή έγινε, όπως έγραψα παραπάνω. Ακούστηκαν απόψεις θετικές και αρνητικές, εκφραστηκαν φόβοι και ανησυχίες και θα επακολουθήσει και νέα συνάντηση προς το τέλος του μήνα.
Στάλθηκε από το ZTE Blade L3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ZTE Blade L3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk