Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
-
BlackFriday
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλό ασπρόμαυρο Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!!
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία όλων μας για ασπρόμαυρες επιτυχίες!!!!
Υ.Γ. Σήμερα γιορτάζει το PAOKmania site τα 10 χρόνια λειτουργίας του, οπότε ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ!!!!

Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία όλων μας για ασπρόμαυρες επιτυχίες!!!!
Υ.Γ. Σήμερα γιορτάζει το PAOKmania site τα 10 χρόνια λειτουργίας του, οπότε ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ!!!!
Οφφ Τοπικ μεν αλλά δεν είχα που αλλού να το βάλω...
Μήπως ξέρει κανείς από του PC freaks του Φόρουμ, πως κατεβάζω φωτο από το σάϊτ της ΠΑΕ;;;;
Οχι Wallpapets, αυτά τα έχω κατεβάσει, αλλά φώτο από αγώνες κλπ που κατά καιρούς ανεβάζει!!!

Μήπως ξέρει κανείς από του PC freaks του Φόρουμ, πως κατεβάζω φωτο από το σάϊτ της ΠΑΕ;;;;
Οχι Wallpapets, αυτά τα έχω κατεβάσει, αλλά φώτο από αγώνες κλπ που κατά καιρούς ανεβάζει!!!
Μόνο ο παπάς μπορεί να σε βοηθήσει σ αυτά Νικόλα μου...
Αυτό το PC αρχι-freak του PAOKmania σε όλες τις εφαρμογές των Η.Υ.!!!!

Αυτό το PC αρχι-freak του PAOKmania σε όλες τις εφαρμογές των Η.Υ.!!!!
Έχεις δ'ικιο Γρηγόρη ... ένα ευχέλαιο και μετάληψη με νέκταρ και κατεβαίνουν όλα!!!!!

- The_Stalker
nikolasf,
αν και δεν είμαι ακριβώς σίγουρος ποιες φωτο εννοείς, ας πάρουμε για παράδειγμα τη στήλη the big picture. Προβάλλεις τον πηγαίο κώδικα της σελίδας (firefox - view source) και από εκεί σώζεις (ή ανοίγεις σε νέα καρτέλα) τα αρχεία jpg που είναι φανερά.
αν και δεν είμαι ακριβώς σίγουρος ποιες φωτο εννοείς, ας πάρουμε για παράδειγμα τη στήλη the big picture. Προβάλλεις τον πηγαίο κώδικα της σελίδας (firefox - view source) και από εκεί σώζεις (ή ανοίγεις σε νέα καρτέλα) τα αρχεία jpg που είναι φανερά.
Παντως για το σαιτ, απο την παε, μονο με εργαλειο αποκοπης μπορούμε και παίρνουμε εικόνες καθως δεν μπορείς να κανεις δεξι κλικ πανω στο σαιτ της παε 
δεν ξερω ο pgetsos, ο χακερ του ΠΑΟΚμανια αν μπορει τπτ παραπάνω ή διαφορετικό...
δεν ξερω ο pgetsos, ο χακερ του ΠΑΟΚμανια αν μπορει τπτ παραπάνω ή διαφορετικό...
- The_Stalker
- Sick Bastard
snaggitnikolasf έγραψε:Οφφ Τοπικ μεν αλλά δεν είχα που αλλού να το βάλω...
Οχι Wallpapets, αυτά τα έχω κατεβάσει, αλλά φώτο από αγώνες κλπ που κατά καιρούς ανεβάζει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό εννοώ!K_geo έγραψε:Παντως για το σαιτ, απο την παε, μονο με εργαλειο αποκοπης μπορούμε και παίρνουμε εικόνες καθως δεν μπορείς να κανεις δεξι κλικ πανω στο σαιτ της παε
Έχω γοογλε αλλά δεν γίνεται με ΔΕκλίκ!!!!The_Stalker έγραψε:nikolasf,
http://www.paokfc.gr/wp-content/gallery ... G_7377.jpg
Εύρηκα!!!!
Εκτύπωση στον σύνδεσμο, στην προεκτύπωση πατάω πάνω στη εικόνα και μου την ανοίγει σε νέα καρτέλα μόνη της και εκεί με ΔΕ κλικ κάνω ότι θέλω!!!!!!!!!

Ευχαριστώ όλους Συμβάλετε και και ανοίξατε το μυαλό!
Αλλά δεν σου δίνει όλες τις εικόνες

Εύρηκα!!!!
Εκτύπωση στον σύνδεσμο, στην προεκτύπωση πατάω πάνω στη εικόνα και μου την ανοίγει σε νέα καρτέλα μόνη της και εκεί με ΔΕ κλικ κάνω ότι θέλω!!!!!!!!!
Ευχαριστώ όλους Συμβάλετε και και ανοίξατε το μυαλό!
Αλλά δεν σου δίνει όλες τις εικόνες