Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από theo-drama »

Το λεμονι φταιει που πηρε την προκριση,το ειχε στη τσεπη του για γουρι ο βοηθος του Ενρικε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

[youtube]SV025PCr9YI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ποσταρε το αλλη μια μπορεις
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

:lol: :lol: ρε σεις κουλαρετε πλακα κανουμε.

Αντε φτανει σε δυο μερες παιζουμε με αεκ.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nothu έγραψε:Ε ναι αφου τον χαιδευει με το ποδι. Ολοσωστο. Αμα παρει ο γαβρος κανα τετοιο μη σας δω να λετε κουβεντα ομως...
Πες τα ρε Nothu, θα αρχίσω να πετάω λάπτοπ από το μπαλκόνι!!

Ρε black death βλέπεις πώς πέφτει;;;; Με πουστριλίκι πάει να το εκβιάσει, ξεκάθαρα ΓΑΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΦΟΡΤΟΥΝΙΣΙΟ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΣΙΟ, ΓΕΩΡΓΑΤΙΣΙΟ πέσιμο ρε φίλε!! Θα τρελαθούμε τελείως;; Χάνει όλο το δίκιο του έτσι όπως πέφτει.. Άσε που με σταθερό σώμα, χωρίς να πας να κάνεις σπριντ, δεν πέφτεις από τέτοια επαφή. Γαμώ τη τρέλα μου δηλαδή...

Yupis έγραψε:Αν αντί για Μπάρτσα Παρί το ζευγάρι ήταν γαύρος-ΠΑΟΚ εδώ μέσα θα είχε γίνει ο τρίτος παγκόσμιος
Το λες και εσύ, το είπα κι εγώ, σουREAL τόπικ... :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειπα να μην μιλησω μιας και αδιαφορω πληρως για το τι κανει οποιαδηποτε ομαδα....πλην ΠΑΟΚΑΡΑΣ,φυσικα...αλλα δεν αντεχω...

Και δεν αντεχω γιατι μου φαινεται αδιανοητο,ΠΑΟΚτσης,να πανηγυριζει την εμετικη προκριση της Μπαρτσελονα....

Δειχνει την νοοτροπια πολλων ΠΑΟΚτσηδων....Το γεγονος οτι μια ομαδα για χ,ψ λογους ειναι κακιστη αγωνιστικα,δεν δινει το δικαιωμα σε κανενα διαιτητη να την σφαξει!

Εαν δεν υπηρχε η συγκεκριμενη διαιτησια,σημερα δεν θα μιλουσε κανενας για το 6-1....Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!!!

Αλλα τι συζηταμε,οταν υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες που υποστηριζουν τον gayρο την Ιταλιας?.......
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

john4serres έγραψε:
pgetsos έγραψε:1) http://i.imgur.com/DmlmzDW.jpg
2) http://i.imgur.com/vDukztn.jpg
3) http://i.imgur.com/lbxTlFW.jpg

:lol:

Εικόνα

Νταξει ειναι για αβαταρ :lol:
ξανά.
:lol: :lol: :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

RoMaN έγραψε: Ρε black death βλέπεις πώς πέφτει;;;; Με πουστριλίκι πάει να το εκβιάσει, ξεκάθαρα ΓΑΥΡΙΣΤΙΚΟ, ΦΟΡΤΟΥΝΙΣΙΟ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΣΙΟ, ΓΕΩΡΓΑΤΙΣΙΟ πέσιμο ρε φίλε!! Θα τρελαθούμε τελείως;; Χάνει όλο το δίκιο του έτσι όπως πέφτει.. Άσε που με σταθερό σώμα, χωρίς να πας να κάνεις σπριντ, δεν πέφτεις από τέτοια επαφή. Γαμώ τη τρέλα μου δηλαδή...
Βρες μου ένα πέναλτι τα τελευταία χρόνια που δεν το εκβίασε ο επιθετικός. 9 στα 10 τέτοιες περιπτώσεις είναι, άλλες περισσότερο εξόφθαλμες, άλλες λιγότερο. Στην τελική, στα @@ μου αν ήταν ή δεν ήταν. Εγώ περισσότερο μπήκα να τρολάρω αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους τώρα 2 μέρες εδώ και σε όλο το ίντερνετ για ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε ματς που οι άλλοι έφαγαν 6 με 4-0 αβάτζο απ' το πρώτο ματς, χωρίς να αλλάξουν 10 πάσες.
Φαγωθήκατε με τους γαύρους της Ισπανίας και άλλες μαλακίες, λες κι έβαλε κάνας Μπαρτομέου να κάψουν φούρνους διαιτητών, ή ακούσατε κασέτες που στήνουν παιχνίδια, ή βγήκαν 100 σελίδες συνομιλίες και άλλα τέτοια ωραία. Όχι τίποτα άλλο αλλά υποτιμάτε και τα καμώματα της εγκληματικής οργάνωσης και δεν το καταλαβαίνετε.
Άντε κουλάρετε λίγο να πούμε, μας βγάλατε και γαύρους επειδή γουστάρουμε να βλέπουμε Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Νεϋμάρ και σία. DimitrisS, πόσταρε το άλλες 2 ρε φίλε...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τρώει 6 γιατί παίζει με 11, όταν έπρεπε να παίζει με 10, να μη πω με 9 λόγω Σουαρεζ, στη χαρίζω, αν και βουτάει σε κατάδυση

Αλλά ντάξει, ακούσιο μαρκάρισμα του Μασερανο στον Ντι Μαρία λογικά
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Υπερασπιση σαν της psg για οταν αδικητε ο ΠΑΟΚ ακομα δεν εχω δει εδω μεσα... :roll:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Yupis έγραψε:Το καλό από αυτό το ματς είναι ότι για πολλούς τελείωσε η καραμέλα της διαιτησίας. Έγινε αποδεκτή η κλεψιά στο ποδόσφαιρο.
Πάντα ήταν.
Είναι μέρος του αθλήματος.
Το θέμα είναι να μην σε κάνουν τσακωτό.
Και προφανώς δε μιλάω για παράγκες και τέτοια.
Απλά πάντα υπάρχουν αυτοί που πέφτουν, φωνάζουν, προσπαθούν να κλέψουν μέχρι και στο αράουτ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Yupis έγραψε:
nothu έγραψε:Ε ναι αφου τον χαιδευει με το ποδι. Ολοσωστο. Αμα παρει ο γαβρος κανα τετοιο μη σας δω να λετε κουβεντα ομως...
Θα λένε. Γιατί η πλειοψηφία κρίνει τη διαιτησία ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζει. Αν αντί για Μπάρτσα Παρί το ζευγάρι ήταν γαύρος-ΠΑΟΚ εδώ μέσα θα είχε γίνει ο τρίτος παγκόσμιος
Αρκεί ο ΠΑΟΚ να μην είχε την απόδοση της PSG.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pgetsos έγραψε:Τρώει 6 γιατί παίζει με 11, όταν έπρεπε να παίζει με 10, να μη πω με 9 λόγω Σουαρεζ, στη χαρίζω, αν και βουτάει σε κατάδυση

Αλλά ντάξει, ακούσιο μαρκάρισμα του Μασερανο στον Ντι Μαρία λογικά
ΠΟΝΑΕΙ - ΠΟΝΑΕΙ
Όταν η Barca μας, νικάει...
Ρε την κούπα θα σηκώσουμε και να κλαίτε ολημερίς και οληνυκτίς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

To oτι εχεις ξεκουτιανει νομιζω το ξερουν ολοι εδω μεσα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Yupis έγραψε:
Θα λένε. Γιατί η πλειοψηφία κρίνει τη διαιτησία ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζει. Αν αντί για Μπάρτσα Παρί το ζευγάρι ήταν γαύρος-ΠΑΟΚ εδώ μέσα θα είχε γίνει ο τρίτος παγκόσμιος
Αρκεί ο ΠΑΟΚ να μην είχε την απόδοση της PSG.
Δλδ θες να μου πεις ότι αν το ματς ήταν τελείως πανομοιότυπο, εδώ μέσα οι περισσότεροι θα αναγνωρίζατε την ανωτερότητα του γαύρου και όσοι λέγαμε για διαιτησία θα ήμασταν γραφικοί;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”