Π.Α.Ο.Κ. - Τρίκαλα Aries 97-86, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κόνιαρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσόχλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιλιένοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜακΦάντεν
5
29%
Χρυσικόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέινερς
2
12%
Κλάντον
7
41%
Γλυνιαδάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καραμανώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαργαρίτης
3
18%

Σύνολο ψήφων: 17

Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Τρίκαλα Aries 97-86, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμ

Δημοσίευση από painkiller4 »

Έτσι το παιδί μόνο που δεν το φωνάζει να ρθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ για αυτό σεληνιαστηκε γουστάρει Δυναστεία Barlow λαιμαι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλό θα ήταν να μας πούν δυό λόγια κάποιοι που τον είδαν από κοντά (τον Barlow εννοώ). γιατί στο ματς που είδαμε στα τρίκαλα ήταν εμφανώς τρακαρισμένος.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο υιός Μπάρλοου μακάρι να έχει το μισό ταλέντο απο τον μπαμπά του.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Palok εμένα μ άρεσε, απίστευτο κορμί για μπασκετμπολιστα ψηλός γυμνασμένος γρήγορος κλπ κλπ. Μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους είτε από μακριά είτε από κοντά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στην άμυνα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως πήρε αρκετές τραβηγμένες προσπάθειες, άσχετα αν κάποιες από αυτές του βγήκαν. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει βέβαια και με τον ρόλο που έχει στα Τρίκαλα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Φήμες λένε, πως ο Ρόμαν κατέβηκε incognito στο παρκέ στο ημίχρονο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Χαχαχαχχαχααχαχχαχαχχαχαχαχχα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:opaokara: :opaokara:
Ζαντος
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

1. πέρα απο την πλάκα αν κάποιος γνωρίζει τον αετό μασκοτ θέλω να κανονίσω κατάσταση να έρθει να χαιρετίσει τον πιτσιρικά μου! (του κάνει εντύπωση ότι δεν έχει 2 κεφάλια!)
2. Μπάρλοου: έσπειρε τον πανικό. Στα 2/3 του ματς ήταν ανίκητος, παρόλο που του χύμηξαν οι δικοί μας, άνοιξε κόντρα με τον Τζάνις και με τον Μαργκαρετ, το έφτασε μέχρι trash talking. Είδα το ματς με πλήρη αφωνία και κλεισμένο λαιμό αλλιώς θα του είχα κατεβάσει τα μπινελίκια του αιώνα. Σε κάθε περίπτωση, σύγχρονο δυνατό 3 προς 2αρι, δεν είδα αδυναμία: σουτ, απελευθέρωση, δημιουργία με τρίπλα, από πολύ μακρυά, με drive και πάτημα στα 4 μ.,ή δεξί μπάσιμο ως μέσα, βγαίνοντας να πάρει μπάλα, και ΚΥΡΙΩΣ one on one against ANYBODY.
Δηλαδή με ρόλο ΜακΦάντεν ή Τρακ και το ελεύθερο Σούλη, εγγυημένοι 20 - 25 πόντοι με καλά ποσοστά. ΟΚ, τραβηγμένες κάποιες προσπάθειες, κι αστόχησε μόνο στις 2 - 3 τελευταίες του όταν έγειρε το γήπεδο, αλλά γενικά μέσα σε ένα ισορροπημένο σύνολο τρομερό εργαλείο. Ίσως μια μικρή αδιαφορία για το ριμπάουντ. Άμυνα μάλλον αξιοπρεπής, όχι στον υψηλό βαθμό της επίθεσης.
(τώρα επειδή παίζω εργασιακό μετά από 26 χρόνια δεν σημαίνει ότι ξέρω και βλέπω μπάσκετ ε; σας έχω πει αυτά με την ταπεινή ερασιτεχνική μου γνώμη πάντα...)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είναι δλδ λίγο carter? 3-2αρι που παίζει όμως από την κορυφή περισσότερο και όχι πλάγιος? ball handling καλό? ο ίδιος διατείνεται οτι μπορεί να γίνει ο καλύτερος PG στην ευρώπη :o
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ναι... handling άψογο, αλλαγή πορείας-σταυρωτές στέλνουν σακούλα τον αμυντικό. γωνίες δεν πήγε. από πάνω παίζει..
2 φάσεις συνεχόμενες μετά από κάποιο εύκολο καλάθι του: στη πρώτη του δίνουν το σουτ κλείνοντας πίσω. το γράφει από τα 8+ μ. Στο ίδιο σημε'ίο στην επόμενη, προσποιήσεις καθώς τριπλάρει ότι θα σηκωθεί, τον χάνει ο αμυντικός, μπαίνει με 2 τρίπλες στο ημικύκλιο πάνω από την προσωπική, σηκώνεται το γράφει, καλείται time out και φεύγοντας φωνάζει fuck you στον Μαργαρίτη

σε σχέση με Καρτερ είδα ένα παίκτη χειρότερο αμυντικό , καλύτερο επιθετικό, με σαφώς μεγαλύτερο impact στο παιχνίδι overall
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

KalamarGiannis έγραψε:1. πέρα απο την πλάκα αν κάποιος γνωρίζει τον αετό μασκοτ θέλω να κανονίσω κατάσταση να έρθει να χαιρετίσει τον πιτσιρικά μου! (του κάνει εντύπωση ότι δεν έχει 2 κεφάλια!)
Πάει σε όλους τους πιτσιρικάδες, δεν έχει θέμα. Αν κατέβει ο δικός σου και τον φωνάξει, θα πάει! ;)
Δεν τον ξέρω πάντως τον μασκότ.

Ale έγραψε:Φήμες λένε, πως ο Ρόμαν κατέβηκε incognito στο παρκέ στο ημίχρονο.

Εικόνα

Τεράστιος γυπ-αετός, με πρόλαβε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MVP ξανά ο Keith...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”