Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Για crespo, biseswar και matos δεν ξέρω τι εννοείς ως δελεαστική πρόταση, αλλά με δεδομένο και την ηλικία τους δε νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοια πρόταση που να μη μπορούν να την αρνηθούν. Θεωρώντας επίσης τους crespo και matos ως βασικά εργαλεία της ομάδας πιστεύω οτι και να γίνει πρόταση γιαυτούς, θα απορριφθεί.

Αντιθέτως για τον biseswar νομίζω οτι αν έρθει έστω και μια μικρή πρόταση πιθανότατα να γίνει αποδεκτή για να μπορέσεις με κάποιο τρόπο να βελτιώσεις και λίγο το ρόστερ. Αν και τώρα που το σκέφτομαι με την παρουσία του warda ο σουριναμέζος θα χάσει αρκετά παιχνίδια και πιθανότατα ως το τέλος της σαιζόν να μην είναι τόσα πολλά μάτια άλλων ομάδων επάνω του.

Για prijovic είναι ακόμα νωρίς, αν συνεχίσει έτσι σε ένα χρόνο θα μπορείς να τον πουλήσεις διπλά και τριπλά από όσο θα τον πουλήσεις τώρα οπότε δε βρίσκω το λόγο να γίνει κάτι τέτοιο. Μόνη πιθανή πώληση είναι αυτή του cimirot που εκτιμώ οτι αν πουληθεί θα έχουμε νέο ρεκόρ πώλησης.

Τέλος για το 5ο στόπερ νομίζω οτι είναι υπερβολή να παρθεί παίκτης μόνο και μόνο επειδή ίσως να χρειαστεί σε 5 παιχνίδια σε όλη τη σαιζον να πάμε με τριάδα. Πιο έξυπνη μου φαίνεται ως επιλογή να πάρθεί ένα χαφ με μπόι που αν χρειαστεί θα μπορεί να προσφέρει και ως 5ο στόπερ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κοιτα πιστευω οτι υπάρχουν ομαδες στην ισπανια που μπορουν να σου δωσουν 2 μυρια για κρεσπο. Αν ρωτάς εμενα θα σου πω φυσικα οχι. Τωρα που τον βρηκα τον ηγετη θα τον πουλησω;

Απο την αλλη, μια λατσιο πχ σου σκαει 3 μυρια για ματος. Δεν ειναι δα κ γερος. 30 χρονων μπακ με ανοδικη πορεια μετα τα 28. Υπαρχουν κ αυτου του τυπου οι παικτες.

Μπισεσβαρ καμια κινα ξερω γω.

Εγω δεν θελω να πουλήσω κανέναν αλλα εγω δεν ειμαι διοίκηση. Τωρα οσον αφορά το στοπερ κ εγω σε πολυθεσιτη σκεφτομουνα αλλα σε φαση να παιζει κ μπακ τυπου κρεσπο πχ
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Οτι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να δώσουν τα χρήματα υπάρχουν, το ζήτημα είναι όμως οτι θα προτιμήσουν να τα δώσουν σε εναν 25ρη που έχει και μεταπωλητική αξία και περιθώριο επιπλέον βελτίωσης. Πολύ σπάνια μια ομάδα δίνει τέτοια χρήματα για παίκτες σαυτήν την ηλικία που προέρχονται από πρωταθλήματα χαμηλής δυναμικότητας, οι οποίοι μάλιστα όταν αγωνίστηκαν σε πιο δυνατά πρωταθλήματα δεν έδειξαν και τίποτα.

Για τον σεντερμπακ, τα πράγματα είναι απλά. Αν η ανανέωση του μαλεζά ήταν εντελώς τιμητική και δε θεωρούν οτι μπορεί να είναι βασική επιλογή στον κορμό της ομάδας και αν θεωρούν οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να μπει στην ομάδα ο πούγγουρας, τότε πράγματι πρέπει να αποκτηθεί παίκτης. Αν όχι τότε μένουμε όπως έχουμε.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Νομίζω ότι μετά τις απώλειες Μακ Λουκας και Ροντριγγες δεν έχουμε ισάξιο εξτρέμ με αυτούς τους 3. Επιτακτική ανάγκη εξτρέμ .
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

καταθλιψη το παρον νημα για τα γουστα μου.
παιρνουμε παικτες ,τους βλεπουμε 5 παιχνιδια κ σκεφτομαστε ποσο μπορουν να πουληθουν.
θλιβερο.χωρις αιχμη για κανεναν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+1...

Αλλάξανε οι άνθρωποι αλλάξαμε κι εμείς..."Χαθήκαμε"...(Πασχάλης Τερζής-Γλυκερία)...Αφιερωμένο... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

barlow4 έγραψε:καταθλιψη το παρον νημα για τα γουστα μου.
παιρνουμε παικτες ,τους βλεπουμε 5 παιχνιδια κ σκεφτομαστε ποσο μπορουν να πουληθουν.
Έχει κάνει πολύ κακό ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ τελικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με εχει καταστρεψει ο κερατας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο κερατάς στα Αγγλικά salesman λέγεται??? :mrgreen:

Υ.Γ. Το καλοκαίρι να πάρουμε κι ένα δεξί μπακ...Ε μην χαλάμε και τις παραδόσεις... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:καταθλιψη το παρον νημα για τα γουστα μου.
Καλά δεν πειράζει, ρίξε και καμιά αιχμή μπας και σταματήσει να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Νταξει ρε κεν συζητηση κανουμε. Μια από τις παραμετρους ειναι κ το οικονομικο. Εγω μαλιστα δηλωσα πως δεν θα πουλουσα κανέναν αλλα εγω δεν ασκω διοικηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Διαβάζω στο ΠΑΟΚ24 ότι οι Ισραηλινοί είναι ικανοποιημένοι από τον Sabo και θέλουν να τον αποκτήσουν. Μακάρι...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτά τα έχει ο τζελας, εδώ και 2 βδομάδες

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΟΚ. Αλλά, ρε αδελφέ, μην είσαι τόσο επιθετικός, μέρες που είναι (δεν εννοώ προς εμένα).
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τώρα που το καλοσκέφτομαι...Ρε συ πιλότε...μην είσαι ο Πρίγιοβιτς ρε??? :D :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Κι όπως θα ρωτούσε κι η σχωρεμένη η Πολίτισα γιαγιά μου σε μια τέτοια περίπτωση:
"Η κυρία σας τι κάνει?"... :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. 2...(On topic)...Και αποχωρήσεις να χουμε το καλοκαιράκι...Οπωσδήποτε δυο τρεις, ίσως και τέσσερις!!!! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”