Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από DimitrisS »

nothu έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Ρε παιδια τουλαχιστον να ησασταν φιλαθλοι της μεγαλης ομαδας της Μαδριτης, της Ατλετικο, οχι της μικρης.
Ουτε ρεαλ ειμαι ουτε τιποτα. Αλλα ποσο ποσο ειστε στα ευρωπαικα και στα πρωταθληματα με τη ρεαλ;
Δεν ειμαι μπαρτσελονα. Μονο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε παίδες ο άλλος πήγε με αβάτζο 4-0 και έφαγε έξι γκολ.Ποιο πέναλτι λέτε τώρα;Εντάξει γραφικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Καλά, το να μη γουστάρει κάποιος Μπάρτσα για τους χ,ψ λόγους το καταλαβαίνω.
Το να προτιμά όμως την ποδοσφαιρική απάτη ονόματι τσέλσι και τον καταστροφέα του ποδοσφαίρου μουρίνιο, αδυνατώ να το καταλάβω..

ΥΓ κούλη το χριστοφοράκο μπορείς να τον βρεις παλικάρι μου; σε παίρνει; και στα @@ μας η psg κ η σημιτελστατ..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi έγραψε:Ρε παίδες ο άλλος πήγε με αβάτζο 4-0 και έφαγε έξι γκολ.Ποιο πέναλτι λέτε τώρα;Εντάξει γραφικά πράγματα.
Το πεναλτι γινεται στο 90, με 4-1 σκορ, και με κιτρινη στο Σουαρεζ -> 2η -> με 10 η Μπαρτελονα για 4 λεπτα να κυνηγησει 2 γκολ χωρις τον φορ της... Ας ηταν και 5-1, περνουσε; Περνουσε... Ποσο δε μαλλον με το 4-1

Δε καταλαβαινω γιατι το τραγικο παιξιμο της Παρι, που πληροφοριακα στο 89 ηταν 3-1, πρεπει να δικαιολογει το πως ηρθε το τελικο αποτελεσμα...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Το πέναλτι που δίνει στον Σουάρες είναι αστείο,αλλά η γενικότερη στάση του διαιτητή στο ματς δεν προδίδει δόλο.Ναι έπεσαν πολλές φορές οι της Μπαρτσελόνα,ναι καραγκιόζηδες εννοείται,αλλά οκ.Λίγο να μην χάνουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.Άποψη μου.

Πάντως αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε ξέρω γω στο τηγάνι με αβάτζο 4-0 και έχανε 6-1, δεν θα έψαχνα την δικαιολογία σε έναν ρέφερι που στην διάρκεια του ματς δεν έδωσε δικαιώματα.

Υ.Γ: Κούλη πες μας για την Siemens.Μαλάκα συγχύστηκα βραδιάτικα.

Υ.Γ2: Μόνο Athletic Club de Bilbao κύριοι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Kαι Τσελσι και Ρεαλ;! Ρε συ εισαι σιγουρα ΠΑΟΚ; 8-) :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi έγραψε:Ρε παίδες ο άλλος πήγε με αβάτζο 4-0 και έφαγε έξι γκολ.Ποιο πέναλτι λέτε τώρα;Εντάξει γραφικά πράγματα.
http://www.espn.com.co/video/clip/_/id/3017501

"it's obvious I touch him, luckily they didn't call it"
"it's obvious I touch him, luckily they didn't call it"

Στο 3-1 δεν ηταν η φαση; Ποσο παει, 3-2, κοκκινη και γεια σας; :roll:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

DimitrisS έγραψε:Kαι Τσελσι και Ρεαλ;! Ρε συ εισαι σιγουρα ΠΑΟΚ; 8-) :lol:
Εχω γραψει ηδη τι ομαδα ειμαστε στην Ισπανια, 2 φορες ;)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Αααααασε τωρα! 8-)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θελεις να ανεβασω φωτο με κασκολ; 8-) (εχω και μπλουζα αυθεντικη Ροναλντινιο επι Μπαρτσελονα, εποχες που τη γουσταρα για τη μπαλα της...)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καθένας με την άποψη του. Και η Τσέλσι ρε Πέτρο όταν το πήρε είχε βιάσει το ποδόσφαιρο και έπαιζε μπάλα mma αντιμώρητη. Αδυναμίες της UEFA είναι αυτές.

Και ο Καβάνι για 2η κίτρινη ήταν και ο Πικέ και ο Μπούσκετς και ο Βεράτι και ο Νευμάρ.Ή το αφήνεις το ματς ή τελειώνουν με 8 παίκτες ο καθένας.

Η Μπαρτσελόνα του Ροναλντίνιο είχε σφάξει την Τσέλσι στο γόνατο .
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καταρχας αλλο να παιζεις τερμα αμυντικο ποδοσφαιρο για τον α-β λογο, γιατι το 12 η Τσελσι με την ομαδα που ειχε μονο αμυντικα μπορουσε να αντιμετωπισει μπαρτελονα, μπαγερν και λοιπες, ακομα και την ταχυτατη Ναπολι οταν η μιση βασικη ομαδα ειναι στα 30φευγα (πχ λαμπαρντ-ντρογκμπα 34) και η υπολοιπη μιση δεν ειναι κατι σπουδαιο εκτος 2-3 μοναδων, ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ το να παιρνεις τετοια μουφα σφυριγματα. Το 2009 πχ που τη γαμησε στον ημιτελικο την Τσελσι, η Τσελσι επαιζε μια χαρα μπαλαρα και την ειχε ανετα σε εκεινο το ματς. Και θα στοιχηματιζα και το σπιτι μου οτι θα ειχε και τη Γιουναιτεντ στον τελικο

Κανενα ΜΜΑ δεν επαιζε και μπορεις να κατσεις να ξαναδεις ολα τα ματς να το διαπιστωσεις. Αμυνα; Τερμα. Αντιποδοσφαιρο; Σε πολυ μεγαλο βαθμο. Αντιαθλητικα; Πουθενα

Το αφηνεις το ματς ομως σε ενα μαρς πεναλτι που το ομολογει ο ιδιος ο Μασ(κ)ερανο δε το καταλαβαινω ρε Οντι, το λεει οτι Προφανως τον βρηκα, ευτυχως δεν το σφυριξε. Και νομιζω ηταν ανετα και κοκκινη... Οποτε παμε στις 2 αποφασεις, μια στο 3-1 και μια στο 4-1. Και στα δυο σκορ, η Παρι περναει
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και κατι τελευταιο απο μενα, και για τη Τσελσι του 12, και για γενικα που αναφερουν καποιοι για νεοπλουτισμους (σε αλλα θρεντ), η Μπαρτσελονα το 12 ειχε 50% παραπανω αξια στο transfermarkt απο τη Τσελσι του 12... και 50% πανω ειναι και φετος...

εδιτ: https://streamable.com/8jp7h :roll: καλοπαιδο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

@nothu στο βρηκα, το θεατρο που πηρε καρτα: https://streamable.com/zwoqm

(σορρυ :mrgreen: )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”