GoMaRoS έγραψε:ρε μ@λακες ημαρτον, τι πολιτικους εχουμε; ο Τσιπρας τρολαρει τον Κουλη στο τουιτερ

GoMaRoS έγραψε:ρε μ@λακες ημαρτον, τι πολιτικους εχουμε; ο Τσιπρας τρολαρει τον Κουλη στο τουιτερ

Πετυχημενο ομως δεν μπορεις να πεις...GoMaRoS έγραψε:ρε μ@λακες ημαρτον, τι πολιτικους εχουμε; ο Τσιπρας τρολαρει τον Κουλη στο τουιτερ
άρα το άλλο ήταν που η μεγάλη σου ομαδα με τον μεγάλο Μουρίνιο έκανε το γήπεδο χωράφι μπας και σταματιση την παρέα του ρονιpgetsos έγραψε:Μαλλον δε τα θυμασαι καλα φιλε Ντεσπεραντο... Ξαναδες το ματςΟχι τιποτα, αλλα το εχω δει μπολικες
Τουλάχιστον άλλη φορά στου Γλύκου πώς θα γίνει να αποτραπεί να μπει του περαία;;; (σε φάση που αμέριμνα απολαμβάνει το πιτογυράκι του)simba έγραψε:Ειναι κατι φασεις που λες κ μπαίνει ο φιλαθλος στο σωμα του τερματα που έκθαμβος βλεπει μια υπεροχη εκτελεση φαουλ και κοκκαλωνει..
Υ.Γ. που πας μωρη μπενφικα με σαμαρη..
nothu έγραψε:Πετυχημενο ομως δεν μπορεις να πεις...GoMaRoS έγραψε:ρε μ@λακες ημαρτον, τι πολιτικους εχουμε; ο Τσιπρας τρολαρει τον Κουλη στο τουιτερ

Αυτο ειναι το μονο σχολιο ε; Αχdesperando έγραψε:άρα το άλλο ήταν που η μεγάλη σου ομαδα με τον μεγάλο Μουρίνιο έκανε το γήπεδο χωράφι μπας και σταματιση την παρέα του ρονιpgetsos έγραψε:Μαλλον δε τα θυμασαι καλα φιλε Ντεσπεραντο... Ξαναδες το ματςΟχι τιποτα, αλλα το εχω δει μπολικες
Χαχαχα σωστότατος..... Σουαρεζ χαρακτήρας αηδιαστικοςAlastor έγραψε:Εντωμεταξυ μαγκες,ο μητσοτακης χθες δηλωσε οτι η Παρι θα παρει το τσουλου![]()
![]()
Και επισης ειπε οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παρει συντομα πρωταθλημα,οποτε οπως καταλαβαινετε του χρονου ετοιμαστειται για πανηγυρια![]()
ρε συ υποστηρίζεις ομαδα που έσκαψε το γήπεδο της μπας και μπορέσει να αποκλείσει τον αντίπαλο.pgetsos έγραψε:Αυτο ειναι το μονο σχολιο ε; Αχdesperando έγραψε:άρα το άλλο ήταν που η μεγάλη σου ομαδα με τον μεγάλο Μουρίνιο έκανε το γήπεδο χωράφι μπας και σταματιση την παρέα του ρονιpgetsos έγραψε:Μαλλον δε τα θυμασαι καλα φιλε Ντεσπεραντο... Ξαναδες το ματςΟχι τιποτα, αλλα το εχω δει μπολικες
![]()
Ουτε ρεαλ ειμαι ουτε τιποτα. Αλλα ποσο ποσο ειστε στα ευρωπαικα και στα πρωταθληματα με τη ρεαλ;DimitrisS έγραψε:Ρε παιδια τουλαχιστον να ησασταν φιλαθλοι της μεγαλης ομαδας της Μαδριτης, της Ατλετικο, οχι της μικρης.
Η μεγαλη ομαδα της Μαδριτης ειναι η Χεταφε λαιμαι!DimitrisS έγραψε:Ρε παιδια τουλαχιστον να ησασταν φιλαθλοι της μεγαλης ομαδας της Μαδριτης, της Ατλετικο, οχι της μικρης.