Ο κόσμος παίζει μπάλα
-
john4serres
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Α Η Δ Ι Α
Απιστευτη βουτια του ουρουγουανού σιχάματος, ουτε στο μπασκετ ειναι φαουλ αυτό.
Απιστευτη βουτια του ουρουγουανού σιχάματος, ουτε στο μπασκετ ειναι φαουλ αυτό.
theo-drama έγραψε:kastrakis έγραψε:ρε παίδες ήμαρτον , όχι και γάβρος η μπαρτσα, διαβάστε λίγο ιστορία, δλδ. τρέμουν τα κόκαλα του φράνκο![]()
![]()
Παρά το μουφα πέναλτι, επική ανατροπή.
Πω ρε φίλε σαν τους γαύρους που τη λένε σε βάζελους ποιος παίρνει τα πιο πολλά μούφα.
Φυσικά κ είναι σιχαμένο κατεστημένο κ στην Ισπανία παίρνει σφυρίγματα- μαλλιά. Κ οι δύο σκατά. Ίσα ίσα επειδή αυτοί έχουν το θράσος κ το παίζουν κ αδικημένοι αντιπαθώ λιγότερο τη ρεάλ.
Μόνο Βαλένθια ρε.
- V-olakiotis
Μέχρι το 87 ο μεγάλος Νευμαρ ηταν αλλού, όταν εμφανιστηκε έγραψε ιστορία...Visca el Βarca!
PAOK for ever.
PAOK for ever.
- desperando
- Επικοινωνία:
μιλας για το παιχνιδι που σκαψατε το γηπεδο μπας και τους κερδισεται?pgetsos έγραψε:Αυτη η προκριση χαθηκε 100% απο τη διαιτησια, ναιThe_Stalker έγραψε:Πέτρο σοβαρά τώρα, κέρδισε ένα καραμούφα πέναλτι, οκ, εσύ αν ήσουν οπαδός της παρί θα τα χρέωνες στη διαιτησία;
Εγώ θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω για ένα χρόνο. Ποια παρί ρε πστμ, ποια ομάδα του κ@λου, που πήγε με 4-0 κι έπαιξε σαν τον αστέρα ραχούλας; Θα πρέπει να αυτοκτονήσουν ομαδικά, τόσο λίγοι και μηδαμινοί ήταν.
Τέτοια ντροπή.
Ειναι 4-1 στο 90. Προλαβαινε για 2 γκολ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Εσυ απο βεροια λογω διαιτητη δε νικησες; Δε προλαβαινες να βαλεις αλλο, για 1 φαση;![]()
Εγω με τη σκατομαδα αυτη ειμαι εμπαθης, ναι, μετα απο το παιχνιδι-παρωδια Τσελσι-Ουεφαλονα το 2008-9 με τα ΤΕΣΣΕΡΑ (4) πεναλτι που δεν ειχε δωσει. Η με τη καρατια του Βαλντες πχ που κοντεψε να σκοτωσει τον Ν'Ντοι και το εδωσε επιθετικο, με με με...
Μαλλον δε τα θυμασαι καλα φιλε Ντεσπεραντο... Ξαναδες το ματς
Οχι τιποτα, αλλα το εχω δει μπολικες
- V-olakiotis
Δείτε τη φάση του πρώτου πέναλτι καλύτερα και προσέξτε το κεφάλι του αμυντικού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο βοηθός μπορούσε να δει την παράβαση.
PAOK for ever.
PAOK for ever.
V-olakiotis έγραψε:Μέχρι το 87 ο μεγάλος Νευμαρ ηταν αλλού, όταν εμφανιστηκε έγραψε ιστορία...Visca el Βarca!
PAOK for ever.
ε όχι και "μεγάλος" ο νειμάρ ρε συ βολακιώτη...
νυφίτσα είναι ο τύπος
Αντε να σε γλυτωσω και το ψαξιμο, για τα 2 σου τα ματια μονοdesperando έγραψε: μιλας για το παιχνιδι που σκαψατε το γηπεδο μπας και τους κερδισεται?
[youtube]vQwlTr2dPEw[/youtube]
Το πρωτο πεναλτι παιζει να ειναι απ τα χειροτερα ολων των εποχων. Για οσκαρ ειναι. Το δευτερο δεν το ειδα.
Εδω εισαι nothupgetsos έγραψε:https://www.reddit.com/r/soccer/comments/5yatxy/barcelona_51_paris_sg_neymar_penalty_901_call/
Και κανα πιο διεθνες σχολιο μη λετε μονο εμενα εμπαθη
Τι το έβαλες αυτό τώρα για να τσατιστούμε 2 φορές?pgetsos έγραψε:Αντε να σε γλυτωσω και το ψαξιμο, για τα 2 σου τα ματια μονοdesperando έγραψε: μιλας για το παιχνιδι που σκαψατε το γηπεδο μπας και τους κερδισεται?![]()
[youtube]vQwlTr2dPEw[/youtube]
Ήμουν κ στη Μαδρίτη τότε