10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Ειναι ματς που σε διαρκεια δε νοκιζω κανενας να ξεχώρισε απλα ειχε μια εντυπωσιακή στιγμή στο τελος ο τρίχας κ ξεχώρισε
- Petros1988
- Παλαιολόγος
ακριβωςjoshua έγραψε:Αν ο Καμπος και οσοι εχουν αγωνιστει πισω απο το φορ φετος ειχαν μια φυσιολογικη συγκομιδη γκολ για την θεση τους,τωρα θα ημασταν πρωτο φαβορι για τον τιτλο.
δυστυχως ισχυει εν μερει...απο την αλλη δεν ξερεις πως θα αντιδρουσε το συστημα σε κατι τετοιο...joshua έγραψε:Αν ο Καμπος και οσοι εχουν αγωνιστει πισω απο το φορ φετος ειχαν μια φυσιολογικη συγκομιδη γκολ για την θεση τους,τωρα θα ημασταν πρωτο φαβορι για τον τιτλο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δηλωθηκε οτι θα εκτισει την ποινη του με τη Λαρισα,στο οποιο θα λειπει για τον ιδιο λογο και ο Τσιμιροτ.
- ΑποστόληςΑ
Η πρώτη εκτίμηση για Τζάλμα
ινπαοκ - 12. Μαρτίου 2017 20:40 Νίκος Τοσκίτσης
Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο πρώτο ημίχρονο ο Τζάλμα Κάμπος, που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα απουσιάσει και απο άλλον αγώνα του Δικεφάλου.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αγκολέζος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους.
Καλύτερη διάγνωση θα υπάρξει την Δευτέρα όταν και θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.
ινπαοκ - 12. Μαρτίου 2017 20:40 Νίκος Τοσκίτσης
Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο πρώτο ημίχρονο ο Τζάλμα Κάμπος, που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα απουσιάσει και απο άλλον αγώνα του Δικεφάλου.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αγκολέζος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους.
Καλύτερη διάγνωση θα υπάρξει την Δευτέρα όταν και θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.
- ΑποστόληςΑ
Θλάση ο Τζάλμα!
ινπαοκ - 13. Μαρτίου 2017 20:18 Μάνος Τσαλγατίδης
Ο Τζάλμα Κάμπος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.
Ο Αγκολέζος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Δευτέρα 13/3 και το αποτέλεσμα αυτών δεν ήταν ευχάριστο για τον προπονητή του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς.
Ο 30χρονος εξτρέμ υποφέρει από θλάση πρώτου βαθμού στον ισχνό προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 15 ημέρες.
Αυτό σημαίνει πως ο Τζάλμα θα χάσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την Κυριακή 19/3 και ότι θα επανέλθει μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
Θα επανέλθει στον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 5 Απρ, αφού στον αγώνα ΠΑΟΚ - Λάρισα (Κυριακή 2 Απρ) θα εκτίσει την ποινή των καρτών.
ινπαοκ - 13. Μαρτίου 2017 20:18 Μάνος Τσαλγατίδης
Ο Τζάλμα Κάμπος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.
Ο Αγκολέζος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Δευτέρα 13/3 και το αποτέλεσμα αυτών δεν ήταν ευχάριστο για τον προπονητή του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς.
Ο 30χρονος εξτρέμ υποφέρει από θλάση πρώτου βαθμού στον ισχνό προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 15 ημέρες.
Αυτό σημαίνει πως ο Τζάλμα θα χάσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την Κυριακή 19/3 και ότι θα επανέλθει μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
Θα επανέλθει στον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 5 Απρ, αφού στον αγώνα ΠΑΟΚ - Λάρισα (Κυριακή 2 Απρ) θα εκτίσει την ποινή των καρτών.
Νομίζω η πρώτη μεταγραφή που πρέπει να ψάχνουμε για το καλοκαίρι είναι στο δεξί εξτρεμ
- hasio_john
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Κανονικά πρέπει να το ρόστερ να έχει δύο εξτρέμ από κάθε πλευρά και να μην βαφτίζουμε τον κάθε Μυστα, Πέλκα, Warda ως εξτρέμ. Βέβαια έχουμε και τον Jairo...Meteos έγραψε:Νομίζω η πρώτη μεταγραφή που πρέπει να ψάχνουμε για το καλοκαίρι είναι στο δεξί εξτρεμ
Από τις πρώτες μέρες έδειξες πως είσαι απάτη. Ήσουν τυχερός με το γκόλ με τον Άγιαξ και λίγο κατάφερες να ξεγελάσεις τον κόσμο. Αλλά όλα φαίνονται με το καιρό.
Δε ξέρω σε τι ομάδα έπαιζες πριν αλλά ξέρω πως για μεγάλες ομάδες με στόχους απλά δεν κάνεις γιατί είσαι πολύ παρτάκιας παίκτης.

Δε ξέρω σε τι ομάδα έπαιζες πριν αλλά ξέρω πως για μεγάλες ομάδες με στόχους απλά δεν κάνεις γιατί είσαι πολύ παρτάκιας παίκτης.

-
Φτάσαμε Απρίλιο κι ακόμα δεν έχει καταλάβει ο Ίβιτς ότι ο Κάμπος δεν κάνει ούτε για Football League. Είναι το πιο ακίνδυνο extrem που έχω δει εγώ στον ΠΑΟΚ.