Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Θεωρώ πως ο γαβρος πρεπει να παρει και τον Χαβο τώρα. Ιδιαίτερα συμπαθής ο Μάκης, αλλα δεν μπορω να ξεχάσω το πρωτοσέλιδο του ''φωτός'' την επομένη της εξάρας στις Σέρρες: Με Χάβο και με Βούζα, έγινε χαβούζα!!!

είναι σε τρελό πανικό, βγήκαν και τα big guns στη φόρα, βομβαρδισμός από σανό, πάρτε σανοοοοοοοο
Νίκος Χατζηνικολάου
Οσοι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού επικρίνουν ανοήτως τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρακαλούνται πρώτον να κάνουν μια πρόχειρη καταμέτρηση των τίτλων που κατέκτησε η ομάδα επί των ημερών του.Δεύτερον να θυμηθούν τι έπαθε ο Παναθηναϊκός όταν ορισμένοι αμφισβήτησαν την ιστορική του ηγεσία,δηλαδή τη διοίκηση Βαρδινογιάννη.Και τρίτον να αναλογισθούν το στοιχειώδες: Η ομάδα παραμένει ισχυρή και διεκδικεί με αξιώσεις όλους τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...
Νίκος Χατζηνικολάου
Οσοι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού επικρίνουν ανοήτως τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρακαλούνται πρώτον να κάνουν μια πρόχειρη καταμέτρηση των τίτλων που κατέκτησε η ομάδα επί των ημερών του.Δεύτερον να θυμηθούν τι έπαθε ο Παναθηναϊκός όταν ορισμένοι αμφισβήτησαν την ιστορική του ηγεσία,δηλαδή τη διοίκηση Βαρδινογιάννη.Και τρίτον να αναλογισθούν το στοιχειώδες: Η ομάδα παραμένει ισχυρή και διεκδικεί με αξιώσεις όλους τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...
-
ron-swanson
Τωρα εγραψε ο Καραπαπαρας οτι θα βγαλουν ολα τα οικονομικα στοιχεια της ΠΑΕ γαυρος στην φορα για να μην τους κραζει ο Σπυροπουλος και ο Βεργης!
Αντε και ενα 3μπαλο απο την Μπεσικτας και την Πεμπτη το βραδυ θα παιζουν φαπες μεταξυ τους.
Αντε και ενα 3μπαλο απο την Μπεσικτας και την Πεμπτη το βραδυ θα παιζουν φαπες μεταξυ τους.
όχι όχι, ένα 0-0 με την μπεσίκτας, άστους να έχουν ελπίδες για την ρεβανς. Να κάνουν συντήρηση με τον ατρόμητο την κυριακή και γκέλα 
- Sick Bastard
Σε άλλα πολύ σοβαρά νέα, ο
Όλοι
Σαστισμένοι
Φωνάζουνε
ΠΑΟΚ
ανακοίνωσε ζημιές 10 εκατομμυρίων.
Να σας πω ακόμα, ότι χθες, η Μόνικα Μπελούτσι κι εγώ, αφού κάναμε μια βολτίτσα στην παραλία, καταλήξαμε στο Urban για το ποτάκι και μετά σπίτι μου, όπου κάναμε τρελό σεξ, μέχρι και κώλο έδωσε.
Όλα αυτά αλήθεια παιδιά, να, κάνω σταυρό και κυκλάκι, όχι μαλακίες.
Όλοι
Σαστισμένοι
Φωνάζουνε
ΠΑΟΚ
Να σας πω ακόμα, ότι χθες, η Μόνικα Μπελούτσι κι εγώ, αφού κάναμε μια βολτίτσα στην παραλία, καταλήξαμε στο Urban για το ποτάκι και μετά σπίτι μου, όπου κάναμε τρελό σεξ, μέχρι και κώλο έδωσε.
- ΑποστόληςΑ
Η Μπεσίκτας θα έρθεο καβλωμένη για να ξεσκίσει .. Αυτά από όσα μου μεταφέρουν Τούρκοι γνωστοί.GoMaRoS έγραψε:όχι όχι, ένα 0-0 με την μπεσίκτας, άστους να έχουν ελπίδες για την ρεβανς. Να κάνουν συντήρηση με τον ατρόμητο την κυριακή και γκέλα
Αποστόλη διάβασα σε ένα αρδοδημοσίευμα ότι τάχα μου θέλει 9 μύρια το χρόνο για μισθούς προπονητών και λοιπών υπαλλήλων.
Λάθος δουλειά κάνουμε, μήπως να στέλναμε κανά βιογραφικό στο κυρ Σάββα; Λογικά ακόμα και οι καθαρίστριες πρέπει να κατεβάζουν κανά δεκάρικο το μήνα μίνιμουμ.
Λάθος δουλειά κάνουμε, μήπως να στέλναμε κανά βιογραφικό στο κυρ Σάββα; Λογικά ακόμα και οι καθαρίστριες πρέπει να κατεβάζουν κανά δεκάρικο το μήνα μίνιμουμ.
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα αυτή συντηρεί πολύ κόσμο: διαιτητές, στελέχη της επο, δικαστικούς κλπ.
- GiorgosAtha
Πιστεύω πως η μεγάλη απάτη/πλυντήριο είναι στο κομμάτι των εξόδων για ερασιτέχνη, ακαδημίες, "φιλανθρωπίες" κλπ.
Καλά μη χαίρεσαι, χθες είχε τσουλου κ την έκλασα, για να ζηλέψω τα έκανε. Αλλά κ σήμερα παίζει ο ΠΑΟΚ οπότε μπούλο πες τηςSick Bastard έγραψε:Σε άλλα πολύ σοβαρά νέα, ο
Όλοι
Σαστισμένοι
Φωνάζουνε
ΠΑΟΚ
- Sick Bastard
sorry φίλος, από χθες σ έχει ξεχάσει, βασικά έχει ξχάσει και τ όνομά της το γκομενάκι 
Στειλ' την να την διαβασω
για να ερθει στα ισα της..
για να ερθει στα ισα της..