A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03-19:30, NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
GoMaRoS

Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ, 12/03, 19:30, NS1

Δημοσίευση από GoMaRoS »

από τα πιο χαλαρά διπλά

[youtube]SBv2Mm7bZnE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Στο ποδόσφαιρο καλός η κακός παίζουν πολύ περισσότερα ρόλο από το ροστερ. Αλλά η ΠΑΟΚΑΡΑ μας είναι σε αρκετά καλό μομέντουμ και παρά την σχετικά μειωμένη ποδοσφαιρική απόδοση νομίζω ότι ψυχολογικά είματσε καλά όπως καλά θεωρώ πως είναι και τα αποδυτήρια μας.Έχουμε έναν πολύ δουλευταρά προπονητή που διαβάζει τα ματς και πιστευώ πως με την κούλα θα παραταχθεί ώς εξεις
ΓΛΥΚΟΣ(με ? λόγο πολλαπλών λαθών)
ΜΑΤΟΣ ΒΑΡΕΛΑ ΚΡΕΣΠΟ ΛΕΟΒΑΤΣ
ΚΑΝΙΑΣ ΤΣΙΜΙΡΟΤ
ΤΖΑΛΜΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΕΝΡΙΚΕ
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
Το ματς το θεωρώ 1-2 ή 1-3
Η κουλα θα αντέξει ένα ημίχρονο 1-1 αλλά στο δεύτερο θα τους νικήσουμε
Ο Γαύρος θα χάσει άλλους 2 βαθμούς από τον ατρόμητο και 3 από τον βαζελο τώρα εάν γίνει ντερμπυ το πρωτάθλημα δεν το ξέρω αλλά για μένα φέτος είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα έπρεπε να είχαμε ήδη προσπεράσει τον γαυρο αλλά ας όψετε ατυχία και κόρακες κυρίως στο καραϊταβλι.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Η νικη ειναι μονοδρομος αν θελουμε να διατηρησουμε τις ελαχιστες ελπιδες μας για τιτλο ή να τερματισουμε οσο το δυνατον πιο κοντα απο τον γαυρο. Η δευτερη πιθανοτητα δεν ειναι χωρις αντικρυσμα. Διοτι αν στο τελος του πρωταθληματος βρισκομαστε εστω στο μειον 3 θα ειμαστε ανεπισημα πρωταθλητες!

Επισης μια ενδεχομενη νικη θα δειξει οτι ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει επιπεδο για τα καλα και δεν υπολογιζει απο εδρες και αντιπαλους.

Κατα τη γνωμη μου οι πιθανοτητες για το τελικο αποτελεσμα ειναι υπερ μας. Οι μοναδικες προκλησεις που καλουνται να αντιμετωπισουν οι παιχτες μας ειναι να καταφερουν να ξεπερασουν τους κακους εαυτους τους και το εχθρικο κλιμα που θα αντιμετωπισουν στην χαβουζα καθως θεμα συγκρισης των δυο ροστερ δεν μπορει να τεθει σε καμια περιπτωση.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:Ξερος ασσος για πολλους και διαφορους εξωαγωνιστικους λογους .
Στο μυαλο μου εισαι,....

Οσο και αν δεν μου αρεσει σαν ΠΑΟΚτσης αυτο που λες......δυστυχως θα συμφωνησω....
.....για πολλους και διαφορους """"" εξωαγωνιστικους"""". λογους θα μας "" χειρουργησουν"""με το βαμβακι.....

Υ.Γ.οταν αλλαξουν τα "" κοζια"" στην ΕΠΟ τοτε και μονο τοτε θα παψουν ( για παντα. θελω να. πιστευω)...
....... οι "" διαφοροι εξωαγωνιστικοι λογοι"""....
Μεχρι τοτε..
....υπομονη....σε 2 μηνες τελειωνει το εργο...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

GoMaRoS έγραψε:από τα πιο χαλαρά διπλά

[youtube]SBv2Mm7bZnE[/youtube]
Γεωργιάδης πολύ καλός όπως και όλη η ομάδα..... Λυμπε θεατρινος
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ας αρχίσουμε το σεντόνια απ αυτο το μεστό και σωστό τόστ:
obanebane έγραψε:Αφηστε τα μεγαλα λογια,παιζουμε με τη μοναδικη αηττητη στην εδρα της ομαδα της κατηγοριας.
Επι Χιμενεζ εχουν κανει καλα παιχνιδια στο ΟΑΚΑ,εννοειται οτι ειμαστε καλυτερη ομαδα αλλα οι αλλοι παιζουν με το πιστολι στον κροταφο.
Το παιχνιδι θα ειναι φωτια,τετοια ματς χτιζουν το χαρακτηρα της ομαδας που η αληθεια ειναι δεν ειναι και πολυ δυνατος μεχρι τωρα στα ντερμπι.
Ελπιζω η νικη επι του γαυρου να μας δωσει αλλη ψυχολογια και σε συνδιασμο με την ανεση που μας δεινει η διαφορα των 6 ποντων να μπουμε και να τους κανουμε μια μεγαλοπρεπεστατη κηδεια.
Πολυ σημαντικο να ανοιξουμε το σκορ,δε γυρναει μετα το ματς το πολυ πολυ να κατσει στο Χ.
Πολυ κακη η παραδοση μας εκει μεσα,γενικα το ΟΑΚΑ χωρις να ειναι εδρα ειναι το πιο καταραμενο γηπεδο για εμας.
Μακαρι να μην ξαναπαιξουμε ποτε εκει και οπως ξαναεγραψα αν με το καλο παμε στον τελικο πρεπει να κανουμε οτι ειναι δυνατον να μην γινει το παιχνιδι εκει.
Ας το διανθίσουμε με ένα ακόμα ωραίο τόστ:
Aureliano Buendia έγραψε:Όσον αφορά το πρωτάθλημα, θεωρώ πως θα εξακολουθήσουμε να έχουμε ελπίδες, μέσα από συνδυασμό απώλειας βαθμών του δαφνομπουκωμένου με Ατρόμητο και δικής μας νίκης στο ΟΑΚΑ. Εν ολίγοις, θεωρώ ότι γενικότερα οι ελπίδες μας είναι απειροελάχιστες. Όσο χάλια και να είναι οι βοθρολιμανίσιοι, με συσπείρωση, αλλαγή caoch κι αν χρειαστεί με οτιδήποτε άλλο, θα κάνουν τα στοιχειώδη και θα το πάρουν. Πέρα από το ματς με βάζελο, δεν έχουν κάτι άλλο τρομερό στο πρόγραμμά τους. Τώρα, αν πάει στο -6 η διαφορά μετά από την αγωνιστική που έρχεται, ε τότε, δεν γίνεται να μην αρχίζεις να ελπίζεις στα σοβαρά, έστω και χαμηλόφωνα.

Το ματς, όμως, είναι τρομερά σημαντικό στο δικό μου το μυαλό και ελπίζω να είναι και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μας (του προπονητή μας θα είναι σίγουρα, αλλά ελπίζω να μεταδοθεί και στους παίκτες)
Είναι μεγάλη ευκαιρία για μία επίδειξη ισχύος
Είναι μεγάλη ευκαιρία να στείλεις την κούλα στα τάρταρα, διότι αν χάσουν, κινδυνεύουν στα σοβαρά να μείνουν εκτός πλέι οφ
Είναι μεγάλη ευκαιρία να δώσεις μεγάλη χαρά στον κόσμο, διότι, κακά τα ψέματα, είμαστε τρομακτικά στερημένοι από τέτοιου είδους διπλά (οι παραδόσεις με πρασινοκίτρινους εκτός έδρας είναι αποκαρδιωτικές)
Είναι μεγάλη ευκαιρία να δείξεις την ισχύ σου ενόψει κυπέλλου.

Από εκεί και έπειτα, θεωρώ ότι είναι τρομερά υπερβολικό να λέμε ότι υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των ρόστερ. Είμαστε καλύτεροι, το πιστεύω προφανώς και εγώ, αλλά ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Η κούλα, όπως και η γριά, θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια, ας ελπίσουμε οτι δεν θα κατέβουμε με δαντέλες εμείς.
Αν προηγηθούμε κιόλας, θα τους φορτώσουμε με αδιανόητο άγχος.

Γαμήστε τους ρε να φουσκώσουμε από περηφάνια και γαμήστε και τον βάζελο σε 4 Κυριακές.
Να πέφτει η πούτσα σύννεφο, να τους κάνουμε αγνώριστους.

υγ: παίδες, νυσάφι με το -3. Ασχέτως αν το θεωρεί κάποιος μαγκιά ή αστοχία, το ξέρουμε εδώ και πόσο καιρό. Ας μην αυτό-τσιτωνόμαστε άδικα, η κατάσταση είναι όπως είναι και έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό. Γνώμη μου είναι ότι ορθώς πράξαμε πέρσι, αλλά γενικά και κάποιος να μην το πιστεύει (απολύτως δεκτό) είναι ανούσιο να το αναφέρουμε κάθε 3 και λίγο.

κι ας ξεστρώσουμε τώρα όλο το κρεβάτι:
Διαφωνώ πως το ματς με το γαύρο είναι η σηματοδότηση της νέας εποχής, η απαρχή της κατάρρευσης και τέτοια.
Το πρόβλημα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ πως και πότε θα κερδίσουμε τον γαύρο, ειδικά στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ τον έχει νικήσει τις περισσότερες φορές (μέσα έξω) απ όλες τις άλλες ομάδες, στο κύπελλο με επαναληπτικό στην Τούμπα, ο γαύρος δεν έχει περάσει ποτέ, δύο γενιές φιλάθλων γαλουγήθηκαν με τπιο στανταρ άσσο της χρονιάς, έχει τη χειρότερη ήττα στην ιστορία του από εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι η Νέμεσις του γαύρου, τέλος.

Το ζήτημα είναι τι κάνουμε μετά το ματς (κάθε χρονιά). Θα μας πιάσουν τα διαόλια αν τα θυμηθούμε.
Οπότε, εγώ λέω κάτι άλλο. Από τώρα και μέχρι το τέλος θα φανεί η ''σηματοδότηση της νέας εποχής''.
Τώρα είναι που καίει κάθε μπάλα, αν πάμε στο ΟΑΚΑ με το πρώτο 20λεπτο του προχθεσινού θα χάσουμε.
Και αυτό το ματς, όμως, εξαρτάται από εμάς. Πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα. Το άλλο είναι η νίκη. Πρέπει η ομάδα να κυνηγήσει λυσσαλέα το απίθανο. Εφτά στα εφτά. Όσο μπορεί, ότι μπορεί.

Και κάτι άλλο. Αφήστε τους ''εξωαγωνιστικούς λόγους'' σαν φτηνή δικαιολογία για το χρονικού ενός ''προαναγγελθέντος θανάτου''. Τέλος με αυτές τι θεωρίες συνωμοσίας, αληθινές καρικατούρες και κατάλοιπα του βόθρου των ερτζιανών της πόλης. Πας, παίζεις την ωραία μπάλα που ξέρεις και μπορείς να παίξεις και τέλος.
Θα σε σφάξουν; Ας σε σφάξουν. Θα ξεφτιλιστούν κάνοντάς το; Θα δικαιώσουν τον Σαββίδη 100%.
Win-Win. Αφήστε αυτά τώρα.

Τελευταίο για το -3.
Το ξαναγράφω, αν δεν γινόταν τα περυσινά, δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα τώρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ολοσωστος ο sick για τους εξωαγωνιστικους λόγους που αναφέρθηκαν από τον Κατ.
Ο Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του,αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή με τη διαιτησία είναι κατάκτηση του ΠΑΟΚ και του προέδρου του,και οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΟΚ είναι μηδαμινή θυσία (έστω και αν χαθεί ο τίτλος με 3 βαθμούς διαφορά ) μπροστά σε μια καθαρή διαιτησία που δεν θα ελέγχεται από κανέναν.
Αλλάζει το πράγμα παλικάρια,το ξέρω ότι οι παλιές καραβανες είναι δύσκολο να το αποδεχθούν γιατί έχουν δει τα μάτια τους πολλά,αλλά όλα οδηγούν σε ένα πρωτάθλημα που θα το παίρνει η καλύτερη ομάδα όπως γίνεται σε όλα τα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους.
Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε πολύ κοντά σε ένα καθαρό πρωτάθλημα.
Θα εμπιστευτώ και θα ακολουθήσω τα λόγια του Ιβάν και θέλω από όλους να προσπαθήσετε να βγάλετε από το μυαλό σας αυτά που στο παρελθόν γίνονταν και φάνταζαν φυσιολογικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Για να παρουμε πρωταθλημα πρεπει να κερδισουμε ΟΛΑ τα ματς και ο γαυρος να μην παρει 5 νικες,η 4 νικες και 2 ισοπαλιες.

Πρακτικα απιθανο.Η ομαδα πρεπει να μπει για να κερδισει την ΑΕΚ για να μπει με αλλον αερα και στα πλευ οφ,αλλα και στα 2 ντερμπι των ημιτελικων.Ενα διπλο στο ΟΑΚΑ θα δειξει σε ολους πως ο ΠΑΟΚ ειναι οντως ετοιμος για μεγαλα πραγματα
Sick Bastard έγραψε: Και κάτι άλλο. Αφήστε τους ''εξωαγωνιστικούς λόγους'' σαν φτηνή δικαιολογία για το χρονικού ενός ''προαναγγελθέντος θανάτου''. Τέλος με αυτές τι θεωρίες συνωμοσίας, αληθινές καρικατούρες και κατάλοιπα του βόθρου των ερτζιανών της πόλης. Πας, παίζεις την ωραία μπάλα που ξέρεις και μπορείς να παίξεις και τέλος.
Θα σε σφάξουν; Ας σε σφάξουν. Θα ξεφτιλιστούν κάνοντάς το; Θα δικαιώσουν τον Σαββίδη 100%.
Win-Win. Αφήστε αυτά τώρα.

Τελευταίο για το -3.
Το ξαναγράφω, αν δεν γινόταν τα περυσινά, δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα τώρα.
Επισης μια γενικη παρατηρηση σχετικα με το bold,αληθεια δεν εχετε κουραστει να λετε οτι αν σε σφαξουν θα ξεφτιλιστουν?

Εχετε δει ποτε στην ιστορια να επιρεαζεται τιποτα απο δημοσιο ξεφτιλικι περαν απτις συζητησεις των καφενειων και τις εφημεριδες? Τοσα ξεφτιλικια εχει φαει ο γαυρος και ακομα εδω μας κανει πλακα.Που θα ειναι το win-win σε μια σφαγη? Δεν λεω πως θα γινει σφαγη στο ΟΑΚΑ ουτε το πιστευω,αλλα αν σε σφαξουν αυτοι θα παρουν τους ποντους και εσυ θα εχεις μερικες μερες δικαιωσης στα καφενεια και τις φυλλαδες.Δεν μου φαινεται και πολυ win αυτο.

Καθε σφαγη ειναι κακο και μονο κακο,δεν μπορει να βγει κατι καλο απο μια διαιτητικη σφαγη στην Ελλαδα.Σε καποια αλλη χωρα μπορει να εβγαινε κατι καλο γιατι θα υπηρχαν ισως κρατικοι φορεις για να ελεγξουν τι παιχτηκε στο συγκεκριμενο ματς η τι παιζει γενικοτερα με τη διαιτησια,αλλα τοσα χρονια δεν εχετε βαλει μυαλο σχετικα με την Ελληνικη πραγματικοτητα

Οποτε ασχετως τι θα γινει στο ματς με ΑΕΚ,ας ευχηθουμε να μπει διαιτητης αντιστοιχως με τον προχτεσινο στην Τουμπα γιατι τα πραγματα θα ειναι δυσοιωνα παλι
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μιλάω για τις δηλώσεις Σαββίδη και μόνο.
Είμαστε μόνοι μας. Αν υπάρξει σφαγή (που δεν πιστεύω ότι θα γίνει) θα δικαιωθεί ο Σαββίδης και θα συσπειρωθεί ο κόσμος νομίζω και μεταξύ μας και με τον Σαββίδη.
Οπότε win win σ αυτό το ζήτημα.
Εδώ γυρίσαμε πιο δυνατοί απ την σφαγή του Παππά πέρυσι τέτοιο καιρό, εδώ θα κωλώσουμε;

Γι αυτό κι αναφέρω ότι δεν θα πρέπει να πλέκουμε σενάρια για τα ματς πριν τα ματς που και δεν προσφέρουν τίποτα
και τα ταιριάζουμε έτσι ώστε να μας συμφέρουν πάντα ανεξαρτήτως έκβασης. Δεν υπάρχει πια καμία ανάγκη γι αυτό, όχι επειδή άλλαξαν τρελά πράγματα θεσμικά, αλλά επειδή έχει μπει το νερό στ αυλάκι αγωνιστικά.

Αυτό έλεγα πάντα. Η μόνη απάντηση στην όποια εξωαγωνιστική αλητεία είναι η αγωνιστική πειστική απάντηση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:Ολοσωστος ο sick για τους εξωαγωνιστικους λόγους που αναφέρθηκαν από τον Κατ.
Ο Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του,αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή με τη διαιτησία είναι κατάκτηση του ΠΑΟΚ και του προέδρου του,και οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΟΚ είναι μηδαμινή θυσία (έστω και αν χαθεί ο τίτλος με 3 βαθμούς διαφορά ) μπροστά σε μια καθαρή διαιτησία που δεν θα ελέγχεται από κανέναν.
Αλλάζει το πράγμα παλικάρια,το ξέρω ότι οι παλιές καραβανες είναι δύσκολο να το αποδεχθούν γιατί έχουν δει τα μάτια τους πολλά,αλλά όλα οδηγούν σε ένα πρωτάθλημα που θα το παίρνει η καλύτερη ομάδα όπως γίνεται σε όλα τα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους.
Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε πολύ κοντά σε ένα καθαρό πρωτάθλημα.
Θα εμπιστευτώ και θα ακολουθήσω τα λόγια του Ιβάν και θέλω από όλους να προσπαθήσετε να βγάλετε από το μυαλό σας αυτά που στο παρελθόν γίνονταν και φάνταζαν φυσιολογικά.
Τα ιδια ελεγες και το καλοκαιρι και σου λεγα.....και μετα ηρθαν οι Αρετοπουλοι.
Και περσι οταν το πρωταθλημα ειχε ηδη κριθει, στα υπολοιπα παιχνιδια μια χαρα σε πηγε η διαιτησια. ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τα ίδια έλεγα έχεις δίκιο,απλά για να εξασφαλίσει και το φετινό πρωτάθλημα η Ε.Ο έγινε η τελευταία προσπάθεια να μείνει ο Χάρος στη θέση του με την αναβολή των εκλογών και όπως είδαμε όλοι τα κατάφερε.
Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα έχουν μπει σε ένα σωστό δρόμο,το επιβεβαίωσε και ο Ιβάν.
Στην τελική αν ακόμα πιστεύουμε ότι δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα μετά από όλα όσα έχουν γίνει,τότε δεν αξίζει να ασχολούμαστε.
Εγώ θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά κάτι θα αλλάξει.
Όπως πολύ καλά ξέρετε δεν είναι εύκολο να πέσει μια σπείρα η οποία έχει εδραιωθεί για δεκαετίες με την ανοχή του κράτους.
Αυτοί οι κυβερνώντες έδειξαν ότι θέλουν,όταν το κράτος θέλει,μπορεί κιόλας.
Αυτή είναι η γνώμη μου,σωστή λάθος θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπανε δεν αρκει να πεσει ο χοντρος.Πρεπει ν α εξασφαλισθει οτι δε θα υπαρξει ο επομενος.Ο τιγρης τον εσκισε το χοντρο και περσι και φετος .τι οφσαιτ που δεν εδωσε τι κοκκινες στο γαυρο.Ουτε στα ονειρα μας εμεις.Ο χοντρος μπορει και να πεσει το θεμα ειναι οτι περιμενει αλλος απο πισω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αποτι φαίνεται ότι και να γράψω δεν αλλάζεις γνώμη, δεκτό και σε ένα βαθμό λογικό.
Θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

NIKOS_PAOK04 έγραψε: ΓΛΥΚΟΣ(με ? λόγο πολλαπλών λαθών)
ΜΑΤΟΣ ΒΑΡΕΛΑ ΚΡΕΣΠΟ ΛΕΟΒΑΤΣ
ΚΑΝΙΑΣ ΤΣΙΜΙΡΟΤ
ΤΖΑΛΜΑ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΕΝΡΙΚΕ
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
μλκς... τι ενδεκαδα ειναι αυτη!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Δεν προλαβα να γραψω στο τοπικ με τον gay λογω ενος σοβαρου προβληματος υγειας που λιγο ελειψε να μου στερησει την οραση απο το ενα ματι ηταν εξαιρετικα ευχαριστο να μαθαινω τα ευχαριστα για την νικη επι των σιχαμενων απαλυνοντας τον πονο απο θαλαμο του νοσοκομειου. Τελος καλο ολα καλα για ολους .
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ! :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”