Paokmania Τράπεζα Αίματος

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

Είμαστε τρομεροί!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είχε τρομερή επιτυχία η συνάντηση!!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!!!!!!!

Να ευχαριστήσω τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα!
TOSS και ilion!!!!
Επίσης να ευχαριστήσω και τον apaikto$.

Για όλους τους άλλους που μπορούσαν αλλά δεν ήρθαν, ελπίζω να ήρθαν στις ρετσίνες.
Σε αυτά είμαστε όλοι πρώτοι.

Απλά εγώ καταντάω ΓΡΑΦΙΚΟΣ.

Συγχαρητήρια σε
aparadektos
VAGGT
GASH
predrag
danis
KAMINIA
TOSS
ilion
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

Παιδιά, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την κίνηση του PAOKMANIA, η οποία δεν έτυχε ανάλογης ανταπόκρισης.
Απλά, τον τελευταίο καιρό άκουσα πολύ κόσμο να ψάχνει για αίμα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Ας δέίξουμε την ευαισθησία μας σε αυτό το θέμα.
Δεν χρειάζεται να την πατήσουμε οι ίδιοι για να καταλάβουμε την αξία της κίνησης του site.

Απλά ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι σαν site τα παιδιά έχουν ευαισθητοποιηθεί και σε άλλους τομείς και αξίζουν συγχαρητήρια.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ PAOKMANIA!!!
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ PAOKMANIA ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SITE.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ mail ΣΤΟ paokmaniagraimodosia@yahoo.gr

ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΙΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ
Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ.
ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ?
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ μέσα!
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει και να δώσει αίμα. Καλό είναι να είναι και μέλος του PAOKMANIA γιατί πιστέψτε με είμαστε μία πολύ ωραία παρέα όποτε βρισκόμαστε.
Για καλύτερη οργάνωση θα πρότεινα όσοι είναι από Θεσσαλονίκη και μπορούν το Σάββατο το πρωί στις 10 στην πύλη του Ιπποκρατείου από την Κωνσταντινουπόλεως.
Όσοι εκτός Θεσσαλονίκης δεν μπορούν το Σάββατο, ας έρθουν την Κυριακή το πρωί στις 10 στο ίδιο σημείο.

Σας παρακαλώ μόνο να ενημερώσετε όσοι έρθουν είτε Σάββατο είτε Κυριακή για καλύτερη οργάνωση.

Ελπίζω αυτή τη φορά να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότεροι και καινούριοι και να δείξουμε το πρόσωπο του κάθε φίλου αυτής της ιδέας που λέγεται ............................
ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ λέω να το κάνουμε το πράμα όλοι Κυριακή στις 10 .. θα είμαστε που θα είμαστε 3-4 άτομα, γιατί να χωριστούμε κιόλας σε δύο μέρες;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μπράβο και τα σέβη μου σε όλα τα παιδιά πω θα είναι εκεί. Σας συγχαίρω όλους!!! Μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ παρόν.

Μπράβο PAOKMANIA!!! Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι ανθρωπιστής και ΠΑΌΚΙ.
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

Platon καλά θα ήταν να μπορούσαμε να μαζευόμαστε όλοι μαζί και να οργανώνουμε τέτοιες κινήσεις πολύ καλύτερα.
Πάντως να ενημερώσω για άλλη μία φορά ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει από όπου κι αν βρίσκεται αρκεί να δηλώσει στο κέντρο αιμοδοσίας ότι αιμοδοτεί για την τράπεζα αίματος του PAOKMANIA που εδρεύει στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το άρθρο της αιμοδοσίας στην κεντρική σελίδα.
Για απορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να στείλετε mail στο
paokmaniagraimodosia@yahoo.gr

Εγώ μόλις γύρισα από το Ιπποκράτειο όπου κι έδωσα σήμερα. Αύριο Κυριακή θα είμαι κι εγω με όσους έρθουν στο Ιπποκράτειο. Καλό είναι να δείξουμε ότι παραμένουμε άνθρωποι στην εποχή που ζούμε ,
γιατί
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ άκυρος για αύριο .. σήμερα έχουμε τον χορό Ποντίων φοιτητών Θεσσαλονίκης, οπότε αύριο δεν παίζει να δώσω αίμα!
Θα δώσω μέσα στην εβδομάδα αν είναι μόνος μου ..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Φιλε vosis...

Μένω στη Γερμανία και δεν ξέρω κατά ποσο μπορεί αξιόπιστα να γίνει η αιμοδοσία από εδώ. Φοβάμαι ότι το αίμα θα πάει χαράμι και θα μου το φάνε οι Γερμανοί. Έστειλα ήδη ένα Email στα παιδιά και ρώτησα τι μπορεί να γίνει.

Αν γνωρίζεις κι εσύ κάτι επ' αυτού η κάποιος άλλος από τα παιδιά του forum θα ήμουν ευγνώμων για κάθε διευκρίνηση.
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

Φίλε Platon δυστυχώς μόνο όσοι είναι εντός Ελλάδος μπορούν να συμμετέχουν.
Οι Έλληνες του εξωτερικού δεν μπορούν να συμμετέχουν.
Από όσο γνωρίζω δηλαδή δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Πάντως αν θέλεις κι επειδή όλη αυτή η κίνηση που κανουμε έχει σκοπό να αφυπνίσουμε συνειδήσεις, μήπως ξεκινήσουμε στη Γερμανία μια τράπεζα αίματος για τους Έλληνες της Γερμανίας που είστε πάρα πολλοί.

Να το ψάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και ξανα επικοινωνούμε.

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Άβαταρ μέλους
vosis

Δημοσίευση από vosis »

ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΡΘΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ .
ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΝΩ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΕ
FREE
VAGGT
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ NEPTUNEGR ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΠΠΛΩΜΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ ΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Thx, Admin Team

NORTHERNER

Δημοσίευση από NORTHERNER »

aparadektos έγραψε:To paokmania.gr έδωσε χθες μία φιάλη αίματος που ήταν τόσο πολύ αναγκαία σε μία 19χρονη κοπέλα φίλη πολύ καλού φίλου μας παοκτσή. Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ, από μένα αλλά κυρίως από την οικογένεια της κοπέλας, προς τους συντελεστές και απλούς φιλάθλους του paokmania, για τη βοήθεια που προσέφεραν να συμπληρωθούν οι απαιτούμενες φιάλες αίματος, ούτος ώστε να πραγματοποιηθεί η εγχείρηση .
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Απ' τον Ιούλιο και μετά θα γίνετε να δώσω αίμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”