ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
1%
Μάτος
1
1%
Βαρέλα
2
1%
Μαλεζάς
12
7%
Κρέσπο
6
3%
Τσίμιροτ
20
11%
Σάκχοφ
55
31%
Ουάρντα
25
14%
Τζάλμα
1
1%
Ενρίκε
5
3%
Πρίγιοβιτς
44
25%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
1%

Σύνολο ψήφων: 175

Dimg4

Re: ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εναν παιχταρα αντικαμπος, εναν παιχταρα χαφ επιβλητικο και εναν τερματα. 11αδατους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δειτε την παρακαμερα του ματς...
Απιστευτο...
Μονο τον Ενρικε που εμαθε απταιστα ελληνικα :o :o βλεπεις και καταλαβαινεις τι τρελα επικρατει σε αυτην την ομαδα.

Επισης προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως λεει ο Στελαρας στο δοκαρι του Φαραω..
"Τι εβγαλε ρε μ@λ@κ@??" ή
"Τι εκανε ρε μ@λ@κ@"...
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sekeris4 έγραψε:Το μηνυμα το στελνεις εντός αγωνιστικου χωρου και όχι με τα πανιά.Οι οπαδοι θα αναφερθουν στα οπαδικα.Ακομα κι αυτό σας πειραξε...
οχι σεκερις, δε με πειραξε. και εγω το τραγουδησα μια δυο φορές. αλλα το θεμα ειναι οτι οταν εχεις τετοια ματς που ο κοσμος δεν ειναι και ολοι..πετσια ξερω γω ή να μαθουν το σύνθημα το καινούριο :mrgreen: κτλ, θέλει μια...προσαρμογή. τουλάχιστον οκ, πες το πχ είτε στις καθυστερήσεις, μετά το εμείς μαζί για μια ζωή, ή σε καποια φαση που οκ δεν θα βγαλει και τους άλλους απο το ...ρυθμό.

ελπίζω να είμαι κατανοητός σε αυτό που λεω.

παντως ο συντονισμός μεταξύ των δυο στα κάγκελα ήταν έτη φωτός καλύτερος απο αυτός με τη σάλκε και σίγουρα βοήθησε και η μάζωξη που έγινε. 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gman90 έγραψε:καλημερα ,μετα το τσατ αποφασισα να κανω και λογαριασμο στο φορουμ,μεγαλη διαφορα ποιοτητας στην επιθεση των 2 ομαδων ο ποιο αθλιος γαυρος απο την εποχη που βγηκε 5ος
Καλώς όρισες και εδώ, gman!

Τις προάλλες ο Σάββας μας αφιέρωσε (σε εμάς, τους ΑΕΚτσήδες και τους βάζελους) τη πρόκριση επί της Osmanlispor... Χθες έπρεπε να αφιερώσει κάποιος τη νίκη μας στους οπαδούς του γαύρου ή στον Σάββα...
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

[quote="sourmenetes"]Αν σκεφτει κανεις οτι μεσα σε ενα ημ.μπορουσαμε να χουμε σχετικα ευκολα 3 γκολ,αναρωτιεσαι ευλογα αν παιζαμε ομοια σε ολο το ματς.

Επισης οπως ολοι λεμε εχουμε δει και καλυτερο ΠΑΟΚ.
Φαντασου...[/quote
sourmenetes Η Ενσταση που εχω εγω γενικα,χωρις να είμαι προπονητης ομως,ειναι η τοποθετηση και η επιλογή των παιχτων από τον Ιβιτς.Δηλαδη δεν μου αρεσει το πολύ και συνεχες ανακατεμα στην ομαδα γιατι πιστευω ότι ακομα δεν μπορει να αντεπεξελθει σε κατι τετοιο η ομαδα.Για μενα βαστας το συστημα και την βασικη 11αδα σταθερη και απλα προσαρμοζεσε σε κάθε παιχνιδι και με το αναλογο ροτεσιον.Δεν λεω ότι ο Κρεσπο πχ δεν μπορει να παιξει αριστερο μπακ,λεω ότι όμως δεν είναι δουλεμενο ουτε στη προετοιμασια,ουτε με τους υπολοιπους συμπαιχτες του,πχ Ενρικε,και ετσι δεν ρολαρει καλα η ομαδα.Θελεις ας πουμε δοκιμες κ αλλαγες,οκ.Αλλα σιγα σιγα και όχι ολες μαζι και σε συνεχομενα παιχνίδια.1-2 τσαφ και μπορει να ειμαστε και στο -3 τωρα,και με αβανταζ στην ισοβαθμια,γιατι να κανουμε δωρα.
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

Ευχαριστώ για το καλοσωρισμα ρομαν,μακάρι να πάει και στους 4 του εουροπα ο γαυρος για να αφήσει το προταθλημα,αλλα ομάδα με μεγάλη έλλειψη ποιότητας πλέον ο γαυ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αν πάει ο γαύρος στους 4 του Europa, θα μας τα ζαλίζει για καμιά εικοσαετία, και όχι άδικα. Εσύ σαν οπαδός τι θα προτιμούσες για τον Π.Α.Ο.Κ., πρωτάθλημα ή final 4 Europa League;;
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

paokovios1974 έγραψε:@naso66 αυτο με την διαλυση της ομαδας απο τον ιβιτς με πειραξε,το θεωρω επιεικως υπερβολη.
Και μενα δεν μου αρεσε η εμφανιση εως το 30,προφανως οι παικτες εχασαν την ψυχραιμια τους απο την γκελα του γλυκου.
Ο τζαλμα ηταν ο λογος που πηραμε μπρος.Πηρε την μπαλα τσαμπουκα και ορμησε να σκοραρει,ασχετα αν δεν σκοραρε...πηραμε μπρος.
Καναμε ΕΥΚΟΛΑ το 2-0 και εκει που λες θα τον διασυρω τον κωλογαυρο, πηγαινεις σε αναγκαστικη αλλαγη ενρικε.
Στη συνεχειο ο βλανταν οντως προτιμησε να κλειδωσει την νικη απο το να την διευρινει, εξ ου και η χρησιμοποιηση κατσε στον καμπος.
Κι ομως παρολαυτα...παλι θα εγραφε τριμπαλο αν δεν σταματουσε η κωλομπαλα ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΦΕΤΟΣ...στο δοκαρι(Ειμαστε πρωτοι με διαφορα στα δοκαρια ΠΑΟΚ εισαι :mrgreen: )
ΥΓ... Ουαρντα,εισαι πολυ ΠΑΟΚ ρε παλικαρε μπραβο σου.
ΥΓ 2 ...Βλανταν Μιχελ,πορτα εξοδου για να μην ξεχνιομαστε
ΟΚ Ενταξει,λαθος η εκφραση μου.Ισως επειρεασμενος από το τελευταιο διάστημα που η ομαδα δε τραβάει καλα,εβλεπα πολύ πιθανο το σεναριο στραβης και το εκφρασα λαθος.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Μπράβο στην ομάδα για την ψυχωμένη εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη. Η απόδοση δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, κυρίως στο α ημίχρονο, αλλά σ ένα ντέρμπι είναι λεπτομέρειες αυτά. Τώρα οφείλουμε να μη μείνουμε σ αυτή τη νίκη, να την ξεχάσουμε από σήμερα κιόλας αν γίνεται, και να ρίξουμε στο βάρος στα επόμενα παιχνίδια που είναι πολλά και δύσκολα, υπάρχει το κύπελλο κι όσες ελπίδες έχουμε για πρωτάθλημα, κι αν γίνει λάθος θα είναι μοιραίο. Να μην ψηλώσουμε πάλι, γιατί όσες φορές το κάναμε προσγειωθήκαμε ανώμαλα.
Κατά τ άλλα, το χτεσινό παιχνίδι μου δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά εννοείται που δείξαμε σ όλο τον κόσμο το πραγματικό πρόσωπο του πρωταθλητή καρνάβαλου, στενοχώρια από την άλλη γιατί με λίγη προσοχή στον καλοκαιρινό σχεδιασμό και σε μερικά παιχνίδια με τα λιμά του πρωταθλήματός μας θα ήμασταν πρώτοι και δεν θα το χάναμε με τίποτα αυτό το πρωτάθλημα. Που με βάση το υλικό των ομάδων το αξίζουμε 100%.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τα νέα έφτασαν μέχρι και την Ισπανία!

Original size

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ο μπουγατσοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έφτιαξε μπουγάτσα με ...γαύρο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του γαύρου

Εικόνα

Μετά από τη χθεσινοβραδινή εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί το γαύρου το διαδίκτυο ξεσάλωσε όπως ήταν φυσικό. Την παράσταση έκλεψε ωστόσο ο Φίλιππος Μπαντής, ένας τεχνίτης μπουγατσοποιός που έχει κατάστημα στην οδό Παναγίας Φανερωμένης και που για να πανηγυρίσει τη νίκη του Δικεφάλου έφτιαξε μπουγάτσα με ...γαύρο όπως βλέπετε στην εικόνα γράφοντας για λεζάντα: "Μπουγάτσα με γαύρο! Ανάρπαστη έγινε σήμερα. sold out"

Όπως φαίνεται βέβαια η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ ωστόσο έκλεψε τις εντυπώσεις. Άλλωστε όπως λένε και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας: Τι άλλο θα βάλουν πια μέσα στην μπουγάτσα οι Θεσσαλονικείς;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενα θα σας πω επειδη εχω μερικους φιλους γαυρους. Τους εχουμε κανει ΠΟΥΤΑΝΑ.... Σκοτωνονται μεταξυ τους, βριζουν χοντρο, αλλοι μπεντο αλλοι μεταξυ τους
Αυτο ειναι κερδος. Παρτους το πρωταθλημα ρε γαμω και γυρνα τους σε πετρινα χρονια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4 έγραψε:Ενα θα σας πω επειδη εχω μερικους φιλους γαυρους. Τους εχουμε κανει ΠΟΥΤΑΝΑ.... Σκοτωνονται μεταξυ τους, βριζουν χοντρο, αλλοι μπεντο αλλοι μεταξυ τους
Αυτο ειναι κερδος. Παρτους το πρωταθλημα ρε γαμω και γυρνα τους σε πετρινα χρονια
Εγώ θα έλεγα να παραλείπονται αναφορές σε θηλυκά ... συγγενικά τους πρόσωπα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

RoMaN έγραψε:Τα νέα έφτασαν μέχρι και την Ισπανία!

Original size

Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

εισαι μεγαλο παλικαρι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”