13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
μπαλα πηρε μουφα φαουλ ηταν νομιζω. απο αυτα που μοιυ επαν δλδ γιατι ειπα οτι πολυ ματς χθες δεν ειδα... 

Α ρε ψυχάρα. Και ψιλοαργός είσαι, και ψιλοαμπαλέισον, αλλά δεν υπάρχει παίκτης του ΠΑΟΚ που να δικαιούται περισσότερο κάποιο τίτλο με αυτήν την ομάδα.
Μακάρι του χρόνου να το ζήσεις
Μακάρι του χρόνου να το ζήσεις
- back in black
- navigator11
Πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση!giapas έγραψε:Δείχνεις ότι στις θέσεις τις άμυνας , η σοβαρότητα είναι το μεγαλύτερο προσόν.
Χωρίς να έχεις κάποιο χαρακτηριστικό που αξίζει να μνημονευτεί , δείχνεις πολύτιμος για τα ματς που αγωνίζεσαι.
Σπάνια θα δεις γκέλα , σπάνια θα δεις χαζή ενέργεια , σπάνια θα κάνεις κάτι λιγότερο από αυτό που μπορείς. Μεγάλη υπόθεση αυτό.
Στον αντίποδα έβλεπα το Βαρέλα. Είναι εικόνα, που ψαρώνει τον αντίπαλό , είναι φάτσα που λες ώπα τι πάω να κάνω εδώ. Δυνατός, αλτικός , γρήγορος. Μέχρις εδώ καλά. Σε κάποια φάση στο πρώτο ημίχρονο νομίζω, η μπάλα παίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας κι έχει βγει να καλύψει. Κάνει ένα τάκλιν , κατά τη γνώμη μου κακή επιλογή και δίνει στον αντίπαλο στημένο σε πολύ καλή θέση. Αν δε κάνω λάθος έφαγε και κίτρινη. Τη φάση δε τη ξαναείδα , αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι θα μπορούσε απλά να πάει σε τζατζάρισμα ή να καλύψει το χώρο και να μη δώσει στον αντίπαλο χώρο για τη σέντρα. Αντί για αυτό , πήγε σε τακλιν με όλη τη δύναμη και τη φόρα. Ενστικτωδώς.
Είμαστε τυχεροί που έχουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Άλλωστε ένας έξυπνος και σταθερός Βαρέλα στην Ελλάδα θα ερχόταν μόνο διακοπές.
Κι ένας αλτικός , δυνατός και γρήγορος Μαλεζάς πάλι για διακοπές θα ερχόταν μόνο.
- hasio_john
Την στιγμή που έκανες τον σταυρό σου και κάθε σου κύτταρο βροντοφώναζε ΠΑΟΚ, εγώ προσωπικά ανατρίχιασα και δάκρυσα! Συγκλονιστική στιγμή, αλλά εξίσου συγκλονιστική και η εμφάνισή σου! Στελάρα συνέχισε έτσι...
- Sick Bastard
Την τεράστιά του καρδιά, λίγοι έχουν.giapas έγραψε: Χωρίς να έχεις κάποιο χαρακτηριστικό που αξίζει να μνημονευτεί , δείχνεις πολύτιμος για τα ματς που αγωνίζεσαι.
.
h

- hasio_john
Δόξα τω Θεω έλεγε...hasio_john έγραψε:Την στιγμή που έκανες τον σταυρό σου και κάθε σου κύτταρο βροντοφώναζε ΠΑΟΚ, εγώ προσωπικά ανατρίχιασα και δάκρυσα! Συγκλονιστική στιγμή, αλλά εξίσου συγκλονιστική και η εμφάνισή σου! Στελάρα συνέχισε έτσι...
Συγκίνηση
SM-G935F
όντως , είχε αποτυπωθεί στο προσωπό του όλο αυτό το συναίσθημα που είναι δύσκολο να το εξηγήσεις.hasio_john έγραψε:Την στιγμή που έκανες τον σταυρό σου και κάθε σου κύτταρο βροντοφώναζε ΠΑΟΚ, εγώ προσωπικά ανατρίχιασα και δάκρυσα! Συγκλονιστική στιγμή, αλλά εξίσου συγκλονιστική και η εμφάνισή σου! Στελάρα συνέχισε έτσι...
-
- Mr Ξερόλας 2019
++hasio_john έγραψε:Την στιγμή που έκανες τον σταυρό σου και κάθε σου κύτταρο βροντοφώναζε ΠΑΟΚ, εγώ προσωπικά ανατρίχιασα και δάκρυσα! Συγκλονιστική στιγμή, αλλά εξίσου συγκλονιστική και η εμφάνισή σου! Στελάρα συνέχισε έτσι...
Αυτο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ μου.
Απλά σκέψου τι έχει περάσει απέναντι στον γαύρο...pilotos έγραψε:Δόξα τω Θεω έλεγε...hasio_john έγραψε:Την στιγμή που έκανες τον σταυρό σου και κάθε σου κύτταρο βροντοφώναζε ΠΑΟΚ, εγώ προσωπικά ανατρίχιασα και δάκρυσα! Συγκλονιστική στιγμή, αλλά εξίσου συγκλονιστική και η εμφάνισή σου! Στελάρα συνέχισε έτσι...
Συγκίνηση
SM-G935F