Καλα εσυ ειδες καλο τον Καμπος...Sick Bastard έγραψε:Μπορούμε αρκεί να έχουν μία λογική συνέχεια.

Καλα εσυ ειδες καλο τον Καμπος...Sick Bastard έγραψε:Μπορούμε αρκεί να έχουν μία λογική συνέχεια.
αλλα εν τελει. ΦΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΦΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥ Σ@ΒΒΑ ΤΟ ΚΟΛΑΡΙ.nasos66 έγραψε:Και εγω γουστάρω που βγαζεις γουστα και εσυ και ολοι μας.Το ποστ το εγραψα όμως στο ημιχρονο του αγωνα που τα γουστα από το χαος και όλα οσα μπορουσαν να συμβουν ητανε πολύ κοντα.Και τα προηγουμενα αποτελέσματα και η αποδωση της ομαδας αφηνε πολλα περιθωρια για στραβη.eorptol1 έγραψε:Κριτική είναι το άσε ιβιτς να παίξει η ομάδα την μπάλα της πριν την διαλύσεις;![]()
να με επιτρέψεις να είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και ναι ειμασταν κακοί στο πρώτο 30 λεπτό.... Αλλά μετά βγάλαμε γούστα.... Ο βλανταν θα δει γιατί ειμασταν κακοί.... Εγώ βγάζω γούστα με την επιβλητική νίκη που με την σουταρα του ουαρντα μπορούσε να είναι θρίαμβος
Ο Κάμπος ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις.joshua έγραψε:Καλα εσυ ειδες καλο τον Καμπος...Sick Bastard έγραψε:Μπορούμε αρκεί να έχουν μία λογική συνέχεια.
Αυτο σου ειπα;;;nasos66 έγραψε:Ρε sourme εσυ τα βλέπεις όλα καλα?Δηλ εχτες στο πρωτο δεν ελεγες αμαν μην κατσει καμια στραβη?Δε βλέπεις την ομαδα να θελει αλλα να μη μπορει το τελευταιο διάστημα?Το ότι εσυ το λες πρόβλημα στο μυαλο των παιχτων,εγω δεν μπορω να το λεω πρόβλημα καπου αλλου?πχ στο μυαλο του προπονητη?η καπου αλλου?Δεν πρεπει να κανουνε κριτικη και να εκφράζουμε τους προβληματισμους μας για την ομαδα?sourmenetes έγραψε:Κατσε ρε μεγαλε γιατι νομιζω οτι τα λες οπως θες.nasos66 έγραψε: Κοιτα τη βλεπω.1 Ότι δεν επαιξε η ομαδα καλα,2 ότι αν έτρωγες γκολ στο πρωτο,μπορει να μην επαιρνες ουτε το χ,και μπορει μεχρι και να ησουνα με τη Τουμπα κλειστη για 3-4 αγωνιστηκες,και 3 ότι υπαρχουνε θεματα διαχειρισης στην ομαδα,που ναι μεν μπορει να φτιαξουνε,αλλα για μενα υπαρχουνε.Και εξηγω,με τη Σαλκε η ομαδα κατεβηκε με συστημα που δεν το ειχε δουλεψει ολη τη χρονια και εγινε ένα 0-3 μεσα στη Τουμπα.Με τη Ξανθη το 0-1 μπορουσε και 0-2,απο τη Σαλκε και μετα γενικα δεν παιζουμε καλη μπαλα ενώ υπαρχει ένα θεμα με παιχτες(βλεπε πχ Μπισεσβαρ,αλλαγη στο 20)αλλα και με παιχτες να παιζουνε σε άλλες από τις κανονικες τους θεσεις.Πχ λεει ο Ιβιτς ότι εβαλε τον Κρεσπο αριστερα για λογους τακτικης.Δηλ ο αριστερος μπακ που εχουμε δεν κανει?και κανει ο στοπερ?Και αυτό από ποτε εγινε?Τωρα ξαφνικα?
Θα ητανε ευκολο να γραψω μπραβο και όλα καλα αλλα για μενα δεν είναι όλα καλα.Οταν βλεπω κατι που είναι κατά τη γνωμη μου καλο το γραφω,και το ιδιο κανω και κριτικη όταν πιστευω ότι κατι δε παει καλα.
Αν θελεις γραψε τη γνωμη σου και πες για πιο λογο πρεπει στο δευτερο μισο της σεζον να παιζουνε παιχτες σε άλλες θεσεις από τις κανονικες τους?Πχ ο κακος,κατα πολους Καμπος να παιζει 2ρο φορ,η ψευτοδεκαρι.Δεν εχει Μυστα,Πελκα,Μπισεσβαρ και Ουαρντα για εκει?
Με το ιδιο συστημα επαιξες και εξω με τη Σαλκε και την πατησες.αρα δε θεωρω πως ηταν προβληματικο το συστημα.
Απο που θα γινοταν 0-2 με την Ξανθη μη εχοντας ουσιαστικη ευκαιρια η Ξανθη;;;
Επισης δες λιγο με τα 3 σεντερ μπακ χθες αν ειχες προβλημα στα στημενα.και χθες κερδισε παρα πολλα στημενα ο γαυροα.σιγουρα ο λεοβατς θα προσφερε παραπανω επιθετικα αλλα και η λυση κρεσπο ειχε λογικη.δε λεω οτι ειναι η ιδανικη αλλα εχει βαση.
Ειναι πολυ ευκολο να λες γιατι να παιζω με ψευτοδεκαρι και τα οσα λες.χθες επιθετικα κατεβασε οτι πιο καλο και πιο δυνατο σε τρεξιματα.ο μπισεσβαρ κοπηκε λογω λιγοτερων τρεξιματων,αρα σωστα μπηκε ο ουαρντα.
Με την αλλαγη καμπος-ουαρντα πηγαμε καλυτερα.
Η ομαδα σιγουρα δεν παιζει τοσο καλα αλλα επαιζε για πολλους μηνες στα κοκκινα και λογικο να κανει μια κοιλια.αυτο ομως που λειπει ειναι η ηρεμια στο μυαλο των παικτων.εκει ειναι το ολο προβλημα στα 3-4 τελευταια ματς.