ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά οκ είπαμε να στηρίζουμε , αλλά οχι να λέμε ότι η ομάδα έπαιξε μπάλα σήμερα.
Σας παρακαλώ πολύ δηλαδή.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ και η απόδοση στο πρώτο 25λεπτο ήταν απαράδεκτη.
Μετά απλώς ισορρόπησε και προφανώς αυτό μεταφράστηκε σε νικη, αφού απλούστατα όλη τη χρονιά βλέπουμε ότι είμαστε ανώτεροι απ το γαύρο.
Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι απογοητευμένος σήμερα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση και ΠΑΡΑ το ντεφορμαρισμα, σήμερα ειδα απαράδεκτα πράγματα σε μία ντουζίνα φάσεις όπου αντί να βγούμε στην κόντρα, ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ τη μπάλα σαν ανήμποροι.
Μετά απλώς ισορρόπησε και προφανώς αυτό μεταφράστηκε σε νικη, αφού απλούστατα όλη τη χρονιά βλέπουμε ότι είμαστε ανώτεροι απ το γαύρο.
Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι απογοητευμένος σήμερα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση και ΠΑΡΑ το ντεφορμαρισμα, σήμερα ειδα απαράδεκτα πράγματα σε μία ντουζίνα φάσεις όπου αντί να βγούμε στην κόντρα, ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ τη μπάλα σαν ανήμποροι.
Πολυ ικανοποιημενος απο την αμυντικη εμφανιση στο Β. Οτι γιομα, στημενη κτλ απο γαυρο αντιμετωπιστικε ευκολα και σωστα. Μετα απο καιρο τελειωσε ματς εχωντας με αφησει με αυτοπεπιθηση και σιγουρια για την αμυνα μας.
Πολυ καλος Βαρελα σημερα.
Παθιασμενος Σακχοφ, τα εδωσε ολα.
Αιντε να γινει εφαλτηριο αυτη η νικη για νεο σερι.
ΥΓ. καλες οι νικες επι του γαυρου αλλα για να μιλάμε για "θετικο" πρόσημο απο την τριαδα των ματς με γρια-γαυρο-αεκ, χρειαζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μη χασεις απο την ΑΕΚ.
Επιτελους βδομαδα μεχρι το επομενο ματς!
Πολυ καλος Βαρελα σημερα.
Παθιασμενος Σακχοφ, τα εδωσε ολα.
Αιντε να γινει εφαλτηριο αυτη η νικη για νεο σερι.
ΥΓ. καλες οι νικες επι του γαυρου αλλα για να μιλάμε για "θετικο" πρόσημο απο την τριαδα των ματς με γρια-γαυρο-αεκ, χρειαζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μη χασεις απο την ΑΕΚ.
Επιτελους βδομαδα μεχρι το επομενο ματς!
- sourmenetes
- Moderator
Κατσε ρε ρειν...rainmaker έγραψε:Παιδιά οκ είπαμε να στηρίζουμε , αλλά οχι να λέμε ότι η ομάδα έπαιξε μπάλα σήμερα.
Ναι στο πρωτο ειμαστε πολυ μετριοι αλλα παραβλεπεις παρα πολλα πραγματα στο δευτερο ημιχρονο.
Μλκ έχετε πολύ πλάκα!!!
Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με σχόλια για τον ΠΑΟΚ που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και εσείς κλαίγεστε.
Αλλάξτε ομάδα
Αφιερωμένο
https://youtu.be/WS4G2B8-8E4
SM-G935F
Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με σχόλια για τον ΠΑΟΚ που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και εσείς κλαίγεστε.
Αλλάξτε ομάδα
Αφιερωμένο
https://youtu.be/WS4G2B8-8E4
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 05 Μαρ 2017, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά το 30' ήμασταν αυτοί που πρέπει και νικήσαμε δίκαια.
Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα στα μεγάλα ματς,ευτυχώς σήμερα δεν πληρώσαμε το λάθος του Γλυκου.
Με την επιστροφή του Κανιας η ομάδα θα παίξει πιο ορθολογικά και θα κόψει κωλους.
Τέλος καλό όλα καλά.
Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα στα μεγάλα ματς,ευτυχώς σήμερα δεν πληρώσαμε το λάθος του Γλυκου.
Με την επιστροφή του Κανιας η ομάδα θα παίξει πιο ορθολογικά και θα κόψει κωλους.
Τέλος καλό όλα καλά.
Σωστό,στο β'ημασταν τακτικά άψογοι στο αμυντικό κομμάτι
Υπόψιν ο άντρας της ντορας ήταν στην Τούμπα και ήρθε με το πούλμαν του gay.......
Ο κουλης απάντησε στον Ιβάν;;;
SM-G935F
Ο κουλης απάντησε στον Ιβάν;;;
SM-G935F
Σαρακοστή με γαυρο τηγανητό α λα Σέρβα. Πιστεύω πως είναι σωστο να συμπληρωθεί στην κεντρικη...
- NIKOS_PAOK04
Οταν έρχετε το χωριο με ρετσο μανθατη και ανδρουτσο και ρομαο φιγκειρας και εσυ του βάζεις 2 μόνο δίνοντας του και την αίσθηση ότι μπορεί να διεκδηκήση κάτι στα πρώτα 20 λεπτά τοτε λοιπόν τους έχεις κάνει χάρη.
Αυτή η τιποτενια ομαδούλα ήταν για 5 γκολ και σε νορμαλ απόδοση τόσα θα τρώγανε !!!!
Τώρα μου την δινει περισσότερο ο αρετόπουλος στο τηγάνι γιατί μόνο με αυτό το ματς θα ήμασταν στο -2 και δεν χαναμε το πρωτάθλημα με τίποτα ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΤΣΙΝΟ ΤΙΤΛΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 120% ΓΙΑ MVP ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ

Αυτή η τιποτενια ομαδούλα ήταν για 5 γκολ και σε νορμαλ απόδοση τόσα θα τρώγανε !!!!
Τώρα μου την δινει περισσότερο ο αρετόπουλος στο τηγάνι γιατί μόνο με αυτό το ματς θα ήμασταν στο -2 και δεν χαναμε το πρωτάθλημα με τίποτα ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΤΣΙΝΟ ΤΙΤΛΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ 120% ΓΙΑ MVP ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ

έλεος ρε ρέιν...rainmaker έγραψε:Παιδιά οκ είπαμε να στηρίζουμε , αλλά οχι να λέμε ότι η ομάδα έπαιξε μπάλα σήμερα.
Η ομάδα , όπως είναι πασιφανές, ξαναμοντάρετε, με την επιστροφή Κάνιας θα αλλάξουν πολλά και θα ακολουθήσουν εμφανίσεις ανάλογες και καλλίτερες με πριν από 20 μερές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος logios την Κυρ 05 Μαρ 2017, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνώμη μου πως ο Ρέιν έχει απόλυτο δίκιο....δυστυχώς. Αλλο νίκη άλλο όμως παίξαμε μπάλα.
- sourmenetes
- Moderator
Μπορουσαμε να ημασταν πολυ καλυτεροι νομιζω,αλλα η πιεση που λες επαιξε μεγαλο ρολο.obanebane έγραψε:Μετά το 30' ήμασταν αυτοί που πρέπει και νικήσαμε δίκαια.
Τέλος καλό όλα καλά.
Βροχοποιε είσαι υπερβολικός, η ομάδα δεν απειλήθηκε καθόλου εκτός της φάσης του Γλυκου.
Να κοιτάμε την συνολική παρουσία της ομάδας, οκ ήταν νευρικό παιχνίδι αλλά κερδίσαμε δικαιοτατα.
Μπήκαμε πολύ μουδιασμένα και μέχρι το 30' ήμασταν κακοί,στη συνέχεια είμαστε αρκετα ανώτεροι κερδίζοντας με καθαρό σκορ.
Να κοιτάμε την συνολική παρουσία της ομάδας, οκ ήταν νευρικό παιχνίδι αλλά κερδίσαμε δικαιοτατα.
Μπήκαμε πολύ μουδιασμένα και μέχρι το 30' ήμασταν κακοί,στη συνέχεια είμαστε αρκετα ανώτεροι κερδίζοντας με καθαρό σκορ.
- aspromaura ioannina
Μαλλον ορισμενοι εχετε εθιστει στις εποχες που παιζαμε πολυ καλη μπαλα με το γαυρο, μας εσφαζε ο διαιτητης και φευγαμε με 0 ποντους! Ελεος ρε παιδια!ειπαμε να εχουμε υψηλες απαιτησεις απο την ομαδα αλλα μη φτασουμε και στα ακρα. Ας χαρουμε για μια μερα και απο αυριο βλεπουμε!