tasso85 έγραψε:φιλε πλοηγε!
μην τρελαινεσαι ετσι ρε φιλε, χουμορ κανουμε και η περιπτωση του Παναη -δεν μπορει παρα να συμφωνεις κι εσυ - προσφερεται για τρελη καζουρα
εμπαθεια ομως ποτε, ενας οπαδος και μαλιστα φανατικος οπως εγω, δεν μπορει εξ ορισμου να εχει εμπαθεια για τους παικτες της ομαδας, ψαξε στα σχολια μου επαναλαμβανω, κριτικη 1 φορα για Γλυκο και μια φορα για Κιτσιου σε 7+ χρονια
εμπαθεια εχουν πχ το αντιΠΑΟΚ-ληκι ραφτοπουλος και γενικοτερα αντιΠΑΟΚ αρδ κλπ, εμεις οι οπαδοι κανουμε χιουμορ και ουσιαστικα αυτοσαρκαζομαστε διοτι θεωρουμε ΟΛΟΥΣ τους παικτες εκπροσωπους μας και προεκταση του εαυτου μας, αυτο το επισημαινω γιατι βλεπω οτι μας βαζεις στο ιδιο τσουβαλι και δεν ειναι ετσι καθολου
Έχω διαβάσει τόσα χρόνια από διάφορους εμπαθή σχόλια για πολλούς παίχτες της ομάδας, που δεν είχα στόχο να εξισώσω εσένα με άλλους. Ισως να μη φάνηκε καθαρά από τη διατύπωση αλλά μάλλον ερμηνεύτηκε κάπως διαφορετικά αυτό που έγραψα, με αφορμη το δικό σου ποστ για τον Γλύκο. Παίρνω την ευθύνη για αυτό. Δε διαφωνώ ότι απόρησα κι εγώ με την όλη φάση χτες στο φαουλ.Ο,τι έγινε έγινε όμως, το εκλαμβάνω ως μια ατυχέστατη στιγμή στο πλαίσιο μιας σταθερής γενικά χρονιάς μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι θα επανέλθει την Κυριακή σε νορμάλ ρυθμό ο άνθρωπος και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια σπουδαία νίκη.