28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Το πλασάρισμα στην περιοχή κ η τριπλα πανω στη γραμμή λα τα λεφτα
Ανέβηκε μετα το γκολ
Περιμενουμε κι αλλα τετοια αν θελει να ναι το βασικο οκταρι μας
Ανέβηκε μετα το γκολ
Περιμενουμε κι αλλα τετοια αν θελει να ναι το βασικο οκταρι μας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- aspromaura ioannina
Αυτός δεν είναι Ουκρανός, είναι Μεσογειακός και δεν το ξέρει. Ξεκλείδωσε μετά τον χορό της Πρωτοχρονιάς.
-
Νομίζω ήταν απλα mvp. Ήταν παντού, έκοβε τα πάντα, έσπρωξε, κλώτσησε, πήρε κεφαλιές, μοίρασε παιχνίδι, έβαλε γκόλ. Βαρόμετρο για το κέντρο της Παοκάρας, παίχτης του προπονητή και οχι της κερκίδας.
- PAOK_Antarctica
Τακτικά με κάνεις ευτυχισμένο.
Κάποιες φορές είσαι ποδοσφαιρικό σχολείο.
Είσαι το μοναδικό εσωτερικό μας χαφ που βάζει γκολ, πιθανώς το μοναδικό που πατάει περιοχή και το μοναδικό που παίζει με την μία... σωστά.
Δεν είσαι 6άρι. Το γνωρίζαμε. Δυσκολεύεσαι όταν πρέπει να παίξεις 6άρι και δίπλα σου έχεις τον Τσίμιροτ. Δυστυχώς ο Τσίμι δεν είναι αμυντικά πολύ καλός (δεν είναι Κάνιας για παράδειγμα) και τρέχεις περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την ενέργεια σου καλύτερα.
Αν δεν είχες ελαττώματα δεν θα έπαιζες στον ΠΑΟΚ αλλά σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ όμως είσαι βασικό εργαλείο και πηγή ευτυχίας.
Γουστάρω να σε βλέπω και έχω χρόνια να νιώσω έτσι.

Είσαι το μοναδικό εσωτερικό μας χαφ που βάζει γκολ, πιθανώς το μοναδικό που πατάει περιοχή και το μοναδικό που παίζει με την μία... σωστά.
Δεν είσαι 6άρι. Το γνωρίζαμε. Δυσκολεύεσαι όταν πρέπει να παίξεις 6άρι και δίπλα σου έχεις τον Τσίμιροτ. Δυστυχώς ο Τσίμι δεν είναι αμυντικά πολύ καλός (δεν είναι Κάνιας για παράδειγμα) και τρέχεις περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την ενέργεια σου καλύτερα.
Αν δεν είχες ελαττώματα δεν θα έπαιζες στον ΠΑΟΚ αλλά σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ όμως είσαι βασικό εργαλείο και πηγή ευτυχίας.
Γουστάρω να σε βλέπω και έχω χρόνια να νιώσω έτσι.