Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και σημερινό πρωτοσέλιδο με το ''θέμα'' έτσι για να το εμπεδώσουμε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Θελει το λιμανι--->τακιμια με τον χοντρο που είναι εφοπλιστής
Θελει την αυτοκινητιστικη πιστα σερρων--->τακιμια με τον τζιγκερ που ειναι αυτοκινητιστης
Θελει να ξυσει τα @@ του--->τακιμια με τον μελισσανιδη που εχει το ξυστο
Θελει να μετονομαστει απο τσαρος σε καισαρας της θεσνικης--->τακιμια με τον καισαρη

Καλο θα ηταν καποια στιγμη να βγουν οι αμοιβες των δημοσιογραφων. Ειναι ανά λεξη ανα άρθρο η το payroll ειναι ανά μηνα;
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Δείχνει χέσιμο ξεκάθαρο
και άνοιγμα του χοντρού για το λιμάνι που θέλει ο Ivan! Πλέον μετά και τις εκλογές τους τελευταίους μήνες τα κουκιά δεν βγαίνουν και πάνε να σώσουν ότι σώζεται!
Αυτά είναι τα πράγματα! Η απάντηση του IVAN ήρθε μέσω τις ΠΑΕ που του είπε πάρε τα αρχίδια μου χοντρέ θα σε διαλύσω! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ΑΓΩΓΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν δύο αστυνομικοί και αξιώνουν αποζημίωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό τους κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα. Υπέβαλαν αγωγή διεκδικώντας συνολικό χρηματικό ποσό 70.000 ευρώ για την απώλεια μισθολογικών αποδοχών κατά το διάστημα της ανάρρωσής τους, αλλά και την αποκατάσταση της ηθικής τους βλάβης. Η αγωγή τους αναμένεται να συζητηθεί προσεχώς στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η περυσινή αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού , στη γήπεδο της Τούμπας, στιγματίστηκε από εκτεταμένα επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ (οδηγώντας σε οριστική διακοπή το παιγνίδι), τα οποία εκτός των άλλων είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών υπαλλήλων που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στα μέτρα τάξης. Αμφότεροι χρειάστηκε να νοσηλευθούν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και να απουσιάσουν επί μακρόν από την εργασία τους.

Ο ένας εξ αυτών υπέστη κάταγμα στο πόδι από ρίψη αντικειμένου, για την αποκατάσταση του οποίου χρειάστηκαν χειρουργικές επεμβάσεις και επί πολλούς μήνες παρέμεινε κλινήρης. O δεύτερος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και κινδύνευσε να κατακαεί από αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ, η οποία ρίχθηκε σε αυτόν από αγνώστους οπαδούς κατά την επιχείρηση εκκένωσης του γηπέδου.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και ότι ο προληπτικός έλεγχος που έγινε από τους υπαλλήλους αυτής ήταν απολύτως πλημμελής, με αποτέλεσμα να εισέλθουν στο γήπεδο απαγορευμένα και επικίνδυνα αντικείμενα που οδήγησαν στον τραυματισμό τους.

Εξαιτίας της υπαίτιας αυτής συμπεριφοράς της ομάδας, οι ίδιοι ζητούν την αποκατάσταση της περιουσιακής ζημίας που υπέστησαν από την απώλεια μισθολογικών αποδοχών κατά το διάστημα της ανάρρωσής τους, αλλά και την αποκατάσταση της ηθικής τους βλάβης από τον τραυματισμό τους εν ώρα υπηρεσίας.

Ο δικηγόρος των αστυνομικών Θάνος Χαριστός δήλωσε στη Voria.gr τα εξής: «Η απόφαση οι αστυνομικοί να διεκδικούν πλέον κάθε νόμιμο δικαίωμα από αυτές ή ανάλογες ενέργειες στο μέλλον και από κάθε αθλητική ομάδα, ανήκει στο συλλογικό τους όργανο την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Ο σκοπούμενος τραυματισμός οιουδήποτε εργαζόμενου εν ώρα υπηρεσίας -ακόμα και αυτών που έχουν ως αποστολή την αποτροπή πράξεων βίας- αποτελεί καταδικαστέα πράξη, η οποία επισύρει έννομες συνέπειες για τους υπαίτιους».

«Στον περυσινό αγώνα κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τραυματίστηκαν συνολικά 10 συνάδελφοι εκ των οποίων οι δύο τραυματίστηκαν πιο σοβαρά εντός του γηπέδου. Ο ένας απ' τους αστυνομικούς δεν δύναται να εργαστεί μέχρι σήμερα λόγω του τραυματισμού του. Εμείς ως συνδικαλιστές αστυνομικοί οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους.

Επιτέλους κάποια στιγμή η πολιτεία και όλοι εμείς πρέπει να σταματήσουμε τα επεισόδια και την κακή εικόνα που παρουσιάζεται στα ελληνικά γήπεδα, σχεδόν κάθε Κυριακή. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης θα κινείται νομικά σε οποιοδήποτε ανάλογο περιστατικό συμβαίνει εντός γηπέδου», επισήμανε στη Voria.gr ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Παδιώτης.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.voria.gr/article/agogi-astinomikon-kata-tis-pae-paok-gia-ta-episodia-me-ton-olimpiako
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και τώρα ένα συνθημα που όλους μας ενώνει
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Κωλ*μπατσοι, και λίγα πάθατε.
Όχι θα είστε μόνο καφέ-τυρόπιτα-ξύλο σε μετανάστες και θα πληρώνεστε κι όλας.
Αν δεν σας αρέσει η φάση, παραιτηθείτε και βρείτε καμμιά κανονική δουλειά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Καλά η αστυνομία δεν πληρώνεται από τις εισπράξεις; επίσης πότε ξανάγινε αγωγή αστυνομικών σε άλλο γήπεδο; γιατί τραυματισμοί υπήρξαν πολλοι και χειρότεροι..... Ας τους πληρώσει η αστυνομία από το ποσοστό που παίρνει από τις εισπράξεις..... Τι έγινε βρήκαμε αγελάδα να αρμεξουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 04 Μαρ 2017, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο έλεγχος στην αρχή είναι πάντως αστείος

Είχα μαζί μου Powerbank 350+gr φουλ μεταλλικό γύρο γύρο και αρκετά μεγάλο στη τσέπη του μπουφάν και ο τύπος το έπιασε Και δε ρώτησε καν τι είναι, για τα μάτια του κόσμου έστω
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ale έγραψε:Κωλ*μπατσοι, και λίγα πάθατε.
Όχι θα είστε μόνο καφέ-τυρόπιτα-ξύλο σε μετανάστες και θα πληρώνεστε κι όλας.
Αν δεν σας αρέσει η φάση, παραιτηθείτε και βρείτε καμμιά κανονική δουλειά.
Sick Bastard έγραψε:Και τώρα ένα συνθημα που όλους μας ενώνει
Γαμηστε το μπουστη τον ολυμπιακο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Γ@μηστε τον μπούστη τον ολυμπατσικο!

Η ένωση, βέβαια, των αστυνομικών, όταν έπαιρνε εντολές να προστατεύσει με κάθε μέσο, πολλές φορές και αχρείαστο, τα προκλητικά στρακια του βοθρολίμανου, δε θυμάμαι να είχε ψελλίσει κάτι στο παρελθόν!

Αμε μου στο γεροδι@ολο κοινώς ...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αυτή η αστυνομία έκανε τη μήνυση;

https://facebook.com/story.php?story_fb ... 7097233417
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τους ημιτελικούς στο Κύπελλο δεν τους παίζεις, τους... κερδίζεις! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κέρδισαν, αυτοί του ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να σηκώσουν σαν άντρες το βάρος. Γράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Οι ημιτελικοί, το ίδιο όσο και οι τελικοί, δεν παίζονται. Κερδίζονται. Το δόγμα, το άκουσα πρώτη φορά από τον Φερνάντο Σάντος πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια. Δεν τους παίζεις. Τους κερδίζεις. Άλλη μία φορά, μετά το EURO 2016 όπου ο Πορτογάλος μάστορας το επέδειξε και το δίδαξε σε όλους τους νοκ-άουτ γύρους του τουρνουά, τώρα το βρήκα μπροστά μου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε, τον ημιτελικό. Κέρδισε τον ημιτελικό. Εκανε δικές του, τις στιγμές που ξεχωρίζουν τον νικητή από τον ηττημένο. Όχι με υψηλό ποδόσφαιρο. Ταχείας κυκλοφορίας, αυτοματοποιημένων συνδυασμών, καθαρής τελευταίας πάσας. Αλλωστε την πιο «ποδοσφαιρική» φάση του ματς, την πιο ωραία, ο…ΠΑΟΚ την έβγαλε.

Εκεί, αμέσως μετά το 1-0, με την πάσα του Ουαρντά στο πλάι, με το όβερλαπ του Λέοβατς και το «δέκα στα δέκα» γύρισμα του Κροάτη στο πέναλτι, με το υπερβολικά άστοχο τελείωμα του Πέντρο Ενρίκε που όμως ήλθε ολόσωστα στην καρδιά της δράσης, απαρατήρητος, από απέναντι. Απ’ τη λεγόμενη «αδύναμη πλευρά».

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την παρτίδα, με την επιθυμία. Επειδή «δεν γινόταν αλλιώς». Με τη συγκέντρωση και τον έλεγχο. Με συμπεριφορά αληθινού γηπεδούχου. Με καλή, απρόβλεπτη για τον αντίπαλο, δουλειά στα επιθετικά στημένα. Και με εμφανή ψήγματα τύχης στις απίθανες σπόντες των γκολ.

Στο 1-0 ο Βιγιαφάνιες στέλνει τη μπάλα με κατεύθυνση…έξω από το «Απόστολος Νικολαίδης» κι ο Ουαρντά που κοντράρει, όχι απλώς την κρατάει μες στο γήπεδο, την κάνει να πέσει από ψηλά σε ευαίσθητο σημείο μεταξύ Γλύκου και Ροντρίγκο Μολέντο. Στο 2-0 ο Μ’Πόκου παίρνει τη χειρότερη απόφαση και σουτάρει καταδικασμένος μπροστά στο δίδυμο τείχος Κρέσπο/Μαλεζά, αλλά με την κόντρα και τα φάλτσα η μπάλα περνά πίσω απ’ την πλάτη του Λέο Μάτος, στο πιάτο του Μπεργκ. Τζακ-ποτ!

Ο ΠΑΟΚ «δεν ήταν» στο παιγνίδι, παρά μονάχα σ’ εκείνη τη μία φάση. Μία φάση, πολύ λίγο. Κάτωχρο. Απρόσωπο. Μια διάχυτη αδυναμία, να σηκώσουν σαν άντρες το βάρος ενός ημιτελικού. Οσο να ‘ναι, Μπεργκ/Κουλούρης υπάρχει απόσταση. Είναι, περίπου, σαν Πρίοβιτς/Μολίνς. ‘Η σαν εννιάρι-Λεβαντόβσκι (στην κερκίδα) με εννιάρι-Μίλερ (στο τερέν), όχι ακριβώς ίσα κι όμοια, αργότερα στο Μόναχο. Ενώ Μπεργκ/Πρίοβιτς το έργο «λέει». Μάλλον, θα έλεγε.

Το περιβάλλον-ΠΑΟΚ υπερεκτίμησε, δεν διάβασε, τις νίκες στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Σαν να προτίμησαν, από την ορθή ανάγνωση των συνθηκών, την τεχνητή αισιοδοξία των αποτελεσμάτων. Το βέβαιον είναι ότι ο ΠΑΟΚ διακρίθηκε, πριν. Στη μάχη να γίνει ο τελικός στη Θεσσαλονίκη αντί στην Αθήνα, να μη παίξει ξανά διαιτητής απ’ την Αθήνα, όποιος παίξει να προσέχει μη περάσει πάλι (καμιά καινούργια παγαποντιά) του Λέτο. Από ένα σημείο και μετά, η υπόθεση άρχισε να θυμίζει ψύχωση Αρη με τη Λαμία!

Όλα καλά. Ο…αγώνας, όμως; Ο αγώνας ήταν, ψυχρά, για 1-0. Η ειρωνεία είναι ότι, απ’ το γλίστρημα του Ουαρντά και το άμεσο κλέψιμο του Ζέκα, έγινε 2-0 με καμία (ο τόνος στο «ι», όχι στο τελευταίο «α») παγαποντιά, τούτη τη φορά, του Λέτο. Γυρίζει, στην Τούμπα; Μόνον, ας φτάσει 80’ κι ας είναι 0-0, όσο θα τσουλάει η ρεβάνς δίχως να έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ γκολ. Και με τον Πρίοβιτς, φυσικά, μέσα. Άλλο το πιστόλι, άλλο το νεροπίστολο.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Για τους τελευταίους που έχουν τύψεις..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ

Έχω ζήσει σχεδόν τα πάντα στο ταξίδι μου στο μαγικό κόσμο του Λαου του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και πλούσιο!
Τυχερό γιατί έζησα τόσα που κάποιοι δε θα μπορέσουν ακόμα κι αν ζούσαν επτά ζωές να βιώσουν!

Πλούσιο γιατί οι εμπειρίες που κατάφερα να συλλέξω είναι ένας ανεκτίμητος θυσαυρός!
Νιώθω λοιπόν πως είναι υποχρέωση μου,να ξεκαθαρίσουμε κάτι!

Αν μου ζητούσε κάποιος να προσδιορίσω τον εαυτό μου,θα έλεγα ανεπιφύλακτα ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ! Με την ιδιότητα μου αυτή λοιπόν έχω νιώσει! Έχω χαρεί,έχω πικραθεί,έχω κλάψει από συγκίνηση ή από στενοχώρια! Έχω ξεφύγει από τα όρια,έχω τηρήσει τις αρχές μου,έχω διδαχτεί και έχω καθοδηγήσει!Και φυσικά γνωρίζω πως σκέφτεται ο οπαδός,ανεξάρτητα σε ποιά ομάδα ανήκει!
Θα πω λοιπόν κάτι,που όσοι με γνωρίζετε προσωπικά,ξέρετε ότι το πιστεύω και το εννοώ απόλυτα!

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ,μπορεί υπό προυποθέσεις να βρει πεδίο συζήτησης ακόμη και συμφωνίας,με οποιονδήποτε οπαδό,άλλης ομάδας! Γιατί μπορεί να τους χωρίζουν τα 90 λεπτά ενός αγώνα,ή το Σαββατοκύριακο μιας εκστρατείας ,αλλά υπάρχουν και πράγματα που τους ενώνουν με πρώτο και καλύτερο το ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Με αυτόν τον τύπο που δε θα μπορέσει να συνεννοηθεί ποτέ,ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι αυτός που δηλώνει αντικειμενικός φίλαθλος που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ!

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτοί οι φίλαθλοι είναι κάτι το πολύ ¨ξένο” για μένα!
Τους θεωρώ τουλάχιστον υποκριτές! Και εξηγούμαι:

“Δε το χάρηκα το κύπελλο γιατί το γκόλ ήταν οφ σαϊντ”λέει ο ένας!

“Τί,σαν αυτούς θα γίνουμε κι εμείς;”λέει ο άλλος
“Τέτοιους τίτλους δεν τους έχουμε ανάγκη! Άλλωστε ΠΑΟΚ δε γίναμε από τους τίτλους”συμπληρώνει ο τρίτος συνεχίζοντας το γαϊτανάκι...

Και ερωτώ εγώ, ο οπαδός:
Δηλαδή τι θες να μας πεις ρε μάγκα; Οτι άν έρθει ένας ληστής το βράδυ και μπει μέσα στο σπίτι σου,δε θα αντισταθείς; Θα κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια; Έστω...ότι το δέχομαι,άλλωστε δικά σου είναι τα κλοπιμαία,εσύ αποφασίζεις. Κάνεις λοιπόν αφού σε ξαφρίσανε,τις απαιτούμενες από το νόμο κινήσεις,πας στις αστυνομίες και συνεχίζεις να είσαι απροστάτευτος! Και ο ληστής ξανάρχεται και ξανάρχεται. Το λέει και στους φίλους του και έρχονται κι αυτοί! Όλο και πιο αδίστακτοι και όλο και πιο άπληστοι! Ξανά και ξανά επι 40 χρόνια! Τι κάνεις τότε ρε μάγκα; Τα δοκίμασες όλα!

Πήρες σκύλο,έχτισες πόρτες και παράθυρα και ο ληστής ξανάρχεται! Σε ρωτάω τί θα κάνεις; Θα βρείς μήπως καμμιά δεύτερη δουλειά να κονομάς κάτι παραπάνω,να φτάνουν και για τους ληστές;

Η μήπως θα δηλώσεις αηδιασμένος και θα αποχωρήσεις πηδώντας από το μπαλκόνι,αφήνοντας τον μόνο του με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου;

Κατάλαβες γιατί είσαι υποκριτής; Γιατί και οι δυο μας το ξέρουμε,ότι θα αντιδράσεις!
Θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα του πάρεις πίσω τα κλεμμένα,με όποιο τρόπο μπορέσεις! Αυτή είναι η αλήθεια! Ή μήπως δεν είναι σπίτι σου ο ΠΑΟΚ;

Γιατί έχεις την απαίτηση να κάνει ο ΠΑΟΚ κάτι που ούτε εσύ ο ίδιος δε θα έκανες;

Αυτή είναι,ξέρεις και η μεγάλη μας διαφορά! Εγώ, θέλω ο ΠΑΟΚ στο χορτάρι να βγάζει αυτό που είμαι,ενώ εσύ αυτό που θα ήθελες να είσαι! Αυτό θέλει κι ο κάθε οπαδός από την ομάδα του άλλωστε!

Ξέρεις και κάτι άλλο; Καρφάκι δε μου καίγεται για τη γνώμη σου! Σου το ξεκαθάρισα από την αρχή! Δεν είμαστε ίδιοι! Δε θα έμπαινα καν στον κόπο να σου μιλήσω,αλλά η γνώμη σου αυτή,έχει γίνει σκαλοπάτι για να πατήσουν οι πάντες και να εξαπολύσουν την πιο βρωμερή επίθεση στην ιστορία του ΠΑΟΚ! Πρέπει να σε ξυπνήσω! Είναι χρέος μου! 'Ακου λοιπόν και τη δική μου θέση για τον τελικό:

Στο γήπεδο δεν υπήρχε καθόλου η ΑΕΚ!Δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία σε 90 λεπτά!Αλλά πέρασε στα ψιλά αυτό!

Αν δεν υπήρχε το λάθος του Γλύκου,να την ξαναβάλει στο παιχνίδι,καπάκι μετά το γκολ του ΠΑΟΚ,ίσως ο δείκτης του σκορ να ήταν πιο ψηλά!

Το γκολ του Ενρίκε δεν ονομάζεται οφ σαϊντ,αλλά ανθρώπινο λάθος,από αυτά που τα τελευταία 40 χρόνια βλέπω να συμβαίνουν,μόνο εναντίον μας!(Έτσι έμαθα από παιδί!)

Αλλά κι άν δεχτώ,ότι δεν υπήρχε ανθρώπινο λάθος,αλλά πρόθεση.Στήσιμο ρε παιδί μου πες το όπως γουστάρεις! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ το έκανε κι όχι κάποιος άλλος;
Τί έιχε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτό το γκολ; Η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη! Εύκολα η δύσκολα θα το σηκώναμε το κύπελλο! Αλλά κι αν δε το παίρναμε,εμείς δε γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους,όπως λες! Κέρδισε ο ΠΑΟΚ κάτι και δεν το κατάλαβα; Πιο πιθανό μου φαίνεται να στήσανε τον επόπτη(αν δεν έκανε λάθος),αυτοί που πατάνε αυτή τη στιγμή πάνω στο σκαλοπάτι της γνώμης σου,για να ρίξουν τη λάσπη τους στον ΠΑΟΚ,παρά η ομάδα μας!

Ξέρω-ξέρω,αρνείσαι να το πιστέψεις! Αρνείσαι να δεχτείς ότι υπάρχει τόση βρωμιά γύρω σου!
Είσαι ρομαντικός,δεν το αντέχεις! Κρίμα που δεν μπορείς να με πείσεις! Απλά,μην παίζεις το παιχνίδι τους!

Γι αυτό σου λέω, είναι πιο πιθανό κάποτε να συζητήσουν σαν άνθρωποι,αυτοί που παίζανε σαν αντίπαλοι μονομάχοι πάνω στην πεζογέφυρα,πίνοντας μια μπύρα και να αναπολούν,αυτές τις στιγμές σαν φίλοι,παρά να συμφωνήσει έστω ένας από αυτούς με τη δική σου λογική! Δεν είστε το ίδιο! Δεν είμαστε το ίδιο....

Το κείμενο είναι ενός από τους μεγαλύτερους του οπαδικου μας κινήματος..

Χρήστος Παπανικολάου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

+1926

μολις το διαβαζα, ωραιος slidar που το εβαλες και εδω γιατι μας τα εχουν κανει τσουρεκια τοσες μερες.

αλλωστε και εμεις αδικηθηκαμε, δεν μας εδωσε πεναλτι. αι στα διαλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ζωγραφίζει ο Αντώναρος.
Μπράβο σου ρε μάγκα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”