Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
10
16%
ΚΙΤΣΙΟΥ
9
14%
ΒΑΡΕΛΑ
8
13%
ΚΡΕΣΠΟ
5
8%
ΛΕΟΒΑΤΣ
1
2%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
1
2%
ΣΑΚΧΟΦ
4
6%
ΠΕΛΚΑΣ
3
5%
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
4
6%
ΚΑΜΠΟΣ
4
6%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΤΟΣ
1
2%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
1
2%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
12
19%

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
back in black

Re: Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από back in black »

Ασχημο παιχνίδι, με χαρακτηριστική έλλειψη συγκέντρωσης.
Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ξεπερνάμε το σκληρό/αντιαθλητικό παιχνίδι των εκάστοτε αντιπάλων.
Οι στημένες φάσεις εξακολουθούν να είναι τεράστιο πρόβλημα για εμάς αμυντικά, ενώ αντιθέτως προσφέρουν ελάχιστα κέρδη επιθετικά.
Ο 'Ιβιτς στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζει νευρικότητα στον πάγκο και αυτό περνάει και στους παίκτες.
Μένω σε αυτό που είπε ο Ίβιτς, σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουμε απο τη διαιτησία.
Το παιχνίδι με το θρήνο είναι διαφορετικό και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και έναν διαφορετικό, πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το ποιο σιχαμένο σωματείο και για τον τρόπο που παίζει και για το σίχαμα τον καζναφερη και το προσκύνημα στον χοντρό..... Εύχομαι πανοπουλε τα χειρότερα δεν μου φταίει η πόλη σε τίποτα, αλλά το αηδιαστικό δημιούργημα σου.... Σας φταίει ο Μιχελ τώρα ε κοπροσκυλα
Ιβάν ξέσκισε τον τον πουστη τον πανοπουλο και τους καζναφερη δες του...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Υπάρχει φοτο να είναι μαζί καζναφερης λουτσεσκου πανοπουλος, 3 σκατοφατσες μαζί; θα είναι τρομερή φοτο
christos1965

Δημοσίευση από christos1965 »

Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή,η ομάδα κουρασμένη αλλά και ο προπονητής με λάθη λόγω απειρίας πιστεύω.
Η σύνθεση της αποστολής και της ενδεκάδας εμένα μου έδωσε να καταλάβω ότι προηγείται το πρωτάθλημα σαν στόχος πράγμα αντίθετο από τις δηλώσεις των υπευθύνων.

Υ.Γ Αν παίξουμε σοβαρά και δεν παρασυρθούμε από τις προκλήσεις των γάβρων πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε άνετα ,αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ....
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Κάκιστο παιχνίδι, από το 1ο λεπτό η ομάδα ήταν... αλλού γι'αλλού.

Τα σερί με 3 ματς ενάντια σε Παναιτωλικούς και 2 με Λεβαδειακούς και Ξάνθες δε μου λένε κάτι. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πιο σημαντικό από το παιχνίδι της Κυριακής γιατί σε εκείνο χτυπάς φέτος ΤΙΤΛΟ ενώ στης Κυριακής όχι... ΑΝ αποκλειόμασταν, σε ένα παιχνίδι που έπαιζαν όλοι καθυστερήσεις, μέσα στην Τούμπα, από το 1ο λεπτό, με μία φάση σε ένα ημίχρονο θα ήταν αποκλεισμός από έναν ακόμη στόχο. Φέρτε το ΚΥΠΕΛΛΟ φέτος

Χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς δίψα, χωρίς να ξέρουν που πατούν και πού είναι οι συμπαίκτες τους και χωρίς σεβασμό σε όσους νοιώθουμε ΠΑΟΚ.
Με έναν Γλύκο να καθυστερεί από το 1ο δευτερόλεπτο και να επαληθεύει την κλάση του
Με έναν Πέλκα να αποχωρεί λες και έκανε εμφάνιση Κρόιφ
Με έναν Κουλούρη να αποχωρεί με έρπην και το σκορ στο 0-1
τεράστιο πρόβλημα νοοτροπίας αν όχι και ταλέντου

30 ματς μετά, αυτά που είχα δει την 1η αγωνιστική με απογοήτευση τα είδα ξανά. Απαράδεκτοι
10 κανονικούς παίκτες έχουμε που μπορούν να παίξουνε μπάλα και να κάνουνε τη διαφορά. Για τους υπόλοιπους δεν θα ξαναναφερθώ
Matos, Biseswar, Prijovic, Cimirot, Leovac, Canas, Μυστακίδης, Μαλεζάς, Crespo, Henrique

Αλήθεια, Βλάντο, ο Αλεξάντερ γιατί μπήκε στο 83';

Φέρτε το ΚΥΠΕΛΛΟ -ΦΕΤΟΣ! αυτό και ούτε ...υπομονές, ούτε... στηρίξεις
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

capern έγραψε: Αλήθεια, Βλάντο, ο Αλεξάντερ γιατί μπήκε στο 83';
Γιατί πήγε την Ξάνθη 10-15 μέτρα πίσω απ το φόβο τους, ο Μπίσεσβαρ βρήκε κάποιον να στοχεύει και την μπάλα η Ξάνθη την ξανακούμπησε στο 93'
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

γτ οχι νωριτερα εννοουσε Σικ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Γιατί έκρινε ότι ήταν νωρίς για μια τρίτη αλλαγή;
Γιατί ήθελε να τον έχει όσο πιο φρέσκο γίνεται για την Κυριακή;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

εννοειται.
Εξαλλου, ειχε ηδη βαλει Μπισε πριν το γκολ και μπορει να μην ηθελε να ρισκαρει νωριτερα..
επισης αν δεν καταλαβαν μερικοι που εβριζαν χθες, το κρισιμο ηταν να μη φαμε 2ο γκολ, οχι να βγουμε ολοι μπροστα να ρισκαρουμε για να ισοφαρισουμε..ειδικα βλεποντας οτι οι περισσοτεροι δεν ειναι καλα κ τους λειπουν τρεξιματα..

Υ.Γ. Πηγες χθες? εχω αποριες για ενα συνθημα που ακουστηκε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σωστά ξεκούρασε παίκτες. Εγώ θα ήθελα να δω και Brkic και Δεληγιαννίδη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Πήγα, αλλά από ένα σημείο και μετά είχα αρρωστήσει δεν άκουγα τίποτα και δεν πίστευα αυτά που έβλεπα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:lol:

Exω την εντυπωση οτι ακουστηκε ενα καινουργιο σ'αυτο το ρυθμο και πηγα να ξερασω :?
Περιμενω ν'ανεβει το ματς για να το διαπιστωσω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

capern έγραψε: Με έναν Πέλκα να αποχωρεί λες και έκανε εμφάνιση Κρόιφ

10 κανονικούς παίκτες έχουμε που μπορούν να παίξουνε μπάλα και να κάνουνε τη διαφορά. Για τους υπόλοιπους δεν θα ξαναναφερθώ
Matos, Biseswar, Prijovic, Cimirot, Leovac, Canas, Μυστακίδης, Μαλεζάς, Crespo, Henrique
Πρωτον για Πελκα μου εκανε κι.εμενα αρνητικη εντυπωση που ενω ειναι το ντροπιαστικο 0-1 βγαινει αλλαγη και χειροκροταει τον κοσμο.., εκει πελκα σκυβεις το κεφαλι και φευγεις.
Δευτερον συμφωνω για τους παικτες που πρεπει να στελεχωθουν.σιγα σιγα για να ανεβουμε επιπεδο. Θα προσθετα και τον Ουαρντα.
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

simba έγραψε::lol:

Exω την εντυπωση οτι ακουστηκε ενα καινουργιο σ'αυτο το ρυθμο και πηγα να ξερασω :?
Περιμενω ν'ανεβει το ματς για να το διαπιστωσω
Οντως αυτος ο ρυθμος ηταν..."ΠΑΟΚαρα μου ομαδαρα μου εισαι η αρρωστια μου παω να τρελαθω..." Πρωτον ηταν πολυ μεγαλο για να απομνημονευτει απο τον κοσμο, δευτερον ο ρυθμος πολυ υποτονικος και τριτον μετα απο κατι που ελεγε για αδερφια εκει ψιλα πετουσε και ενα...κατι μαγικο και το μυαλλο πηγαινε στους γκευ.
Το οριτζιναλ ρεφρεν απο οτι ειδα λεει "i am a big big girl in a big big world"Ειπαμε γιναμε εκκλησια αλλα οχι και ετσι!! :roll:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Διαφωνώ, είναι πολύ ωραίο σύνθημα, απλά δεν ταιριάζει με τη ροή του αγώνα πολλές φορές. Είναι πρόσφατο αλλά όχι καινούριο και έχει ακουστεί στο παλατάκι πιο πολύ. Οι στίχοι:
ΠΑΟΚΑΡΑ μου ομαδάρα μου είσαι αρρώστια μου,σ'αγαπώ πολύ
όπου πας εσύ κ εγώ μαζι,κάτι μαγικό πάω να τρελαθώ
άνοιξ 'τα φτερά πέτα πιο ψηλά να γ.......με όλα τα μ.....α
και τ' ΑΔΕΡΦΙΑ μας από κει ψηλά τραγουδάν κι αυτά ΠΑΟΚ λε ολε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”