71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Κάτι τέτοιες μέρες θυμάμαι εκείνο το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ πριν 2 χρόνια και συγκρατιέμαι να μη γράψω καμιά χοντράδα.
- navigator11
Παναή, είπαμε να κάνεις κάνα λάθος αλλά σήμερα το παράχεσες, τον νου σου!!!!
Μετά την ανανέωση άρχισες κι εσύ τα λάθη τα απανωτά ή κάνω λάθος???

Το στήσιμο του σημερινού τείχους και την θέση που πήρες, δεν θα τα έκανε ούτε ο τερματάς της Κ-11 μας...

Και ξέρεις μάλιστα ότι ο Βλάντο περπατάει και τα σέρνει, έτσι???

Μετά την ανανέωση άρχισες κι εσύ τα λάθη τα απανωτά ή κάνω λάθος???

Το στήσιμο του σημερινού τείχους και την θέση που πήρες, δεν θα τα έκανε ούτε ο τερματάς της Κ-11 μας...

Και ξέρεις μάλιστα ότι ο Βλάντο περπατάει και τα σέρνει, έτσι???

- john4serres
μακαρι να ειχα €€€ να το ριξω επομενο γκολ ξανθη εκεινο το λεπτό
ολα τραγικα σ αυτην την φάση.
ολα τραγικα σ αυτην την φάση.
μπραβο ρε Παναη, εισαι θεος, το ρεπερτοριο σου ειναι ανεξαντλητο, εκει που λεμε οτι να αυτα ειναι τα ορια, ποτε με τον δροσερο αερα, ποτε με δημοτικους χορους και ποτε με ευφανταστες ποζες οπως η σημερινη, πραγματικα ανοιγεις καινουριους οριζοντες στο επαγγελμα του τερματοφυλακα
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
-
- Mr Ξερόλας 2019
- Sick Bastard
Δεν μίλησα για το ματς με τον Ηρακλή, ο καθένας δικαιούται μια άσχημη στιγμή σε μια χρονιά που κατά γενική ομολογία και δικαίως είσαι πάρα πολύ καλός. Ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας.
Αλλά σήμερα, με το που πήρε το τείχος την τελική του μορφή και στάθηκες κάτω απ την εστία, άλλοι κοιταζόμασταν κι άλλοι φωνάζαμε ''ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ''.
Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θα μπλέξουμε άσχημα, ας το πω ''πολύ περίεργο''.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, ειλικρινά.
Φάγαμε πλασεδάκι 5 μέτρα έξω απ το ημικύκλιο, καλά καλά φόρα δεν πήρε ο παίχτης.
Και την Κυριακή έχεις Φορτούνη, που γαύρος και πεφτούνης ναι, αλλά έχει ένα πόδι φαρμάκι-τεμπεσίρι.
Τώρα που είπα φαρμάκι, μας φαρμακώσατε σήμερα.
Και κυρίως εσύ.
Η χειρότερη εμφάνισή σου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μακράν της δεύτερης.
Αλλά σήμερα, με το που πήρε το τείχος την τελική του μορφή και στάθηκες κάτω απ την εστία, άλλοι κοιταζόμασταν κι άλλοι φωνάζαμε ''ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ''.
Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θα μπλέξουμε άσχημα, ας το πω ''πολύ περίεργο''.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα, ειλικρινά.
Φάγαμε πλασεδάκι 5 μέτρα έξω απ το ημικύκλιο, καλά καλά φόρα δεν πήρε ο παίχτης.
Και την Κυριακή έχεις Φορτούνη, που γαύρος και πεφτούνης ναι, αλλά έχει ένα πόδι φαρμάκι-τεμπεσίρι.
Τώρα που είπα φαρμάκι, μας φαρμακώσατε σήμερα.
Και κυρίως εσύ.
Η χειρότερη εμφάνισή σου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μακράν της δεύτερης.
πρεπει να ηταν γυρω στο 2011, οταν γυρισε απο τον δανεισμο του αγροτικου αστεραnavigator11 έγραψε:Από πότε το είχες αποθηκευμένο το μήνυμα, φίλε τασσο;
εκτοτε το εχω αποθηκευμενο και φροντιζει ο συμπαθης Παναγιωτης να το εμπλουτιζει
υγ εγω εχω δει live τον Μπλαντεν Φουρτουλα (τοτε Φορτουλα) και δεν συμβιβαζομαι με τιποτα λιγοτερο
πως να ξεχασω ενα ματς με την αεκ - οπου τους παιζαμε ως συνηθως μονοτερμα - κι αυτος εκανε ασκησεις στην εστια για να μην "κρυωσει", μπορω να εχω - μισον οχι εναν - Φορτουλα/Φουρτουλα επιτελους παρακαλω?
- Josey Wales
Όταν είδα που στάθηκε, μου ήρθε φλασιά, το γκολ στην Γαλλία με την Γκινγκάμπ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο φάουλ στάθηκε τραγικά.
-
To ιδιο και με την Φιορεντινα εκει μεσα το 2014. Βεβαια εκεινο πηγε στο γαμα, οχι σαν το σημερινο χαβαλε πλασεδακι.
- NapolitanosG4
Οντως κακιστη η τοποθετηση του στο φαουλ, οπως και κακιστη η εξοδος με την γρια. Ας θυμηθουμε ομως και ποσα ματς μας εχει κερδισει. Σιγουρα τα ασχημα μενουν πιο εντονα αλλα καλο θα ειναι να μην ισοπεδωνουμε.
Επισης, προς του συνοπαδους που γουσταρουν να κραζουν μεσα στο γηπεδο....Αν διοχετευατε την ενεργεια σας σε κανα συνθημα αντι για παναγιες με την πρωτη λαθος πασα η γκελα, η Τουμπα θα ηταν πολυ καλυτερη!
Επισης, προς του συνοπαδους που γουσταρουν να κραζουν μεσα στο γηπεδο....Αν διοχετευατε την ενεργεια σας σε κανα συνθημα αντι για παναγιες με την πρωτη λαθος πασα η γκελα, η Τουμπα θα ηταν πολυ καλυτερη!