21. Diego Biseswar
- alex ntepo
Re: 21. Diego Biseswar
Θεωρώ ότι οφείλεις τουλάχιστον να ανακαλέσεις τους χαρακτηρισμούς, αλλά ξέρω ότι δεν έχουν όλοι το σθένος να παραδέχονται ένα σφάλμα τους.
Σίγουρα, πάντως, "...ο καθένας βλέπει και κρίνει. Σε ένα forum σε αντιπροσωπεύουν αυτά που γράφεις". Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, όπως λένε και στο Portsmouth.
Σίγουρα, πάντως, "...ο καθένας βλέπει και κρίνει. Σε ένα forum σε αντιπροσωπεύουν αυτά που γράφεις". Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, όπως λένε και στο Portsmouth.
Σε χαρακτήρισα κάπως προσωπικά; Δεν μπορούσα να ξέρω οτι τυχαία αναπαράγεις ραδιοφωνατζήδες.Αφού δεν το έκανες επί σκοπού, οκ.
Όσο χρήσιμος κι αν είσαι κώλη μου, μην ξεχνάς ποτέ ότι είσαι μια μονάχα μονάδα μιας ολόκληρης ομάδας...
Θεωρώ βέβαιο ότι σου είχε εξηγήσει ο Βλάντο, πως επειδή είσαι πολύ χρήσιμος, γι αυτό ακριβώς έχει από σένα μεγαλύτερες απαιτήσεις, για το καλό του συνόλου της ομάδας πρώτα και παράλληλα και για το δικό σου...
Κοίτα λοιπόν να μην το ξεχνάς αυτό ποτέ και να πάρεις πλέον την ομάδα απ το χέρι σαν ηγέτης της, οδηγώντας την ψηλά, μιας και όλοι πιστεύουμε ότι μπορείς και πρέπει αυτό ακριβώς να κάνεις στο εξής!!!!
είσαι... 
Θεωρώ βέβαιο ότι σου είχε εξηγήσει ο Βλάντο, πως επειδή είσαι πολύ χρήσιμος, γι αυτό ακριβώς έχει από σένα μεγαλύτερες απαιτήσεις, για το καλό του συνόλου της ομάδας πρώτα και παράλληλα και για το δικό σου...
Κοίτα λοιπόν να μην το ξεχνάς αυτό ποτέ και να πάρεις πλέον την ομάδα απ το χέρι σαν ηγέτης της, οδηγώντας την ψηλά, μιας και όλοι πιστεύουμε ότι μπορείς και πρέπει αυτό ακριβώς να κάνεις στο εξής!!!!
Γιατί βρε, είπε κανείς τον θρήνο «θρύλο»;gpap έγραψε:Π@#τσα και ξύλο
στον π@#σταρά τον γαύρο!!!
ΥΣ πρέπει να σταματήσουμε ως οπαδοί να ονομάζουμε τον γαύρο ''θρύλο''.
Για την αλλαγή του στο ματς με τον Ηρακλή: «Ο κόουτς έπρεπε να πάρει μια απόφαση, ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν καλός, οι παίκτες του Ηρακλή με πίεσαν αρκετά. Σίγουρα είναι στενάχωρο όταν βγαίνεις από το γήπεδο αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό. Ελπίζω να αγωνιστώ στον επόμενο αγώνα και να παίξω 90 λεπτά».
Ελπίζω ότι τα χουν βρει-συνεννοηθεί με τον Βλάνταρο...Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλους κι απ όλα!!!!

- ΑποστόληςΑ
- aspromaura ioannina
πηρε τοκεντρο κ παγωσε το ρυθμο, κομβιοσρολοσσημερα
μπραβο χοντροκωλη απανησεισ στο γηπεδο
Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, τεράστια κλάση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- aspromaura ioannina
- Παλαιολόγος
Μάλλον είναι καλύτερο δεκάρι από τον Πέλκα..Αλλά δεν είναι καλό παιδί..ίσως.
Μπράβο ρε αφάνα.
Μπράβο ρε αφάνα.
MANIAKOS έγραψε:πηρε τοκεντρο κ παγωσε το ρυθμο, κομβιοσρολοσσημερα