Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
- thanos-xanthi
Re: Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη 0-1,MVP-Σχόλια&Παραλειπόμενα
ενα κλικ μακρια απο το να χουμε χοντρα θεματα με εναν βασικο στοχο της χρονιας
ασυνδετη ομαδα ,ανευρη, χωρις καθολου τρεξιματα
τελος καλο ολα καλα
αλλα πλεον αρχισαν τα καμπανακια, πολλα ματς μαζεμενα αγνωριστη ομαδα
ασυνδετη ομαδα ,ανευρη, χωρις καθολου τρεξιματα
τελος καλο ολα καλα
αλλα πλεον αρχισαν τα καμπανακια, πολλα ματς μαζεμενα αγνωριστη ομαδα
κακό παιχνίδι, περισσότερα τρεξίματα η ξάνθη
νομίζω πως κάνει κοιλιά η ομάδα και δεν έχει ενέργεια
καλό παιχνίδι από βαρέλα και σακόφ
νομίζω πως κάνει κοιλιά η ομάδα και δεν έχει ενέργεια
καλό παιχνίδι από βαρέλα και σακόφ
- aspromaura ioannina
Ας κανουμε μια χαρη στους εαυτους μας και την ομαδα και ας μην εκμηδενισουμε προσωπα και καταστασεις.Εξαλλου αρκετα μελη ειχαν προειδοποιησει οτι θα ερθουν και ασχημα αποτελεσματα και εμφανισεις. Τωρα που ηρθαν, αξιζει να τα διαλυσουμε ολα?Νομιζω πως οχι.
Προκειται για την ομαδα που επαιζε την"καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα" επι δυο μηνες. Μην γινομαστε κωλοτουμπες!τα γραπτα μενουν.
Προκειται για την ομαδα που επαιζε την"καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα" επι δυο μηνες. Μην γινομαστε κωλοτουμπες!τα γραπτα μενουν.
- thanos-xanthi
νομιζω κανεις δε διαλυει τιποτα
ισα ισα, μετριοπαθεις αντιδρασεις ηπιες βλεπω
σημερα τουλαχιστον γλυτωσαμε απο τρελα εγκεφαλικα..
Επαγγελματικη ηττα, καποτε τετοια ματς κοστιζανε προκρισεις σημερα περασαμε εμεις, το λες και προοδο!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ...
ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ...
Re: Π.Α.Ο.Κ-Ξάνθη 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πάμε παρακάτω στόχος επετεύχθη και rotation έγινε.
Δυστυχώς κάποιοι δεν...
MVP Lubos μακράν... Του Μπισεσβαρ
Ο πουστροσαλιδης από πότε επρεπε να είχε αποβληθεί;
Εμετός το κοράκι... Και δεν είναι δικαιολογία!!!
Προστατέψετε την ομάδα.
SM-G935F
Δυστυχώς κάποιοι δεν...
MVP Lubos μακράν... Του Μπισεσβαρ
Ο πουστροσαλιδης από πότε επρεπε να είχε αποβληθεί;
Εμετός το κοράκι... Και δεν είναι δικαιολογία!!!
Προστατέψετε την ομάδα.
SM-G935F
Δεν θα το σχολιάσω καν το σημερινό.Μάλλον ο Βλανταν πιστεύει στο πρωτάθλημα πολύ παραπάνω απ ότι εγώ.Odi έγραψε:Καλά για τον Λουτσέσκου μην παίρνεις όρκο.
Όσο για την πρόκριση..Μόνο να μην κάνει rotation ο Ivic Και γίνει κάνα 0-1..Μετά έχει να πέσει αφορισμός εδώ μέσα..
τα ζήτησες στην διάρκεια του παιχνιδιούthanos-xanthi έγραψε:νομιζω κανεις δε διαλυει τιποτα
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2&start=15
Τραγικη εμφανιση με τραγικη νοοτροπια.Παιξαμε λες και ειμασταν αουτσαιντερ και υπερασπιζομασταν το ευτυχες αποτελεσμα του πρωτου αγωνα.
Τραγικη εμφανιση που δεν θελω να ξαναδω,ειδικα με αντιπαλους βεληνεκους Ξανθης.Μια στραβη αν γινοταν θα χε γινει μπ@υρδελο η υποθεση,κακα τα ψεμματα.
Τι να πεις,καθε χρονο για να νικησουμε τον γαυρο και χανουμε απο γριες και ξανθες.Φερναντο Σαντος που σας χρειαζεται...
Και μετα κοροιδευουμε εμεις γρια και αρη που τα δινουν ολα οταν παιζουν με μας και ας χασουν τα υπολοιπα....
Τελος παντων,ας το ξεχασουμε γρηγορα το σημερινο
Τραγικη εμφανιση που δεν θελω να ξαναδω,ειδικα με αντιπαλους βεληνεκους Ξανθης.Μια στραβη αν γινοταν θα χε γινει μπ@υρδελο η υποθεση,κακα τα ψεμματα.
Τι να πεις,καθε χρονο για να νικησουμε τον γαυρο και χανουμε απο γριες και ξανθες.Φερναντο Σαντος που σας χρειαζεται...
Και μετα κοροιδευουμε εμεις γρια και αρη που τα δινουν ολα οταν παιζουν με μας και ας χασουν τα υπολοιπα....
Τελος παντων,ας το ξεχασουμε γρηγορα το σημερινο
Σουρμε αυτα τα "μας λειψατε" και τους ηλιθιους ειρωνικους διαχωρισμους κρατα τους για σενα και τους αλλους μοντ που βριζουν χωρις συνεπειες.
Δευτερον, ανεφερα καποιους παικτες που μετα απο αυτους ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ υπαρχει χαος. Ο Κουλουρης δεν ειναι ετοιμος ακομα ενω ειναι ταλαντουχος. Εξτρεμ μυστακιδης και καμπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οπως και επιτελικος Πελκας δεν υπαρχει. Αν δε θελετε να καταλαβετε δε σας φταιω εγω.
Μια χαρα παικταραδες ειναι ο Τσιμιροτ και ο Κρεσπο. Δεν αναφερθηκα στις θεσεις τους αν και ο Τσιμι χωρις Κανιας δεν πιανει την συνηθισμενη αποδοση.
Δευτερον, ανεφερα καποιους παικτες που μετα απο αυτους ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ υπαρχει χαος. Ο Κουλουρης δεν ειναι ετοιμος ακομα ενω ειναι ταλαντουχος. Εξτρεμ μυστακιδης και καμπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οπως και επιτελικος Πελκας δεν υπαρχει. Αν δε θελετε να καταλαβετε δε σας φταιω εγω.
Μια χαρα παικταραδες ειναι ο Τσιμιροτ και ο Κρεσπο. Δεν αναφερθηκα στις θεσεις τους αν και ο Τσιμι χωρις Κανιας δεν πιανει την συνηθισμενη αποδοση.
1.Η ομάδα δεν τρέχει. ούτε πιέζει ψηλά. Η μπάλα απ την άμυνα δεν βγαίνει και πολύ ορθολογικά.
2. Ο ΠΑΟΚ με ξεκούραστους Μάτος-Μπίρσεβαχ-Τσίμιροτ και Κάνιας μπορεί να βγάλει ωραία την μπάλα απ την άμυνα με πίεση.
3. Στημένα βοήθα μας!
4. Ο κάμπος είναι ο καλύτερος παίκτης μέχρι έξω απ το κουτί. Μύστα τίποτα-Ενρίκε δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει! Θεωρώ οτί λείπει η ταχύτητα του Ροντρίγκεζ.
5. Ο πέλκας σαν δεκάρι δεν μπορεί ρε παιδιά.
2. Ο ΠΑΟΚ με ξεκούραστους Μάτος-Μπίρσεβαχ-Τσίμιροτ και Κάνιας μπορεί να βγάλει ωραία την μπάλα απ την άμυνα με πίεση.
3. Στημένα βοήθα μας!
4. Ο κάμπος είναι ο καλύτερος παίκτης μέχρι έξω απ το κουτί. Μύστα τίποτα-Ενρίκε δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει! Θεωρώ οτί λείπει η ταχύτητα του Ροντρίγκεζ.
5. Ο πέλκας σαν δεκάρι δεν μπορεί ρε παιδιά.
τα μαύρα μας τα χάλια.
Η ομάδα έχει κάνει αγωνιστική κοιλιά.Για μένα αυτό άρχισε να φαίνεται από το παιχνίδι με τον αστέρα.Δικαιολογημένη είναι ως ένα βαθμό,αλλά πρέπει να επανέλθουμε άμεσα γιατί θα έχουμε πρόβλημα.
Ο κάνιας πρέπει να επανέλθει χθες.
Συνεχίζουμε.Έχουμε να παίξουμε με την πιο καθαρή ομάδα του γαλαξία και για να κερδίσουμε πρέπει να ανεβάσουμε στροφές.
Η ομάδα έχει κάνει αγωνιστική κοιλιά.Για μένα αυτό άρχισε να φαίνεται από το παιχνίδι με τον αστέρα.Δικαιολογημένη είναι ως ένα βαθμό,αλλά πρέπει να επανέλθουμε άμεσα γιατί θα έχουμε πρόβλημα.
Ο κάνιας πρέπει να επανέλθει χθες.
Συνεχίζουμε.Έχουμε να παίξουμε με την πιο καθαρή ομάδα του γαλαξία και για να κερδίσουμε πρέπει να ανεβάσουμε στροφές.
-
Τραγική η αντιμετώπιση και του αγώνα με τον Ηρακλη και με την Ξανθη σήμερα .Μονο αυτο .
Εχω νευρα δεν θέλω να γράψω τίποτα αλλο.Γαμηστε τον πουστη τον γαύρο...
Εχω νευρα δεν θέλω να γράψω τίποτα αλλο.Γαμηστε τον πουστη τον γαύρο...