71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Φταίει πάρα πολύ ο Μάτος, που χάνει στην κούρσα την γριά.
Ωστόσο, δεν θα συζητούσαμε σήμερα, αν ο Γλύκος έκανε το αυτονόητο.
Ο τερματοφύλακας είναι ο ηγέτης της άμυνάς του.
Ωστόσο, δεν θα συζητούσαμε σήμερα, αν ο Γλύκος έκανε το αυτονόητο.
Ο τερματοφύλακας είναι ο ηγέτης της άμυνάς του.
- aspromaura ioannina
Σαφως φερει ευθυνη και ο Γλυκος . Εκεινο που θελω να δειξω ειναι οτι γενικοτερα στις στημενες φασεις κρινεται κυριως η ομαδικη συμπεριφορα και επειτα ο καθε παιχτης μεμονομενα.
Για να μη χανουμε το δασος, η αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας στα στημενα ειναι κακιστη και μας εχει στοιχισει ουκ ολιγες φορες και θα πρεπει προπονητης και παιχτες να βρουν λυσεις
Για να μη χανουμε το δασος, η αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας στα στημενα ειναι κακιστη και μας εχει στοιχισει ουκ ολιγες φορες και θα πρεπει προπονητης και παιχτες να βρουν λυσεις
Εντάξει, μπορεί και εγώ να είμαι λίγο υπερβολικός και ίσως ακόμα περισσότερο άδικος στην κρίση μου, γιατί μιλάμε για ένα παλικάρι που παρα τα κουτσά και στραβά του έχει προσφέρει και σημαντικές στιγμές στην ομάδα ΜΑΣ. και αυτό δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το παραμελώ. οπότε αν τπτ ήμουν υπερβολικός και άδικος στη κρίση μου συγχωράτε με πάνω στη στιγμή λέμε και καμια μλκια παραπάνω
.
Γερός να είναι να παίζει όσο καλύτερα μπορεί.

Γερός να είναι να παίζει όσο καλύτερα μπορεί.
- john4serres
1. Επτά μέτρα η εστία, ο Γλύκος στο φάουλ κάθεται ένα (1) μέτρο από το δεξί δοκάρι.
2. Ένα μεγάλο μπράβο για τις καθυστερήσεις μετά το 0-1.
2. Ένα μεγάλο μπράβο για τις καθυστερήσεις μετά το 0-1.
- Aureliano Buendia
- Παλαιολόγος
δυστυχως θελουμε τερμα
το θεμα ειναι οτι η διοικηση μας εφερε ολσεν,που δεν ειχε καλη εξοδο και στα στημενα στις σεντρες και στα κορνερ τρεμαμε
μετα ηρθε ο γιαννιωτης,ο γλυκος καλυτερος του ειναι
και τωρα μειναμε με γλυκο,οσο παιζαμε κυριαρχικο ποδοσφαιρο προβλημα δεν υπηρχε δεν καναν οι αντιπαλοι φασεις,μολις καναμε κοιλια και παιξαμε με ομαδες καλες φανηκαν και οι αδυναμιες του.
αυτος ο σερβος που καναμε δεν το εχει ουτε και αυτος; σπανιως τον εχουμε δει μεχρι τωρα,σε καποια δεν εκανε καλες εμφανισεις ιεναι η αληθεια.
το θεμα ειναι οτι η διοικηση μας εφερε ολσεν,που δεν ειχε καλη εξοδο και στα στημενα στις σεντρες και στα κορνερ τρεμαμε
μετα ηρθε ο γιαννιωτης,ο γλυκος καλυτερος του ειναι
και τωρα μειναμε με γλυκο,οσο παιζαμε κυριαρχικο ποδοσφαιρο προβλημα δεν υπηρχε δεν καναν οι αντιπαλοι φασεις,μολις καναμε κοιλια και παιξαμε με ομαδες καλες φανηκαν και οι αδυναμιες του.
αυτος ο σερβος που καναμε δεν το εχει ουτε και αυτος; σπανιως τον εχουμε δει μεχρι τωρα,σε καποια δεν εκανε καλες εμφανισεις ιεναι η αληθεια.
αυτό το φάουλ δεν το έπιανε ούτε ο νόιερ,απλά για κάποιους από τον καναπέ στο replay φαίνεται ευκολακι .... είναι καλοχτυπημένο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο γλυκός ... που ήταν καλός σήμερα γενικότερα
Τι κάνεις αγόρι μου;;; Πας καλά ρε Γλύκο;;; Άντε ρε από το να μας πεθάνεις προτιμώ να πας παρέα στον Τζαβέλλα... Δεν την παλεύω άλλο με αυτόν εγώ πάω πάσο δεν έχω λόγια για αυτόν...
Not sure if sarcasm or notSfinas έγραψε:αυτό το φάουλ δεν το έπιανε ούτε ο νόιερ,απλά για κάποιους από τον καναπέ στο replay φαίνεται ευκολακι .... είναι καλοχτυπημένο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο γλυκός ... που ήταν καλός σήμερα γενικότερα
Sent from my iPhone using Tapatalk
τι έκανε για πες μας? μήπως το έφαγε στην κλειστή του γωνια και δεν το ειδα?