Πόσο είπαμε είναι η μικρά; Ο δικος μου ο μεγάλος κλείνει τα 5 σε 3 μήνες, να συμπεθεριάσουμε!
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Θεός!
Πόσο είπαμε είναι η μικρά; Ο δικος μου ο μεγάλος κλείνει τα 5 σε 3 μήνες, να συμπεθεριάσουμε!

-3 βαθμους στον...ελεγχο η κορη σου και...δυο μερες μαθημα σε...αδεια αιθουσα

- ΑποστόληςΑ
Η κόρη μου είναι 5,5 (νήπιο) και είναι ήδη ΠΑΟΚ γιατί με βλέπει στον υπολογιστή που παρακολουθώ αγώνες του ΠΑΟΚ. Δεν της έχω κάνει καμία νύξη, αλλά και μόνο που με βλέπει της είναι αρκετό. Και είναι μαζί μας μόλις 14 μήνες και 7 ημέρες.
ΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Η κόρη μου είναι 5,5 (νήπιο) και είναι ήδη ΠΑΟΚ γιατί με βλέπει στον υπολογιστή που παρακολουθώ αγώνες του ΠΑΟΚ. Δεν της έχω κάνει καμία νύξη, αλλά και μόνο που με βλέπει της είναι αρκετό. Και είναι μαζί μας μόλις 14 μήνες και 7 ημέρες.
Πόσες κόρες έχεις;
Άντε, κι άλλες νύφες
Καλημέρα και καλό μήνα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για τον αγώνα όλων μας!!!!
ΕΙΣΑΙ !!!!
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης μπήκε με μια ηλιόλουστη μέρα και μετά από μια τεράστια νίκη στο μπάσκετ χθες!!!!

Με υγεία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για τον αγώνα όλων μας!!!!
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης μπήκε με μια ηλιόλουστη μέρα και μετά από μια τεράστια νίκη στο μπάσκετ χθες!!!!
- ΑποστόληςΑ
Αποστολη οτι και να ειναι φιλε μου η κορακλες εχουν "αλλη" αδυναμια στο μπαμπαΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
berry έγραψε:-3 βαθμους στον...ελεγχο η κορη σου και...δυο μερες μαθημα σε...αδεια αιθουσα![]()
![]()
υγ: τολις01 κατσε να χαρουν τα παιδικα τους χρονια πρωτα και μετα το συζηταμε
εγω τις δικες μου ( 2,5 & 3,5 ετων ) τις εκπαιδευω σιγα σιγα. Ξερουν οτι το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το ασπρο το μαυρο και το γκρι. Ξερουν οτι η αγαπημενη μου κουπα ειναι αυτη με το Δικεφαλο. Ξερουν οτι το αγαπημενο μου κασκολ ειναι το ριγε με το σημα. Τραγουδαμε κ κανα συνθημα , βαραμε και παλαμακια . Ξερουν οτι το αγαπημενο μου παιδικο τραγουδακι που παιζει συνεχεια στο αμαξι ειναι το "μακεδονια ξακουστη".Ελπιζω μεχρι να παμε σχολειο να ειναι οπως του kgeo
οι δικές μου είναι 5 και ότι και να δουν στην τηλεόραση με μπάλλα μου λένε μπαμπά ο ΠΑΟΚ.
Με την μια έκανα σεφτέ στον αγώνα με την τρίπολη(ήταν και οικονομική καθώς βολεύτηκε με ένα σουβλάκι και ένα πακέτο μαστίχες ) και χάζευε τα καπνογόνα από την 4 ενώ εκτίμησε και το πέταμα στον αέρα σε κάθε γκολ που βάζαμε,με την άλλη το πλάνο είναι για τον αγώνα με τον πανιώνιο.
Με την μια έκανα σεφτέ στον αγώνα με την τρίπολη(ήταν και οικονομική καθώς βολεύτηκε με ένα σουβλάκι και ένα πακέτο μαστίχες ) και χάζευε τα καπνογόνα από την 4 ενώ εκτίμησε και το πέταμα στον αέρα σε κάθε γκολ που βάζαμε,με την άλλη το πλάνο είναι για τον αγώνα με τον πανιώνιο.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο σας ρε παιδιά...
Εύχομαι να είστε όλοι γεροί και να τα καμαρώνετε τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια σας, αγόρια ή κορίτσια, όπως και γι αυτά να είναι φωτισμένα, ώστε να παραμείνουν για ολόκληρη την ζωή τους
, "κουβαλώντας" μαζί τους φυσικά όλες τις αξίες και τα ιδανικά των τεσσάρων ιερών γραμμάτων μας, μέχρι να τις μεταδώσουν στα εγγόνια σας!!!!

Εύχομαι να είστε όλοι γεροί και να τα καμαρώνετε τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια σας, αγόρια ή κορίτσια, όπως και γι αυτά να είναι φωτισμένα, ώστε να παραμείνουν για ολόκληρη την ζωή τους
Συνονοματε αποστολη ο δικος μου ειναι 9.5 κ παιζει τερματοφυλακας στην ακαδημια μας στον κολωνο. Σχολειο....ολα πουτανα!!!!!! Η διεθυντρια μακεδονισσα ΠΑΟΚτσου....καταλαβαινεις εχει....τα..ματ μαζι του. Αν κ δεν παιρνει χαμπαρι 
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο!
Να σε δούμε σε καμιά Αθηναϊκή σύναξη, αν την οργανώσει ποτέ ο Γιουρίκας...
Να σε δούμε σε καμιά Αθηναϊκή σύναξη, αν την οργανώσει ποτέ ο Γιουρίκας...