21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Δεν είναι μένος.
Αντικειμενικά ο Μπίσεσβαρ έδειξε πολύ κακά δείγματα σε αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό και η αντικατάσή του έγινε τόσο νωρίς.
Το πράγμα έβγαζε μάτι, συμφωνώ απόλυτα με τον χειρισμό της κατάστασης από τον Ίβιτς και αυτόν εμπιστεύομαι για να την λύσει.
Καμμία εμπάθεια και μάλιστα λέω πως ο καλός Μπίσεσβαρ είναι πολυτέλεια για το ελλαδιστάν.
Η αδιαφορία και η χαλαρότητα όμως δεν πρέπει να περνούν έτσι.
Αντικειμενικά ο Μπίσεσβαρ έδειξε πολύ κακά δείγματα σε αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό και η αντικατάσή του έγινε τόσο νωρίς.
Το πράγμα έβγαζε μάτι, συμφωνώ απόλυτα με τον χειρισμό της κατάστασης από τον Ίβιτς και αυτόν εμπιστεύομαι για να την λύσει.
Καμμία εμπάθεια και μάλιστα λέω πως ο καλός Μπίσεσβαρ είναι πολυτέλεια για το ελλαδιστάν.
- aspromaura ioannina
Σεβαστο Ale. Η "ενσταση" μου παντως αφορουσε κυριως το "Πέλκας, Ουάρντα, Ενρίκε από εδώ και πέρα." καθως δεν μου φανηκε να ευσταθει και πολυ ως συμπερασμα.Ale έγραψε:Δεν είναι μένος.
Εγω αλλιως το ειδα το παιχνιδι αλλα ισως να κανω λαθος.Ειδα τις γραμες πολύ ψηλα,δηλ πολύ κλειστα,κατι που δεν εφτιαχνε χωρους για την ομαδα,και έναν Μπισεσβαρ συνεχως κλεισμενο και με 2 η 3 παιχτες πανω του κάθε που ακουμπαγε τη μπαλα.Ακομα ειδα τον Τσιμιροτ να βγαζει τις πασες του πολύ δυνατες,αλλα και σε λαθος χωρο,αφου οι περισσοτερες γινονταν με τον Μπισεσβαρ σχεδόν παντα αναμεσα σε 2-3 παιχτες.Δηλ εγω ειδα ότι ο τροπος παιχνιδιού της ομαδας,αλλα και οι κινησεις των παιχτων ηταν κακες,και αυτο δεν βοηθουσε το παιχνιδι του Μπισεσβαρ.
Για την αλλαγη,πιστευω ότι ητανε λαθος του Ιβιτς,ο οποιος κανει αρκετα τελευταια.
Για την αλλαγη,πιστευω ότι ητανε λαθος του Ιβιτς,ο οποιος κανει αρκετα τελευταια.
- alex ntepo
Odi έγραψε:Πριν λίγο καιρό,αποφασίσαμε να μην αναπαράγουμε εδώ μέσα οτι σκουπίδι εμπνέεται και δημοσιεύει ο κάθε ρουφιάνος,στημένος προβοκάτορας.Να το τηρούμε ή όχι;
Άκου να δεις κάτι αδερφέ. Από τότε που εξέφρασα μία άποψη μου την έχεις πέσει κανονικά χωρίς κανένα λόγο. Είπα να μην απαντήσω σε ανάλογο ύφος, γιατί δε θεωρώ ότι εδώ μέσα μπαίνουμε για προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά για να βγάζουμε τον καημό μας και το γκαΐλέ μας για την ομάδα μας. Αλλά νομίζω ότι το παρατράβηξες, με επιθέσεις επι προσωπικού, ειδικά δεδομένου ότι είσαι και "μπλε".Odi έγραψε:Φυσικά και το άκουσα,δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Επίσης αν κάνεις μια έρευνα στις δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου μέλους θα καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ.
Επίσης αυτό με τον χαρακτήρα είναι υπερβολικό.Με την Βέροια ο Μπίσεσβαρ δεν ξεκίνησε λόγω rotation όπως δεν ξεκίνησαν και άλλοι παίκτες.Το μόνο ματς που δεν ξεκίνησε ο Μπίσεσβαρ ειναι αυτό με την Σάλκε στην Γερμανία το οποίο ήταν αγωνιστικά σχεδόν αδιάφορο..Έτσι μπορώ να γράψω κ εγώ πως ο παίκτης έμεινε έξω σε δυο σερί ματς,έχασε ρυθμό και ήταν λογικό να μπει μουδιασμένος και νωχελικός....
Ας δεχτούμε όλοι πως η αλλαγή ήταν ένα λάθος παρορμητισμού της στιγμής και ας προχωρήσουμε.
Λοιπόν, πρώτον, όπως φαίνεται και στα στοιχεία προφίλ μου ΔΕ μένω Θεσσαλονίκη και σε ενημερώνω ότι ΔΕΝ ακούω ΚΑΝΕΝΑ αθλητικό ραδιόφωνο, ούτε της πόλης, ούτε άλλο. Είμαι 37 χρονών και αυτά τα ραδιόφωνα τα'χω κόψει από τα 30, ακούω καμιά φορά μόνο στ' αμάξι όποτε επιστρέφω Θεσσαλονίκη. Και δεν καταλαβαίνω ποιός σου δίνει το δικαίωμα να λες ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ότι εγώ αναπαράγω ραδιοφωνικές @@ριές. Δώσε μου τουλάχιστον το δικαίωμα να έχω σκεφτεί μόνος μου την @@ριά μου.
Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω τί είδους επίθεση είναι αυτή στο άτομό μου, να υποδεικνύεις σε άλλα μέλη να ψάξουν τις δημοσιεύσεις μου για να βρουν τί; Δε θέλω να πω εδώ πώς ονομάζονται οι πρακτικές που προτείνεις, αλλά θα έπρεπες να το σκεφτείς καλύτερα πριν το κάνεις. Και για πες μας τέλος πάντων, εσύ που τις ξεψάχνισες τί τόσο περίεργο και ενοχοποιητικό βρήκες;
Είμαι υπερβολικά παλιό μέλος εδώ μέσα για να υπονοείς τέτοια πράγματα για μένα και να μου κάνεις τέτοια επίθεση, ειδικά από τη στιγμή που θεωρώ ότι ποτέ δεν προκάλεσα κάτι τέτοιο.
Απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη για αυτή την εντελώς αναίτια επίθεση.
ΥΓ: Και σε ό,τι αφορά την ουσία της αντιπαράθεσης, ο Μπίσεσβαρ έμεινε εκτός σε δύο παιχνίδια. ΓΕΓΟΝΟΣ. Το πώς και το γιατί έμεινε εκτός προφανώς και δε το ξέρουμε εμείς. ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο Ίβιτς έβγαλε τον Μπίσε αλλαγή στο 28' εμφανώς ενοχλημένος, κι εκείνος αποχώρησε μασώντας την τσιχλίτσα του με ειρωνικό γελάκι. ΓΕΓΟΝΟΣ.
Για αυτά τα γεγονότα εσύ καταλήγεις ότι ο Ίβιτς έκανε λάθος και μας καλείς όλους να δεχτούμε το συμπέρασμά σου, λες και δε δικαιούμαστε να 'χουμε άλλη άποψη.
Για τα ίδια γεγονότα εγώ απλώς είπα ότι
είτε για το λόγο που ανέφερα, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. ΜΠΟΡΕΙ ρε φίλε! ΙΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ! ΔΕΝ είπα ότι ντε και καλά έτσι έγινε, ούτε και ζητάω από κανένα να δεχτεί υποχρεωτικά το σκεπτικό μου. Όμως, προσωπικά πιστεύω πολύ τον Ίβιτς και δε νομίζω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αυτή του η κίνηση να ήταν μια κίνηση παρορμητισμού, αντίθετα πιστεύω ότι υπολογίζει πολύ προσεκτικά την ΚΑΘΕ του κίνηση. Θεωρώ ότι η στάση του Μπίσε ήταν για τον Ίβιτς απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, προφανώς ο προπονητής έχει γενικά παράπονα από τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και τη ΣΤΑΣΗ του παίχτη, χωρίς φυσικά να γνωρίζω για ποιόν ακριβώς λόγο. Είναι δικαίωμά μου να το υποθέτω ή να το πιστεύω και δε βρίσκω κανένα λόγο για τον οποίο πρέπει να κατηγορούμαι! Δεν κατάλαβα, πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε αυτό που πιστεύεις εσύ; Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...alex ntepo έγραψε:...ΜΠΟΡΕΙ/ΙΣΩΣ/ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ο Ντιέγκο να κάνει κόγξες και τσαλιμάκια...
Ισως ειναι υπερβολικο το οτι ο Βλαντο εχει γενικα παραπονα απο Μπις αφου τους τελευταίους 3 μηνες καταφερε και τον εκανε στρατιωτη κ πολυτιμο για την ομαδα.
Εξισου υπερβολικο μπορεί ναναι και το συμπερασμα "ποτηρι που ξεχειλισε" γτ ολοι εχουν δικαιωμα σε 2-3 κακες βραδιες (θα μου πεις βεβαια αλλο αυτο κ αλλο αδιαφορια κ χτυπητη νωχελικοτητα...αν ηταν κανας Πελκας, μπορεί κ να κατηγορουνταν σημερα για κανα τρυπημα πχ)..
Προφανως κ η σκεψη που εκανε ο αλεξ (για τα τσαλιμια) δεν μπορει να θεωρηθει τραβηγμένη , αν δουμε τα γεγονοτα και αν συνυπολογίσουμε οτι ο ντιεγο δν ειναι κ ο πιο ευκολος χαρακτηρας..Ποσο μαλλον δε να θεωρηθει κακοπροαιρετη και να προξενησει τετοια ασχημη επιθεση..
Ιδιαιτερα οταν και η σταση του Οντι δεν ειναι λιγοτερο υπερβολικη, οταν υπερασπιζεται με εντονο τροπο την αποψη του, σε σημειο να καλει ολους να τη δεχτουν κ να ληξει, παρα το οτι πολλοι δε τη συμμεριστηκαν κ συμφωνησαν με Βλαντο.
Οπως αντιστοιχα εντονες μπορεί ναναι καποιες αντιδράσεις του, οταν συμφωνει με Βλαντο αλλα "ερχεται η σειρα" αλλων να διατυπωσουν ενστασεις ή να δουνε λαθη..
Σορυ για την παρεμβαση..
Εξισου υπερβολικο μπορεί ναναι και το συμπερασμα "ποτηρι που ξεχειλισε" γτ ολοι εχουν δικαιωμα σε 2-3 κακες βραδιες (θα μου πεις βεβαια αλλο αυτο κ αλλο αδιαφορια κ χτυπητη νωχελικοτητα...αν ηταν κανας Πελκας, μπορεί κ να κατηγορουνταν σημερα για κανα τρυπημα πχ)..
Προφανως κ η σκεψη που εκανε ο αλεξ (για τα τσαλιμια) δεν μπορει να θεωρηθει τραβηγμένη , αν δουμε τα γεγονοτα και αν συνυπολογίσουμε οτι ο ντιεγο δν ειναι κ ο πιο ευκολος χαρακτηρας..Ποσο μαλλον δε να θεωρηθει κακοπροαιρετη και να προξενησει τετοια ασχημη επιθεση..
Ιδιαιτερα οταν και η σταση του Οντι δεν ειναι λιγοτερο υπερβολικη, οταν υπερασπιζεται με εντονο τροπο την αποψη του, σε σημειο να καλει ολους να τη δεχτουν κ να ληξει, παρα το οτι πολλοι δε τη συμμεριστηκαν κ συμφωνησαν με Βλαντο.
Οπως αντιστοιχα εντονες μπορεί ναναι καποιες αντιδράσεις του, οταν συμφωνει με Βλαντο αλλα "ερχεται η σειρα" αλλων να διατυπωσουν ενστασεις ή να δουνε λαθη..
Σορυ για την παρεμβαση..
Δεν επιμένω να λήξει το θέμα γιατί θεωρώ πως η άποψη μου είναι η σωστή.Ουτε στο μυαλό του Βλανταν είμαι,ούτε του Μπισεσβαρ.
Επιμένω να λήξει γιατί τραβιέται στα άκρα με θεωρίες συνομωσίας και συμπεράσματα χωρίς επιχειρήματα.
Επιμένω να λήξει γιατί τραβιέται στα άκρα με θεωρίες συνομωσίας και συμπεράσματα χωρίς επιχειρήματα.
Μια σκεψη ηταν ρε συ Οντι, που ουτε επιχειρήματα της ελειπαν (τουλάχιστον στη διευκρινηση της) ουτε τραβηγμενη ηταν, λογω χαρακτηρα αλλα κ εικονας..
Απλα υπήρχε η διαφωνια σου στο ολο θεμα, ηρθε κ αυτο, κ "τρελαθηκες" παρεξηγωντας το ως κακοπροαιρετο κ θεωρια συνομωσιας..Υπερβολη.
Απλα υπήρχε η διαφωνια σου στο ολο θεμα, ηρθε κ αυτο, κ "τρελαθηκες" παρεξηγωντας το ως κακοπροαιρετο κ θεωρια συνομωσιας..Υπερβολη.
Π@#τσα και ξύλο
στον π@#σταρά τον γαύρο!!!
ΥΣ πρέπει να σταματήσουμε ως οπαδοί να ονομάζουμε τον γαύρο ''θρύλο''.
στον π@#σταρά τον γαύρο!!!
ΥΣ πρέπει να σταματήσουμε ως οπαδοί να ονομάζουμε τον γαύρο ''θρύλο''.
Αν ήταν απλά σκέψη,δεν θα είχα θέμα.Αλλά όταν αναπαράγονται θεωρίες που άκουσα από γνωστό ρουφ των ερτζιανών,τότε ναι, έχω θέμα.simba έγραψε:Μια σκεψη ηταν ρε συ Οντι, που ουτε επιχειρήματα της ελειπαν (τουλάχιστον στη διευκρινηση της) ουτε τραβηγμενη ηταν, λογω χαρακτηρα αλλα κ εικονας..
Αν θυμάμαι καλά,είχε γίνει μεγάλο θέμα εδώ μέσα με το τι θέλουμε να αναπαράγεται και τί όχι.Και πόσο αναγκαίο ήταν να φιλτράρουμε τα σκουπίδια.
Όσο για τον Μπίσεσβαρ: Από την στιγμή που ο προπονητής τον ξεκινά βασικό, ο παίκτης πρέπει να είναι απλά ηλίθιος για να κάνει τέτοιο πράγμα.Επίσης η καριέρα του δεν μαρτυρά ποδοσφαιριστή με κακό χαρακτήρα.Το αντίθετο.
- alex ntepo
Θα μπορούσες απλά να ζητήσεις συγγνώμη αντί να επιμένεις.
ΥΓ: Ο μόνος από τους δυό μας που ΣΙΓΟΥΡΑ ακούει τους ραδιοφωνατζήδες που λες, είσαι εσύ, όπως μόλις παραδέχτηκες.
ΥΓ: Ο μόνος από τους δυό μας που ΣΙΓΟΥΡΑ ακούει τους ραδιοφωνατζήδες που λες, είσαι εσύ, όπως μόλις παραδέχτηκες.
Μεταξυ του ακούω και του αναπαράγω υπάρχει διαφορά.
Αν δεν ακούω εγώ,πως θα κρίνω ποιος τους αναπαράγει και πως εδώ μέσα,δεδομένου ότι ο ρόλος μου είναι να βλέπω τι γράφει ο καθένας;
Αν θέλετε να αναπαράγετε σενάρια είναι δικαίωμα σας,είναι και δικό μου φυσικά να μην το δέχομαι.Επισης αν θεωρείτε σωστό να γίνεται αλλαγή παίκτης στο 30 και μετά να γράφουμε ιστορίες και σενάρια και πάλι δικαίωμα σας.
Αν δεν ακούω εγώ,πως θα κρίνω ποιος τους αναπαράγει και πως εδώ μέσα,δεδομένου ότι ο ρόλος μου είναι να βλέπω τι γράφει ο καθένας;
Αν θέλετε να αναπαράγετε σενάρια είναι δικαίωμα σας,είναι και δικό μου φυσικά να μην το δέχομαι.Επισης αν θεωρείτε σωστό να γίνεται αλλαγή παίκτης στο 30 και μετά να γράφουμε ιστορίες και σενάρια και πάλι δικαίωμα σας.
- alex ntepo
Όταν όμως σου έχω ξεκαθαρίσει με τον πιο απόλυτο τρόπο πως ό,τι είπα, σωστό ή λάθος, είναι προϊόν αποκλειστικά δικής μου σκέψης, και όχι αναπαραγωγή από ραδιόφωνα ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, είναι υποχρέωσή σου να το δεχτείς και να ανακαλέσεις, εκτός αν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο.
Επίσης, οι αναφορές που έκανες στις παλιές μου δημοσιεύσεις, εκτός του ότι αφήνουν προσβλητικές υπόνοιες για μένα, δε νομίζω ότι έχουν και καμιά σχέση με το θέμα μας.
Επίσης, οι αναφορές που έκανες στις παλιές μου δημοσιεύσεις, εκτός του ότι αφήνουν προσβλητικές υπόνοιες για μένα, δε νομίζω ότι έχουν και καμιά σχέση με το θέμα μας.
Οκ το ξεκαθάρισες,αλλά δεν μπορούσα να το ξέρω αυτό εκ των προτέρων και πιστεύω είναι λογικότατο αυτό.
Όσο για τις δημοσιεύσεις ο καθένας βλέπει και κρίνει.Σε ένα forum σε αντιπροσωπεύουν αυτά που γράφεις.Τέλος από εμένα.Κούρασε.
Όσο για τις δημοσιεύσεις ο καθένας βλέπει και κρίνει.Σε ένα forum σε αντιπροσωπεύουν αυτά που γράφεις.Τέλος από εμένα.Κούρασε.